Mottagningssjuksköterska till Gastromottagningen, Danderyds sjukhus

Är du intresserad av ett varierande och stimulerande arbete som sjuksköterska? Då är du den vi söker.

Vårt anställningserbjudande

Vi söker en engagerad sjuksköterska med intresse för gastroenterologi och hepatologi som vill utvecklas hos oss. Här får du ta del av en spännande vardag med mycket arbetsglädje, gott kamratskap och ett arbete med patienten i fokus. Våra profilpatienter är de med leversjukdom och inflammatorisk tarmsjukdom. Många av sjukdomarna är kroniska vilket medför att du som sjuksköterska får möjlighet att följa patienterna över tid och utveckla en nära patientkontakt

Arbetsbeskrivning

Vår öppenvårdsverksamhet inkluderar både mottagning och dagvård. Patienterna kommer till oss för nybesök, återbesök och behandling. I jobbet ingår sjuksköterskeledd mottagning, telefonrådgivning via TeleQ, endoskopiassistans samt remisshantering. Dagvården är en poliklinisk verksamhet vilket innebär att patienterna kommer till oss för en kortare behandling och därefter återgår till hemmet. Vi utför bl a läkemedelsinfusioner, blodtransfusioner och flebotomier samt leverbiopsier och dränerar acsitesvätska.

Kvalifikationer

Legitimerad sjuksköterska med erfarenhet av mottagningsarbete och som har ett intresse av gastroenterologi och hepatologi.

Erfarenhet av TeleQ och endoskopiassistans är meriterande.

Personliga egenskaper

Vi söker dig som är en ansvarstagande och självständig person som vill vara med och driva vår mottagning framåt! Egenskaper som flexibilitet, lyhördhet och en vilja att lära samt utvecklas är värdefulla. Du är trygg i din roll som sjuksköterska, lösningsorienterad samt tar egna initiativ till förbättring utifrån verksamhetens behov.

Övrigt

  • Tillsvidareanställning, 40:00 timmar/vecka. Arbetstiden är förlagd dagtid.
  • Vi har ett nära samarbete med vår slutenvårdsavdelning och möjlighet till rotationstjänstgöring öppenvård/slutenvård finns. Som roterande sjuksköterska får du en unik möjlighet att följa våra patienter genom hela vårdkedjan.

Gastrosektionen är en del av verksamhetsområde Medicinsk Specialistvård där även njurmedicin, endokrinologi, hud, reumatologi och Diagnostiskt Centrum ingår. Gastrosektionen på Danderyds Sjukhus har under de senaste åren genomgått en expansion och är nu en av de största sammanhållna enheterna för gastroenterologi och hepatologi i Sverige. Sektionen består av både öppen- och slutenvård i nära samarbete.

Ansökan

Intervjuer sker löpande under ansökningstiden och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!Om verksamheten

Medicinsk specialistvård har cirka 300 medarbetare. Kliniken inkluderar Njurkliniken, Diagnostiskt centrum, Endokrinsektionen, Reumatologiska kliniken, Gastroenterologiska sektionen och Hudkliniken. Inom verksamhetsområdet finns tre vårdavdelningar och vi har en omfattande öppenvårdsverksamhet som innefattar dialysmottagningar. Utöver ovannämnda uppdrag har verksamhetsområdet ett undervisnings- och forskningsuppdrag som bedrivs i samarbete med bland annat institutionen för kliniska vetenskaper, Danderyds sjukhus - Karolinska Institutet (KIDS).
Vid rekrytering av medarbetare till verksamhet som kan komma att hantera barn och/eller ungdomar upp till 18 år tar vi utdrag ur belastnings- och misstankeregistret inför eventuell anställning.

Om Danderyds sjukhus

100 år i trygga, säkra händer. Danderyds sjukhus 1922-2022.

Danderyds Sjukhus AB är ett av Sveriges största akutsjukhus och tillsammans med BB Stockholm norra Europas största förlossningsklinik. Danderyds Sjukhus AB är ett helägt bolag inom Region Stockholm. Sjukhuset grundades 1922 som Stockholms läns centrallasarett i Mörby och namnändrades 1964 till Danderyds sjukhus. Här bedrivs universitetssjukvård fördelat på tolv verksamhetsområden och nio stödfunktioner. Hos oss arbetar omkring 4500 medarbetare och vi tar emot 2000 studenter varje år.

Kompetenta och engagerade medarbetare, tillsammans med ett öppet arbetsklimat, arbetsglädje och en god arbetsmiljö är avgörande grundstenar och en förutsättning för att vi ska kunna erbjuda patienterna en god vård. Här kan du läsa mer om oss på Danderyds sjukhus

Att söka jobb i Region Stockholm

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.

Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

Vårt rekryteringssystem kan inte hantera anonyma ansökningar eller sökande med skyddade personuppgifter. Om du har skyddade personuppgifter ber vi dig att kontakta den kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Din ansökan kommer då att hanteras utanför rekryteringssystemet. Du bör även vara försiktig med vilken information du lämnar i din ansökan och endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.

Läs mer om hur det är att jobba hos oss i Region Stockholm


Publicerad den

Liknande jobb

Lediga jobb
Titel Ansök senast

Akutmottagningen

Verksamhetschef till VO Akutsjukvård på Danderyds sjukhus

Akutmottagningen

Medicinsk sekreterare till Danderyds akutmottagning

Hjärt-och fysiologi

Processansvarig Sjuksköterska till Hemostasprocessen på Hjärtkliniken

Kirurg- och Urologkliniken

Bemanningskoordinator till ett välfungerande team!

Medicinsk specialistvård

Nattsjuksköterska till högspecialiserad vård i Njurmedicin

Hjärt-och fysiologi

Processansvarig Sjuksköterska till Kärlprocessen på Hjärtkliniken