Generellt besöksförbud

För att minska risken för smittspridning av covid-19 för Danderyds sjukhus patienter och medarbetare införs ett generellt besöksförbud. Undantag kan göras i särskilda fall.
Mer Info

Nu söker vi timanställd nattundersköterska till hjärtavdelning 95

Vi söker dig som är undersköterska och har erfarenhet av att arbeta på vårdavdelning, och som nu är intresserad av att arbeta inom akut hjärtsjukvård. Vi ser gärna att du har erfarenhet av nattarbete.

Avdelning 95 är en kardiologisk akutvårdsavdelning med inriktning på ischemisk hjärtsjukdom, till exempel utredning och behandling av misstänkt eller konstaterad hjärtinfarkt. Våra patienter är vuxna i alla åldrar och de flesta hjärtövervakas trådlöst avseende rytmrubbningar och EKG. Vi har 10 disponibla vårdplatser fördelat på två vårdteam dag och kväll. Nattetid arbetar vi tillsammans med avdelning 94 som ligger på samma våningsplan och som har samma profil, och då fördelas 25 vårdplatser på tre vårdteam.

Arbetsuppgifter

Du arbetar i team med en sjuksköterska och utför sedvanliga arbetsuppgifter som undersköterska på en akut hjärtvårdsavdelning nattetid - till exempel kontroll av vitalparametrar, uppkoppling av patienter på hjärtövervakning, blodprovtagning och basal omvårdnad.

Du erbjuds introduktion under handledning utifrån dina behov.

AnställningsformTimanställning, natt.

Ansökningar kommer att hanteras löpande.

Kvalifikationer

Erfarenhet av att arbeta på vårdavdelning, gärna inom akutsjukvård/hjärtsjukvård. Du bör ha erfarenhet av att arbeta natt, och du kan ta blodprover.

Goda kunskaper i svenska språket är ett krav – både i tal och skrift.  

Meriterande kunskaper är pågående studier till läkare (minst termin 5) eller sjuksköterska (minst termin 4).

Personliga egenskaper

Du är positiv och har en god samarbetsförmåga. Du är flexibel, ansvarfull och
trivs med att arbeta både självständigt och i team. Du ser till patientens bästa och kan hantera ett tidvis snabbt och varierande arbetstempo. Du kan prioritera dina arbetsuppgifter. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och ser till gruppdynamiken vid urvalet.

Varmt välkommen med din ansökan!

Publicerad den

Liknande jobb

Titel Ansök senast

HR

Timanställda undersköterskor till Danderyds Sjukhus

Hud Reumatologi Infektion

Infektionskliniken söker erfarna undersköterskor

Kvinnosjukvård & Förlossning

Undersköterska Operation Kvinnokliniken Danderyds Sjukhus AB

Kontakt

Om du har frågor om jobb-möjligheter inom ett specifikt verksamhetsområde eller vill skicka en spontanansökan är du välkommen att mejla till rekrytering.ds@sll.se där du anger i rubriken vad det är för typ av tjänst det gäller.