Besöksförbud

För att minska risken för smittspridning av covid-19 råder ett generellt besöksförbud, med vissa undantag.
Viss planerad vård utförs fortfarande och du som har fått en kallelse är välkommen.
Mer Info

Medicinteknisk Röntgeningenjör med kompetens inom IT och systemintegration

En av våra röntgeningenjörer går i penson till våren därför söker vi en ny medarbetare till röntgengrupppen.

Medicinsk Teknik:s uppdrag är att bidra till att sjukhuset kan bedriva god och säker vård. Det gör vi genom att se till att den utrustning som används håller hög kvalitet och är väl underhållen. Det innebär att vi kan garantera patienter och personal en trygg och säker vård. Vår strävan är att genom tillgänglighet och hög kompetens förenkla vardagen för vårdpersonalen.

Medicinsk Teknik utför underhåll, konsultation, utveckling och tillverkning av medicintekniska produkter. Här arbetar 45 ingenjörer och tekniker inom grupperna Elektromedicin, Sterilteknik och Bildteknik samt DS Innovation. 

Arbetsuppgifter

Huvudsakliga arbetsuppgifter är planering och genomförande av förebyggande underhåll i egen regi eller i samverkan med extern serviceleverantör samt genomförande av akut underhåll. Röntgenutrustningarna är placerade på röntgenavdelningen, centraloperation och hjärtavdelningen.

Tjänsten innebär även att hålla kontakt med externa leverantörer av utrustningar och servicetjänster. Detta omfattar tolkning av avtalshandlingar, avtalsuppföljning, dokumentation och kvalitetsansvar

 

Kvalifikationer 

Vi söker dig som är högskoleingenjör eller har motsvarande arbetslivserfarenhet inom området. Du har lätt för att uttrycka dig i tal och skrift på svenska och engelska. Tidigare yrkeserfarenhet inom medicinsk teknik med fokus på röntgensystem såsom skelett/lunglab, angiografi, CT, eller MR.

Eftersom medicinsk teknik inom sjukvården går mot en mer integrerad miljö mellan olika system söker vi dig som har erfarenhet av datorer/nätverk, medicintekniska IT system (PACS & RIS) och medicintekniska integrationer. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av att arbeta inom sjukhusmiljö. 

Körkort B är ett krav. 

 

Personliga egenskaper 

För att lyckas i tjänsten är det viktigt att du är serviceinriktad, flexibel, driven, har god kommunikationsförmåga och god samarbetsförmåga. Du har lätt för att samarbeta och tar ansvar för att i samverkan med kollegor och kunder strukturera och genomföra dina arbetsuppgifter. Din relation med kunder och kollegor präglas av servicekänsla och prestigelöshet och du lägger stor vikt på att i alla lägen beakta patientsäkerhet och kvalitet. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet för tjänsten.

 

Övrigt

Tillsvidare, provanställning kan komma att tillämpas.

 

Ansökan

Intervjuer sker löpande under ansökningstiden. Varmt välkommen med din ansökan redan idag. 

Publicerad den

Kontakt

Om du har frågor om jobb-möjligheter inom ett specifikt verksamhetsområde eller vill skicka en spontanansökan är du välkommen att mejla till rekrytering.ds@sll.se där du anger i rubriken vad det är för typ av tjänst det gäller.