Mottagningsjuksköterska för team Huvudvärk

Den nya neurologkliniken består av tre vårdavdelningar samt två öppenvårdsmottagningar. Nu söker vi en sjuksköterska till neurologmottagningen. Vi bedriver neurologisk öppenvård med teamverksamhet för MS, Parkinson och Epilepsi och kommer nu att starta ett huvudvärksteam. Är du den vi söker?

Arbetsuppgifter:

Du kommer att vara ansvarig sjuksköterska för teamet "huvudvärk". Du ser till att vi följer riktlinjer och skapar rutiner för att vi ska ge våra patienter den bästa vården. I mötet med patienten kommer du ha rådgivande samtal samt ge och instruera injektionsbehandling. Du kommer att samarbeta med läkare, sjuksköterskor, undersköterskor, kurator, neuropsykolog, fysioterapeut  och arbetsterapeut.
Arbetet som sjuksköterska på mottagningen innebär även sedvanligt mottagningsarbete läkemedelsbehandlingar, provtagning, telefonrådgivning och bokningar samt assistans vid lumbalpunktion. Vi är en växande klinik som går en spännande framtid till mötes. Kliniken har ett bra samarbete och vi har roligt tillsammans. Tjänsten är dagtid, måndag till fredag.

Kvalifikationer:

Legitimerad sjuksköterska med flera års yrkeserfarenhet.

Meriterande:

  • erfarenhet av neurologi
  • erfarenhet av kvalificerad patientrådgivning
  • erfarenhet från öppenvården
  • utbildning inom neurologi.

Personliga egenskaper:

Du är drivande som person och ser lösningar på problem. Du är bra på att samarbeta med andra. 

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. 

Låter det intressant för dig?

Välkommen med din ansökan! 
 
 

Publicerad den

Kontakt

Om du har frågor om jobb-möjligheter inom ett specifikt verksamhetsområde eller vill skicka en spontanansökan är du välkommen att mejla till rekrytering.ds@sll.se där du anger i rubriken vad det är för typ av tjänst det gäller.