Generellt besöksförbud

För att minska risken för smittspridning av covid-19 för Danderyds sjukhus patienter och medarbetare införs ett generellt besöksförbud. Undantag kan göras i särskilda fall.
Mer Info

Möjlighet till sommarvikariat på BB

Ta chansen att utvecklas och att få möjlighet att utveckla vården och omhändertagandet av dagens och framtidens kvinnor.

Verksamhetsområde Kvinnosjukvård och förlossning på Danderyds sjukhus AB bedriver akut och specialiserad dygnet-runt-vård inom kvinnosjukvård och förlossning. Vi utvecklar vården, utbildar framtidens medarbetare och bedriver klinisk forskning.

Avdelning 17 är en

medicinsk eftervårdsavdelning.

Här vårdas nyförlösta mammor efter vaginala förlossningar samt akuta och planerade kejsarsnitt. Den planerade snittverksamheten pågår måndagar, tisdagar och onsdagar med cirka fem snitt/dag. Barnmorskor och undersköterskor arbetar i parvård och har tillsammans hand om 5-6 familjer dagtid och 7-8 familjer nattetid. Vi har nära samarbete med kvinnoklinikens operationsavdelning, narkosen, uppvakningsavdelningen, förlossningen och de övriga eftervårdsavdelningarna.
 

Kvalifikationer

   

Legitimerad barnmorska eller specialistsjuksköterska barn/ungdom

 

Personliga egenskaper

Vi värdesätter personlig mognad och ansvarsfullhet. Har du en god samarbetsförmåga och ett flexibelt arbetssätt kommer du passa bra in i våra team. Vi ser att du som söker har ett professionellt arbetssätt, har patienten i fokus och trivs i din yrkesroll.  

 

Om arbetsgivaren

 

Danderyds sjukhus erbjuder hälsosamma och flexibla scheman. Sjukhuset har egna träningslokaler, ett välutrustat gym och olika gruppaktiviteter. Flera restauranger och annan service finns inom området. Sjukhuset ligger fint beläget med närhet till härliga grönområden och promenadstråk längst med Edsviken. Det finns goda kommunikationer och vi har nyrenoverade personalbostäder i anslutning till sjukhuset. 

 

Varmt välkommen med din ansökan! Intervjuer sker löpande.

Publicerad den

Liknande jobb

Titel Ansök senast

Geriatrik

Sjuksköterska

Hjärt och Fysiologi

Nu söker vi sjuksköterska till hjärtavdelning 95

Hjärt och Fysiologi

Sjuksköterska med diabeteskompetens till integrerad mottagning - deltid

Hud Reumatologi Infektion

Sjuksköterska till Infektionskliniken på Danderyds Sjukhus

Medicinkliniken

Sjuksköterska till palliativ avdelning på Danderyds Sjukhus AB

Akutkliniken

Vi söker sjuksköterska (natt) till vår akutmottagning

Akutkliniken

Sjuksköterskor med larmkompetens till framtidens akutmottagning

Hjärt och Fysiologi

Sjuksköterska NATT till avd 94:a Hjärtkliniken sökes, DSAB.

Kontakt

Om du har frågor om jobb-möjligheter inom ett specifikt verksamhetsområde eller vill skicka en spontanansökan är du välkommen att mejla till rekrytering.ds@sll.se där du anger i rubriken vad det är för typ av tjänst det gäller.