Mottagningsjuksköterska dagtid med inriktning Epilepsi och Parkinson

Neurologkliniken på Danderyds sjukhus AB består av tre vårdavdelningar samt tre öppenvårdsmottagningar. Nu söker vi en sjuksköterska till neurologmottagningen. Vi bedriver neurologisk öppenvård med teamverksamhet för Parkinson, Epilepsi, MS och även ett nytt Huvudvärksteam. Nu söker vi dig som vill arbeta med Epilepsi.

Arbetsuppgifter:

Vi söker ytterligare en mottagningssjuksköterska till vår grupp som består av 8 sjuksköterskor. Din inriktning är mot Epilepsi och Parkinson. 

Arbetet som sjuksköterska på mottagningen innefattar patientnära kontakt med självständiga sjuksköterskebesök, läkemedelsbehandlingar, provtagning, telefonrådgivning och bokningar samt assistans vid lumbalpunktion. Vi är en växande enhet som går en spännande framtid till mötes. Arbetsgruppen har ett bra samarbete och upplevelsen är att vi har roligt tillsammans.

Arbetet är förlagt på dagtid.

Kvalifikationer:

Legitimerad sjuksköterska med flera års yrkeserfarenhet.

Meriterande:

  • erfarenhet av neurologi
  • erfarenhet av kvalificerad patientrådgivning
  • erfarenhet från öppenvården
  • utbildning inom neurologi med inriktining Epilepsi och Parkinson.

Personliga egenskaper:

Du är drivande som person och ser lösningar på problem. Du är bra på att samarbeta med andra. 

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. 

Låter det intressant för dig?

Välkommen med din ansökan! 

 

 

Publicerad den

Kontakt

Om du har frågor om jobb-möjligheter inom ett specifikt verksamhetsområde eller vill skicka en spontanansökan är du välkommen att mejla till rekrytering.ds@sll.se där du anger i rubriken vad det är för typ av tjänst det gäller.