Besöksrestriktioner

För att minska risken för smittspridning av covid-19 råder generella besöksrestriktioner, med vissa undantag.
Mer Info

Njurmedicinska Kliniken söker sjuksköterskor till kombinationstjänst, Danderyds sjukhus

På Njurmedicinska kliniken präglas allt arbete av starkt fokus på omvårdnaden. För att fortsätta utveckla omvårdnaden utlyser vi nu kombinationstjänster mellan hemodialysenheten och Njurmedicinska vårdavdelningen på Danderyds Sjukhus.


Erbjudande och arbetsuppgifter

Du arbetar med regelbundna intervaller på avdelningen och hemodialysenheten. Tio procent av arbetstiden är reserverad för utvecklingsarbete. Flera av våra sjuksköterskor kombinerar idag arbetet mellan våra enheter. Genom kominationstjänster kan man behålla sin kompetens och samtidigt utvecklas inom nya områden. Det blir större möjlighet till stimulans och variation i arbetet utan att man behöver byta jobb. Vi ser det som en stor fördel och trygghet för patienten att man har kunskap om och kan hantera alla delar i vårdkedjan.

 
Vi erbjuder

  • Gedigen och individuellt anpassad inskolning utifrån din kompetens till varje enhet.
  • Arbetsmiljön är viktig för oss. Hos oss får du får en rimlig arbetsbelastning med utrymme för återhämtning.
  • Vi ser till att du får jobba på toppen av din kompetens. Farmaceut, vårdsamordnare, assistenter, koordinator, receptionist och kliniska omvårdnadsledare finns så att du kan fokusera på patienterna och deras omvårdnad.
  • Arbetstidsavtal som ger dig stor flexibilitet och möjlighet till förkortad arbetstid med full lön.
  • Tydliga karriärvägar kopplade till kompetensstege.
  • Det finns stora möjligheter till yrkesmässig och personlig utveckling.

Kompetensutveckling

  • Regional utbildning inom njursjukvård i två steg samt fortsatt specialisering för njursjukvård om 15 högskolepoäng.
  • Vi ser positivt till önskan om vidareutbildning inom specialistkompetensområden som gynnar vårt verksamhetsområde som t ex specialistsjuksköterska inom akutsjukvård, medicinsk vård eller palliativ vård.
  • Regelbundna interna föreläsningar.
  • Klinikövergripande utvecklingsdagar

 

Om enheterna 

På hemodialysenheten ansvarar du självständigt för hemodialysbehandlingar. Vi behandlar patienter med kronisk njursvikt samt patienter med akut njursvikt Det är ett spännande arbete med en blandning av omvårdnad och avancerade tekniska arbetsuppgifter på enheten och vid externa behandlingar på IVA, HIA och IMA.

På vårdavdelningen vårdar vi både kroniska och akut sjuka patienter oavsett njursjukdom, stadium och behandling. Du arbetar med avancerad medicinteknik, pre- och postoperativ vård vid accesskirurgi och biopsier, utredning av kronisk- och akut njursvikt, behandling av infektioner samt vård vid livets slutskede. Du erhåller även kompetens i att utföra peritonealdialys

 

Din profil

Du är legitimerad sjuksköterska, gärna med erfarenhet från akutsjukvård och/eller öppenvårdsverksamhet. Erfarenhet inom njursjukvård är meriterande.

Du trivs bra med att utveckla dig själv och brinner för utvecklingen av din profession då det är en del av ditt uppdrag. Du blir stimulerad av variation mellan olika arbetsuppgifter och team. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. 

 

Övrigt

TIllsvidare. Start enligt överenskommelse. 

 

Ansökan

Intervjuer sker löpande under ansökningstiden. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

 

Om oss 

Njurmedicinska Kliniken ingår i Verksamhetsområdet Medicinsk Specialistvård. På kliniken arbetar ca 160 medarbetare.Den närmaste tiden kommer vi skapa ett Njurcentrum Nord som, när det är helt klart, ska innehålla njurmottagning, transplantationsmottagning, självdialysverksamheten (peritoneal- och hemodialys) och en behandlings- och dagvårdsenhet. Förutom vår kliniska verksamhet har vi ett stort utbildningsuppdrag för undersköterskor, sjuksköterskor och läkare samt ett stort forskningsuppdrag med flera aktiva forskare och doktorander.

Publicerad den

Liknande jobb

Titel Ansök senast

Kvinnosjukvård & Förlossning

Barnmorska till Lätt BB, Danderyds sjukhus

Njurmedicin

Sjuksköterska till dialysmottagning Norrtälje Danderyds sjukhus

Hjärt och Fysiologi

Rotationstjänst Elfys, Hjärtintervention och avdelning 91 Danderyds Sjukhus

Ortopedi

Sjuksköterska - var med på vår förändringsresa på ortopedkliniken!

Geriatrik

Danderydsgeriatriken söker nattsjuksköterska

Geriatrik

Sjuksköterska sökes till Danderydsgeriatriken

Medicinkliniken

Sjuksköterskorna på lungmedicins trevliga vårdavdelning söker kollega

Medicinkliniken

Sjuksköterska till Internmedicin, Danderyds sjukhus

Kontakt

Om du har frågor om jobb-möjligheter inom ett specifikt verksamhetsområde eller vill skicka en spontanansökan är du välkommen att mejla till rekrytering.ds@sll.se där du anger i rubriken vad det är för typ av tjänst det gäller.