Besöksrestriktioner

För att minska risken för smittspridning av covid-19 råder generella besöksrestriktioner, med vissa undantag.
Mer Info

Objektspecialist till Teknik och Digitalisering, DS IT, Danderyds sjukhus

Enheten DS IT inom Teknik och digitalisering söker en serviceinriktad objektspecialist.

Vårt anställningserbjudande

Som objektspecialist kommer du att ingå i gruppen Verksamhetsnära systemförvaltning. Vi är nio förvaltningsledare/objektspecialister som med olika ansvarsområden förvaltar sjukhusets vårddokumentationssystem.

Arbetsbeskrivning

Som förvaltare av sjukvårdens vårddokumentationssystem, innebär arbetet att vidmakthålla och vidareutveckla förvaltningsobjeken. Objektspecialisterna tar det funktionella helhetsansvaret för förvaltningsobjeket och arbetar enligt förvaltningsmodellen PM3.

Vi ansvarar för support, systemförvaltning, utveckling och utbildning i systemen. Vi följer utvecklingen, förvaltar och stödjer införandet av e-tjänster till vårdgivare och innevånare.

Som objektspecialist håller du dig informerad inom ditt ansvarsområde och tar eget ansvar för ditt nätverk och din kompetensförsörjning. Arbetet bedrivs i nära samarbete med verksamheten och medarbetare inom DS IT samt övriga lokala och regionala förvaltningar.

Arbetsuppgifterna består i att leda och praktiskt delta i operativt förvaltningsarbete för vårdstödjande system.

Kvalifikationer

Högskoleutbildning inom hälso- och sjukvården, medicinsk informatik eller motsvarande kunskaper förvärvat på annat sätt samt god kunskap och minst ett års dokumenterad erfarenhet av förvaltning och/eller administration. En alternativ bakgrund är att du har arbetat inom ett vårdyrke och därmed skaffat dig god kännedom om vårdens processer, detta kombinerat med god datorvana och intresse för IT-frågor. Du har god förmåga att uttrycka dig muntligt och skriftligt på svenska.

Kunskaper och erfarenhet av förvaltningsarbete inom vårdstödjande system samt erfarenhet av arbete inom vårdverksamheten är meriterande.

Personliga egenskaper

Som person är du engagerad, självgående och drivande med förmåga att se helheten. Du har lätt för att kommunicera och samarbeta, har ett positivt synsätt och en förståelse för verksamhetens behov. Den komplexa miljön med många olika digitala system som på olika sätt påverkar varandra gör att du behöver kunna tänka gränsöverskridande för att skapa dig en helhetsbild. Att ta egna initiativ och att ta ett stort ansvar är naturligt för dig. Du ska vara strukturerad och metodisk. Vi lägger stor vikt vid samarbetsförmåga och personlig lämplighet.

Övrigt

På Danderyds sjukhus har vi friskvårdsbidrag och tillgång till gym med personliga instruktörer. Det finns goda kommunikationer med buss och tunnelbanan, bra cykelvägar och gott om cykelställ. Bilparkering finns, likaså tillgång till elladdstolpar.

Ansökan

Intervjuer sker löpande under ansökningstiden och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!Om verksamheten
Avdelningen Teknik och digitalisering upprätthåller och utvecklar ändamålsenlig och säker teknik, digitala lösningar och hållbar infrastruktur och har i uppdrag att bidra till att sjukhuset kan bedriva en högkvalitativ och säker vård. Vårt mål är att genom tillgänglighet och hög kompetens underlätta vardagen för vårdpersonalen. Inom Teknik och digitalisering återfinns enheterna DS IT, Innovation, Lokalförsörjning och Medicinsk teknik.

Om Danderyds sjukhus
Danderyds sjukhus är ett av landets största akutsjukhus. Hos oss arbetar cirka 4500 personer. I vårt uppdrag ingår utbildning, klinisk forskning och utveckling, bland annat i samarbete med Karolinska Institutet. Det viktigaste för oss är att våra patienter känner sig trygga och säkra och får bästa möjliga vård och behandling. Det målet arbetar vi mot varje dag – tillsammans. Läs mer om oss här

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.

Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.
Läs mer här


Publicerad den

Liknande jobb

Titel Ansök senast

Neurologkliniken

Medicinsk Sekreterare Logopedkliniken Danderyds sjukhus)

Rehabiliteringsmedicinska Universitetskliniken

Administratör till Rehabiliteringsmedicin Danderyds sjukhus

HR- och kommunikationsavdelning

Kommunikatör med webbfokus, Kommunikationsenheten, Danderyds sjukhus

HR- och kommunikationsavdelning

Bibliotekarie till Medicinska biblioteket, Danderyds sjukhus AB

Ekonomi

Operativ inköpare till Inköp & Juridik på Danderyds sjukhus

Sjukhusgemensam service

Kundtjänstmedarbetare till Informationsdisken, Danderyds sjukhus

Kontakt

Om du har frågor om jobb-möjligheter inom ett specifikt verksamhetsområde eller vill skicka en spontanansökan är du välkommen att mejla till rekrytering.ds@sll.se där du anger i rubriken vad det är för typ av tjänst det gäller.