Nattsjuksköterska sökes till Hjärtsviktscentrum avdelning 97

Avdelning 97 är en kardiologisk vårdavdelning med inriktning mot nydebuterad hjärtsvikt. Vi har 12 vårdplatser med möjlighet till telemetriövervakning. På avdelningen utförs även ekokardiografi.

På natten är ni alltid två sjuksköterskor och en undersköterska. Vi samarbetar också med avdelning 96, som ligger på samma våning.

Vi söker dig nattsjuksköterska som vill vara med och utveckla vår avdelning.

Vi erbjuder dig en stimulerande och spännande arbetsmiljö med stora möjligheter till såväl yrkesmässig som personlig utveckling inom en av Sveriges främsta hjärtkliniker. Vi på avdelning 97 ger dig en tydlig utbildningsplan med en strukturerad introduktion redan från dag ett, där du efter två år kan bli Hjärtsjuksköterska.

Avdelningen har ett pedagogiskt fokus där patient och lärande står i centrum. Är du en engagerad sjuksköterska som aktivt vill bidra till att utveckla din arbetsplats, då är avdelning 97 platsen för dig.

Vi arbetar i team med patientfokuserad handledning vilket innebär att man som handledare har två studenter som är placerade på fasta salar. Vi har studenter från termin 3 och 6. Som nattsjuksköterska möter du studenterna vid morgon- och kvällsrapport.

Hjärtkliniken på Danderyds sjukhus disponerar ca 75 vårdplatser och har ca 350 medarbetare. Vi fokuserar på välfungerande patientprocesser och hög kompetensutveckling för alla yrkeskategorier. Forskning och undervisning ser vi som mycket viktiga och utvecklande uppdrag. Ett måtto för vår klinik är att vi visar respekt för varandra genom att ta del av varandras erfarenheter och kunskaper.

Arbetsuppgifter

:

Arbetet innebär fortlöpande observationer och övervakning med hög omvårdnadskvalitet.

Kvalifikationer:

Legitimerad sjuksköterska. Meriterande med kardiologisk erfarenhet.

Anställningsform:

Tillsvidareanställning. Nattjänstgöring 32,20 tim/vecka

Personliga egenskaper:

Du är initiativtagande, ambitiös och ser möjligheter. Det är viktigt att du kan prioritera i stressiga situationer. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Information om tjänsten lämnas av:

Vårdenhetschef, Marie Arveklint

Tel: 08–12357461

Marie.arveklint@sll.se

 

Publicerad den

Kontakt

Om du har frågor om jobb-möjligheter inom ett specifikt verksamhetsområde eller vill skicka en spontanansökan är du välkommen att mejla till rekrytering.ds@sll.se där du anger i rubriken vad det är för typ av tjänst det gäller.