Nyexaminerad eller erfaren sjuksköterska? Kirurgen erbjuder bra arbetsmiljö

Vi söker både dig som är i början av din karriär och vill komma till en trygg arbetsplats med många erfarna kollegor men även dig med erfarenhet som vill förstärka vårt team och arbeta med utveckling av vården.
Vi erbjuder dig en bra introduktion, tydliga rutiner, kompetensutveckling och en god arbetsmiljö. Kanske det viktigaste av allt så erbjuder vi dig ett arbete med fantastiska kollegor.

Vårt anställningserbjudande

• Vi erbjuder individanpassad introduktion och ett sjukhusövergripande introduktionsprogram för nyexaminerade sjuksköterskor. För erfarna sjuksköterskor har vi ett eget introprogram på kliniken.
• Vi erbjuder tydliga arbetssätt och rutiner för att skapa smidighet i det dagliga arbetet.
• Här vårdar vi högst 5 patienter per sjuksköterska för att göra vården så säker som möjligt och för att ha en god arbetsmiljö.
• Vi erbjuder stora möjligheter till vidareutbildning både internt och specialistutbildningar. Du får även två dagar per schemaperiod avsatt för kompetensutveckling där du själv väljer mellan olika utbildningar el hospiteringar.
• Vi har stödfunktioner såsom farmaceuter, vårdsamordnare och kontaktsjuksköterskor och många erfarna kollegor.
• Vi erbjuder individuell schemaplanering där du i stor mån kan påverka ditt schema.


Vårdavdelning 64 är en akutvårdsavdelning med inriktning mot sjukdomar i övre mag-tarmkanalen. På våra 14 vårdplatser vårdar och behandlar vi patienter som genomgår planerade operationer inom leverkirurgi, överviktskirurgi, ljumskbråckskirurgi och gallstenskirurgi. Hos oss arbetar vi i team bestående av sjuksköterska, undersköterska och läkare som har hand om 5 patienter. Arbetet med kirurgiska patienter är omväxlande och roligt med mycket medicinsktekniska moment. Flödet av patienter är snabbt och medelvårdtiden är 1 - 2 dygn.

Arbetsbeskrivning

I din roll som sjuksköterska på vårdavdelning planerar, leder och utför du specifikt kirurgiskt och ibland urologiskt omvårdnadsarbete. Du arbetar fortlöpande med observationer, ansvarar för pre- och postoperativ omvårdnad, smärtlindring, palliativ vård samt säkerställer att patienten är optimerad inför operation. I arbetsuppgifterna ingår även att göra självständiga bedömningar, samt att arbetsleda omvårdnadsteamet.

Kvalifikationer

Du är legitimerad sjuksköterska.
Det är önskvärt att du har tidigare erfarenhet inom akutsjukvård eller erfarenhet som sjuksköterska inom kirurgi/urologi, men inget krav.


Personliga egenskaper

Vi vill att du, precis som vi, värderar ett arbetsklimat med gott samarbete och anser att det är viktigt att arbeta med patientens bästa i fokus. Du har ett starkt engagemang, ser möjligheter och vill utvecklas i din roll som sjuksköterska. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.


Anställningsform

Tillsvidareanställning 38, 25 timmar/vecka. Möjlighet till treskift finns om så önskas. Tillträde enligt överenskommelse.Om verksamheten

Verksamhetsområdet Kirurgi och urologi bedriver både akut och elektiv kirurgi och urologi samt operationsverksamhet i öppen- och slutenvård dygnet runt. Vi behandlar och vårdar patienter från i huvudsak Stockholms län, men även utomläns och utlandspatienter med kirurgiska eller urologiska sjukdomar. Patienterna tas om hand på flera olika specialistmottagningar, två operationsavdelningar samt fyra vårdavdelningar med olika profilområden; kolorektalkirurgi, kirurgi i övre mag-tarmkanal, överviktskirurgi och levertumörer samt urologi. Här jobbar cirka 460 medarbetare.
Vid rekrytering av medarbetare till verksamhet som kan komma att hantera barn och/eller ungdomar upp till 18 år tar vi utdrag ur belastnings- och misstankeregistret inför eventuell anställning.

Om Danderyds sjukhus

100 år i trygga, säkra händer. Danderyds sjukhus 1922-2022.

Danderyds Sjukhus AB är ett av Sveriges största akutsjukhus och tillsammans med BB Stockholm norra Europas största förlossningsklinik. Danderyds Sjukhus AB är ett helägt bolag inom Region Stockholm. Sjukhuset grundades 1922 som Stockholms läns centrallasarett i Mörby och namnändrades 1964 till Danderyds sjukhus. Här bedrivs universitetssjukvård fördelat på tolv verksamhetsområden och nio stödfunktioner. Hos oss arbetar omkring 4500 medarbetare och vi tar emot 2000 studenter varje år.

Kompetenta och engagerade medarbetare, tillsammans med ett öppet arbetsklimat, arbetsglädje och en god arbetsmiljö är avgörande grundstenar och en förutsättning för att vi ska kunna erbjuda patienterna en god vård. Här kan du läsa mer om oss på Danderyds sjukhus

Att söka jobb i Region Stockholm

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.

Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

Vårt rekryteringssystem kan inte hantera anonyma ansökningar eller sökande med skyddade personuppgifter. Om du har skyddade personuppgifter ber vi dig att kontakta den kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Din ansökan kommer då att hanteras utanför rekryteringssystemet. Du bör även vara försiktig med vilken information du lämnar i din ansökan och endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.

Läs mer om hur det är att jobba hos oss i Region Stockholm


Publicerad den

Liknande jobb

Lediga jobb
Titel Ansök senast

Kirurg- och Urologkliniken

Sjuksköterska med intresse för urologi

Hjärt-och fysiologi

Sjuksköterska till Flimmercentrum och Elfysverksamheten, Danderyds sjukhus

Anestesi- och Intensivvård

Sjuksköterska till postoperativ avdelning på Danderyds sjukhus

Hjärt-och fysiologi

Sjuksköterska till Hjärtkliniken Avd 94, Danderyds sjukhus

Internmedicin och Infektion

Kvalitetsutvecklare till Internmedicin och infektion, Danderyd sjukhus

Ortopedkliniken

Erfaren sjuksköterska till klinisk utbildningsavdelning inom ortopedi

Ortopedkliniken

Vi söker erfarna nattsjuksköterskor till Ortopeden, Danderyds sjukhus

Akutmottagningen

2 engagerade utbildningsledare - sjuksköterska Akutmottagningen, DSAB