Nattsjuksköterska till hjärtavdelningar 94 och 95, Danderyds sjukhus

Vi har en väletablerad arbetsstruktur sedan många år och erbjuder därav en trygg arbetsmiljö dygnet runt.

Hjärtkliniken på Danderyds sjukhus är en av Sveriges största hjärtkliniker med profilerade akutvårdsavdelningar, interventionsverksamhet och en öppenvård med flertalet mottagningar. Lärande och vidareutveckling är något vi prioriterar – redan från din första dag hos oss påbörjar du en intern tvåårig utvecklingsplan för att bli Hjärtsjuksköterska (gäller på DSAB).

Avdelning 94 och 95 är kardiologiska akutvårdsavdelningar med inriktning ischemisk hjärtsjukdom. Vi vårdar vuxna hjärtpatienter i alla åldrar där de flesta hjärtövervakas med telemetri. Vi arbetar i vårdteam dag, kväll som natt, med två- och treskiftstjänstgöring samt fast nattpersonal.

Som nyanställd får du en tydlig introduktionsplan, som du kontinuerligt stämmer av med din chef. Välkommen till en spännande och utvecklande arbetsplats, med goda möjligheter till såväl personlig som yrkesmässig utveckling.

Arbetsuppgifter

Sedvanliga arbetsuppgifter som sjuksköterska på akut hjärtvårdsavdelning nattetid – du tar exempelvis emot och skriver in patienter från akuten, utför omvårdnad, tar blodprover samt granskar hjärtövervakning (ischemi/arytmi).

Anställningsform

Tillsvidareanställning natt, hel/deltid. Helgtjänstgöring ingår. Önskemål om treskift och/eller fast schema kan diskuteras. Veckoarbetstid 32:20 timmar.

Kvalifikationer

Legitimerad sjuksköterska med ett par års erfarenhet av nattarbete inom kardiologi och/eller akutsjukvård.

Du har en god kommunikation och samarbetsförmåga. Du är ambitiös och har en positiv framtoning. Du tycker om att vara delaktig i utvecklings- och förändringsarbeten. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och ser till gruppdynamiken vid urvalet.

Goda kunskaper i svenska språket – både i tal och skrift.

Övrig information

Danderyds sjukhus kan bland annat erbjuda personalbostäder, kvarstannandebonus och friskvårdsbidrag på 3000 kr – läs mer om dina förmåner som anställd.

Ansökan

Intervjuer sker löpande under ansökningstiden och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!Om verksamheten

Hjärtkliniken är en av Sveriges största sett till antal medarbetare och patienter. Vi har de senaste åren legat i topp i nationella kvalitetsindex för omhändertagande och uppföljning av hjärtpatienter. Kliniken disponerar sex vårdavdelningar, två dagvårdsavdelningar, fyra interventionslab samt en stor öppenvårdsverksamhet. Fysiologkliniken bedriver diagnostik i framkant, har bland annat en omfattande ekokardiografi- och arytmiverksamhet, hjärt-MR, nuklearmedicin samt är ackrediterade enligt Swedac. Verksamhetsområdet bedriver internationellt ledande forskning och har en tradition av innovation och förbättringsarbete.
Vid rekrytering av medarbetare till verksamhet som kan komma att hantera barn och/eller ungdomar upp till 18 år tar vi utdrag ur belastnings- och misstankeregistret inför eventuell anställning.

Om Danderyds sjukhus

100 år i trygga, säkra händer. Danderyds sjukhus 1922-2022.

Danderyds Sjukhus AB är ett av Sveriges största akutsjukhus och tillsammans med BB Stockholm norra Europas största förlossningsklinik. Danderyds Sjukhus AB är ett helägt bolag inom Region Stockholm. Sjukhuset grundades 1922 som Stockholms läns centrallasarett i Mörby och namnändrades 1964 till Danderyds sjukhus. Här bedrivs universitetssjukvård fördelat på tolv verksamhetsområden och nio stödfunktioner. Hos oss arbetar omkring 4500 medarbetare och vi tar emot 2000 studenter varje år.

Kompetenta och engagerade medarbetare, tillsammans med ett öppet arbetsklimat, arbetsglädje och en god arbetsmiljö är avgörande grundstenar och en förutsättning för att vi ska kunna erbjuda patienterna en god vård. Här kan du läsa mer om oss på Danderyds sjukhus

Att söka jobb i Region Stockholm

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.

Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

Vårt rekryteringssystem kan inte hantera anonyma ansökningar eller sökande med skyddade personuppgifter. Om du har skyddade personuppgifter ber vi dig att kontakta den kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Din ansökan kommer då att hanteras utanför rekryteringssystemet. Du bör även vara försiktig med vilken information du lämnar i din ansökan och endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.

Läs mer om hur det är att jobba hos oss i Region Stockholm


Publicerad den

Liknande jobb

8 jobb i tabell
Titel Ansök senast

Medicinsk specialistvård

Sjuksköterska till dagvård/mottagning, Njurmedicin, Danderyds sjukhus

Ortopedkliniken

Vi söker sjuksköterskor till benknäckargänget!

Neurologkliniken

Sjuksköterska, vill du vara med och forma framtidens neurologi?

Medicinsk specialistvård

Sjuksköterska till Njurmedicin Danderyds Sjukhus

Medicinsk specialistvård

Sjuksköterska till avdelning 92 Danderyds sjukhus

Hjärt-och fysiologi

Sjuksköterska till Elektiva Hjärtdagvården, Danderyds sjukhus AB

Medicinsk specialistvård

Rotationstjänst öpv/slv Gastroenterologiska sektionen på Danderyds Sjukhus

Hjärt-och fysiologi

Sjuksköterska (rotationstjänst), Hjärt-kärlcentrum Nord, Danderyds sjukhus