Nattsjuksköterska till Avdelning 92 Gastroenterologi/Hepatologi

Just nu erbjuder vi dig ett stimulerande, utmanande och mycket lärorikt arbete som sjuksköterska på natten på vår vårdavdelning för Gastroenterologiska och Hepatologiska patienter. Vi är en stabil arbetsgrupp, med en bra mix av erfarna kollegor och nyexaminerade sjuksköterskor. Kom och jobba med oss!

Vårt anställningserbjudande

  • Individuell lönesättning
  • Dubbel natt-ob
  • Behovsanpassad introduktion
  • Friskvårdsbidrag 5000 kr per år
  • Kvarstannandebonus
  • ATK-tid enligt arbetstidsavtalet
  • Rekryteringsbonus vid påskriven anställning före 31 augusti

Som anställd på Danderyds sjukhus får du ersättning för sjukvård och tillgång till det välutrustade personalgymmet Lyftet för endast 540 kr per år. Du erbjuds personalparkering till förmånligt pris samt personalbostad vid behov. Vi har förmånliga ersättningar för dig som är föräldraledig. Utöver det finns pension, semester, företagshälsovård, försäkringar och löneväxling.

Läs mer om dina förmåner: Dina förmåner - Danderyds sjukhus

Verksamheten

Avdelning 92 är en del av Danderyds sjukhus verksamhetsområde för Medicinsk Specialistvård med inriktning mot den Gastroenterologiska och Hepatologiska patienten. Vi ligger i stora och ljusa lokaler med fin takterass. Hos oss får du ta del av en spännande vardag med mycket arbetsglädje, gott kamratskap med patienten i fokus. Vi vårdar främst patienter med IBD och leversjukdom men även andra internmedicinska tillstånd. Vårt tvärprofessionella team består av sjuksköterskor, undersköterskor, specialistutbildade läkare, kurator och sjukgymnast. Vi har ett nära samarbete med Gastromottagningen och flera sjuksköterskor hos oss roterar mellan verksamheterna.

Om arbetet

Hos oss vårdas tolv patienter. På natten jobbar du som sjuksköterska med två erfarna undersköterskor. Dagtid är vi tre sjuksköterskor och tre undersköterskor, kvällstid två sjuksköterskor och tre undersköterskor. Vi har en vårdsamordnare och koordinator mån-fre som har hand om alla inkommande samtal och social planering för våra patienter.

Arbetet som sjuksköterska är omväxlande både omvårdnadsmässigt och medicinskt med ett nära samarbete med olika professioner i teamet. Du arbetsleder, gör bedömningar och ordinerar omvårdnadsåtgärder. Hos oss erbjuds du en tydlig karriärs- och kompetensstege inom vår verksamhet som är kopplad till löneutveckling. Du får ta del av regelbundna föreläsningar och seminarier samt medverka i att skapa struktur efter dina önskemål. I framtiden kan du bli erbjuden kurser och/eller specialistsjuksköterskeprogram på högskola/universitet med inriktning mot gastroenterologi.

Om dig

Vi söker dig som arbetat några år som legitimerad sjuksköterska och du får gärna ha ett intresse av att jobba med människor med Gastroenterologiska sjukdomar. Tidigare erfarenhet från akutsjukvård och Gastroenterologi/Hepatologi är meriterande.

Vi ser gärna att du har personliga egenskaper såsom förmåga till självständighet, flexibilitet, en positiv framtoning samt tar egna initiativ till förbättring utifrån avdelningens behov. Vi ser till personlig lämplighet vid en anställning hos oss.

Övrigt

Vi erbjuder dig en konkurrenskraftig lön och urval sker löpande under ansökningstiden. Om du har frågor, tveka inte att höra av dig!

Ansökan

Intervjuer sker löpande under ansökningstiden och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!Om verksamheten

Medicinsk specialistvård har cirka 300 medarbetare. Kliniken inkluderar Njurkliniken, Diagnostiskt centrum, Endokrinsektionen, Reumatologiska kliniken, Gastroenterologiska sektionen och Hudkliniken. Inom verksamhetsområdet finns tre vårdavdelningar och vi har en omfattande öppenvårdsverksamhet som innefattar dialysmottagningar. Utöver ovannämnda uppdrag har verksamhetsområdet ett undervisnings- och forskningsuppdrag som bedrivs i samarbete med bland annat institutionen för kliniska vetenskaper, Danderyds sjukhus - Karolinska Institutet (KIDS).
Vid rekrytering av medarbetare till verksamhet som kan komma att hantera barn och/eller ungdomar upp till 18 år tar vi utdrag ur belastnings- och misstankeregistret inför eventuell anställning.

Om Danderyds Sjukhus

Danderyds Sjukhus AB är ett av Sveriges största akutsjukhus och tillsammans med BB Stockholm norra Europas största förlossningsklinik. Danderyds Sjukhus AB är ett helägt bolag inom Region Stockholm. Sjukhuset grundades 1922 som Stockholms läns centrallasarett i Mörby och namnändrades 1964 till Danderyds sjukhus. Här bedrivs universitetssjukvård fördelat på tolv verksamhetsområden och nio stödfunktioner. Hos oss arbetar omkring 4500 medarbetare och vi tar emot 2000 studenter varje år.

Kompetenta och engagerade medarbetare, tillsammans med ett öppet arbetsklimat, arbetsglädje och en god arbetsmiljö är avgörande grundstenar och en förutsättning för att vi ska kunna erbjuda patienterna en god vård. Här kan du läsa mer om oss på Danderyds sjukhus

Att söka jobb i Region Stockholm

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.

Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

Vårt rekryteringssystem kan inte hantera anonyma ansökningar eller sökande med skyddade personuppgifter. Om du har skyddade personuppgifter ber vi dig att kontakta den kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Din ansökan kommer då att hanteras utanför rekryteringssystemet. Du bör även vara försiktig med vilken information du lämnar i din ansökan och endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.

Läs mer om hur det är att jobba hos oss i Region Stockholm


Publicerad den

Liknande jobb

Lediga jobb
Titel Ansök senast

Hjärt-och fysiologi

Därför ska du jobba som sjuksköterska på Hjärtintensivvårdsavdelningen

Kvinnosjukvård och förlossning

Sjuksköterska/barnmorska Natt till Gynavdelning 14, Danderyds sjukhus

Kirurg- och Urologkliniken

Sjuksköterska till obesitasmottagning och eftervård

Medicinsk specialistvård

Sjuksköterska till Hudkliniken på Danderyds sjukhus

Akutmottagningen

Sjuksköterska till Akutmottagningen Danderyds Sjukhus

Neurologkliniken

Vill du vara med och forma framtidens neurologi på Danderyds sjukhus?

Danderydsgeriatriken

Sjuksköterska till Akutgeriatriken

Medicinsk specialistvård

Sjuksköterska dagtjänst på Dialysmottagning Norrtälje, Danderyds sjukhus