Nu söker vi en chef med ledarerfarenhet till Sterilteknik!

Sterilteknik ligger under verksamhetsområdet Ane/IVA och är en enhet som består av sterilteknik och sterillager. Vi har nu flyttat in i Danderyds sjukhus nya akutvårdsbyggnad, placerade högst upp på plan 7 med magnifik utsikt över Edsviken och dess omgivningar. Vi driver vår verksamhet på en drygt 1700m2 stor yta, med all den senaste tekniken. Våra kunder är i huvudsak de opererande verksamheterna inom sjukhuset, men vi har också kunder inom primärvården.

Vi söker nu en chef till sterilteknik. Rollen är en kombination av operativt arbete (ca 50%) samtidigt som du har ansvar för att leda och fördela arbetet gällande den dagliga driften och implementering av nya arbetssätt. Du kommer att ha personalansvar för ca 15 medarbetare. Enhetschef kommer att ha budgetansvaret men du förväntas att vara delaktig i budgetarbetet. Du kommer att ha ett nära samarbete med övriga cheferna och enhetschef. Du kommer att ingå i ledningsgruppen för sterilteknik och rapportera till enhetschef. I och med att vi har flyttat till den nya lokalen så kommer du att få möjlighet att vara med och utveckla vår verksamhet med strukturer, flöden, processer och på så vis effektivisera vårt arbete.

Du har relevant utbildning för tjänsten och det är ett krav att du har tidigare ledarerfarenhet med personalansvar inom hälso- och sjukvården. Du behöver ha goda kunskaper i svenska både muntligt och skriftligt. När du påbörjar din anställning kommer du att få en anpassad introduktion så att du lär dig verksamheten. Danderyds sjukhus tillämpar tidsbegränsat chefsförordnande. Förordnandet kombineras med en tillsvidareanställning i din profession.

För att lyckas i rollen tror vi att du har en förmåga att coacha, entusiasmera och motivera dina medarbetare samt att utveckla samarbeten mellan och inom team och verksamheter. Då du kommer att ha flera olika kontaktytor så tror vi även att du har en stark kommunikativ förmåga där du är pedagogisk, lyhörd och har en förmåga att skapa dialog. I rollen är det även viktigt att ha ett ekonomiskt och organisatoriskt tänk, att kunna förankra mål och visioner samt skapa uppslutning kring dessa.

Vi undanber oss samtal angående försäljning av annonserings- och rekryteringstjänster. Intervjuer kan komma att ske löpande under ansökningsperioden.

 

Varmt välkommen med din ansökan!

 

 

 

 

 

 

Publicerad den

Liknande jobb

Titel Ansök senast

Ortopedi

Vårdenhetschef till ortopedmottagning

Kontakt

Om du har frågor om jobb-möjligheter inom ett specifikt verksamhetsområde eller vill skicka en spontanansökan är du välkommen att mejla till rekrytering.ds@sll.se där du anger i rubriken vad det är för typ av tjänst det gäller.