Besöksrestriktioner

För att minska risken för smittspridning av covid-19 råder generella besöksrestriktioner, med vissa undantag.

Mer Info

Nattsjuksköterska till Infektion avd 4

Är du intresserad av infektionssjukvård, vill du ha möjlighet till vidareutveckling, trivs du med att ta ansvar och leda arbetet, samt brinner för utbildning, finns här en unik möjlighet att få utvecklas.

Vårt anställningserbjudande

Nu söker vi nattsjuksköterska som utmanas och ser möjligheter i att ta eget ansvar och fatta egna beslut. Du som vet att du både kan arbeta självständigt men också värderar ett gott samarbete, kom till oss!

Vi är stolta över att bedriva kvalitetsarbete även i nattgruppen och erbjuder tid för kompentensutveckling.

Vi erbjuder en trygg, stabil arbetsmiljö med högt i tak och stor arbetsglädje.

Arbetsbeskrivning

På infektion vårdar vi patienter med svåra infektionssjukdomar som kräver specialistvård. Exempel på sådana sjukdomar är sepsis, pneumoni, meningit, endokardit, gastroenterit. Hos oss får du en bred och stark grund att stå på i din roll som sjuksköterska. Patientkategorin är spännande och de allra flesta går hem botade från sin infektion.

Självklart får du en individuell inskolning, med syftet att alla ska vara trygga när man börjar ha eget patientansvar. Vi har stödjande funktioner som backar upp när det sker akuta situationer.

Har du erfarenhet som sjuksköterska från andra områden, då är infektion nästa steg i din karriär. Hos oss har du möjlighet att utvecklas i din roll, och vi har en kompetensstege där vi har satt roll relaterat till kunskap och ansvar i ett eget fokusområde och är med i utvecklingen av kliniken.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet från akutsjukvård eller infektion men det är inget krav.

Övrigt

Är du nyfiken på vad våra medarbetare tycker om vår arbetsplats? Då välkomnar vi hospitering en hel eller halvdag.

Ansökan

Intervjuer sker löpande under ansökningstiden och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!Om verksamheten
Internmedicin och infektion är ett av sjukhusets största verksamhetsområden och har cirka 450 medarbetare. Vi är fördelade på sju vårdavdelningar, två öppenvårdsmottagningar samt en akut vårdavdelning (AVA) där vi tar emot patienter för initial utredning och behandling. Hos oss på internmedicin och infektion utreder och behandlar vi patienter för några av de vanligaste folksjukdomarna.

Om Danderyds sjukhus
Danderyds sjukhus är ett av landets största akutsjukhus. Hos oss arbetar cirka 4500 personer. I vårt uppdrag ingår utbildning, klinisk forskning och utveckling, bland annat i samarbete med Karolinska Institutet. Det viktigaste för oss är att våra patienter känner sig trygga och säkra och får bästa möjliga vård och behandling. Det målet arbetar vi mot varje dag – tillsammans. Läs mer om oss här

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.

Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.
Läs mer här


Publicerad den

Liknande jobb

Titel Ansök senast

Medicinsk specialistvård

Sjuksköterska till Diabetes och Endokrin på Danderyds sjukhus

Hjärt-och fysiologi

Hjärtavdelning 94, Danderyds sjukhus, söker nu sjuksköterska

Kirurg- och Urologkliniken

Sjuksköterska till avancerad endoskopi Danderyds sjukhus

Kirurg- och Urologkliniken

Sjuksköterska med uppdrag som utbildningsledare till Danderyds sjukhus

Medicinsk specialistvård

Sjuksköterska/Utbildningsledare till VO Medicinsk specialistvård

Kirurg- och Urologkliniken

Sjuksköterska, Danderyds sjukhus, Urologmottagningen

Danderydsgeriatriken

Sjuksköterska till Danderydsgeriatriken

Medicinsk specialistvård

Sjuksköterskor till Hemodialysen på Danderyds Sjukhus

Kontakt

Om du har frågor om jobb-möjligheter inom ett specifikt verksamhetsområde eller vill skicka en spontanansökan är du välkommen att mejla till rekrytering.ds@regionstockholm.se där du anger i rubriken vad det är för typ av tjänst det gäller.