Objektspecialist Akutlarm och Mobiltelefoni

Vill du arbeta med IT för framtidens sjukvård där din insats har stor betydelse för många? Vill du delta och bidra i den digitaliseringsresa som pågår inom hälso- och sjukvården? För att möta vårdens behov söker vi en objektspecialist för akutlarm och mobiltelefoni till avdelningen Telekommunikation och larm på Danderyds Sjukhus AB.

Vårt anställningserbjudande

Trivs du i gränslandet mellan användare och leverantör? Har du förmåga att driva frågor med förståelse för användarnas vardag? Ser du helheten kring verksamhetens behov och utmaningar och vill bidra med dina erfarenheter och kunskap att kravställa, utveckla och säkra leveransen av moderna och säkra akutlarmsystem? Är du självgående och har ett strukturerat arbetssätt där du kan planera, organisera och prioritera ditt arbete? Om du har dessa egenskaper så hoppas vi att vi får möjlighet att hälsa dig välkommen till vår verksamhet.

Arbetsuppgifter

  • Initiera, planera, leda och följa upp arbete och tjänster inom området telekommunikation och larm.
  • Agera i gränssnittet mellan leverantör och verksamhet
  • Bidra till nya tjänster/funktioner för att förenkla för verksamheten
  • Hantera användarsupport, beställningar och felanmälningar
  • Hantera rapporterade avvikelser
  • Skapa rutiner och instruktioner samt uppdatera befintlig dokumentation
  • Ta fram statistik
  • Stödja vid upphandlingar och kravställning mot befintliga interna och externa leverantörer avseende akutlarmsystem och mobiltelefoni
  • Äga process, koordinera, följa upp och rapportera operativa incidenter eller problem
  • Delta vid planering och genomförande av förändringar (Change) i IT-miljön kopplat till akutlarmsystemet.

Du kommer att ingå i gruppen Telekommunikation och larm och arbeta i team med ytterligare en objektspecialist. Grupperingen arbetar nära både verksamheten och leverantören.

MER OM DIG

Du har universitets- eller högskoleutbildning inom IT-området eller motsvarande kunskaper du förvärvat genom arbete. Du har förmåga till helhetssyn och ett genuint intresse för hur IT kan användas för att stödja verksamhetens behov. Vi ser gärna att du har erfarenhet av akutlarmsystem, mobiltelefoni och MDM-system. Det är meriterande om du har vana av projektledning och erfarenhet av förvaltningsstyrningsmodellen PM3 eller motsvarande.

Du är trygg i dig själv, lösningsorienterad och vågar ta tag i saker, söker upp information samt delar med dig av dina kunskaper och erfarenheter. Du har förmåga att se helheten och arbeta proaktivt utifrån den och prioritera dina arbetsuppgifter.

Du kan arbeta självständigt och ta egna initiativ men är också samarbetsinriktad. Du är lyhörd och en god kommunikatör och kan uttrycka dig väl i svenska i tal och skrift. Du kan diskutera tekniska frågeställningar och lösningar både med tekniska specialister och med verksamheten.

ÖVRIGT

Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100% med inledande provanställning. Arbetstidsmått 39,5 h/vecka. Tillträde enligt överenskommelse.

ANSÖKAN

Intervjuer sker löpande under ansökningstiden och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!Om verksamheten

Avdelningen Teknik och digitalisering upprätthåller och utvecklar ändamålsenlig och säker teknik, digitala lösningar och hållbar infrastruktur och har i uppdrag att bidra till att sjukhuset kan bedriva en högkvalitativ och säker vård. Vårt mål är att genom tillgänglighet och hög kompetens underlätta vardagen för vårdpersonalen. Inom Teknik och digitalisering återfinns enheterna DS IT, Innovation, Lokalförsörjning och Medicinsk teknik.
Vid rekrytering av medarbetare till verksamhet som kan komma att hantera barn och/eller ungdomar upp till 18 år tar vi utdrag ur belastnings- och misstankeregistret inför eventuell anställning.

Om Danderyds sjukhus

100 år i trygga, säkra händer. Danderyds sjukhus 1922-2022.

Danderyds Sjukhus AB är ett av Sveriges största akutsjukhus och tillsammans med BB Stockholm norra Europas största förlossningsklinik. Danderyds Sjukhus AB är ett helägt bolag inom Region Stockholm. Sjukhuset grundades 1922 som Stockholms läns centrallasarett i Mörby och namnändrades 1964 till Danderyds sjukhus. Här bedrivs universitetssjukvård fördelat på tolv verksamhetsområden och nio stödfunktioner. Hos oss arbetar omkring 4500 medarbetare och vi tar emot 2000 studenter varje år.

Kompetenta och engagerade medarbetare, tillsammans med ett öppet arbetsklimat, arbetsglädje och en god arbetsmiljö är avgörande grundstenar och en förutsättning för att vi ska kunna erbjuda patienterna en god vård. Här kan du läsa mer om oss på Danderyds sjukhus

Att söka jobb i Region Stockholm

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.

Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

Vårt rekryteringssystem kan inte hantera anonyma ansökningar eller sökande med skyddade personuppgifter. Om du har skyddade personuppgifter ber vi dig att kontakta den kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Din ansökan kommer då att hanteras utanför rekryteringssystemet. Du bör även vara försiktig med vilken information du lämnar i din ansökan och endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.

Läs mer om hur det är att jobba hos oss i Region Stockholm


Publicerad den

Liknande jobb

5 jobb i tabell
Titel Ansök senast

Hjärt-och fysiologi

Bemanningsassistent till Hjärtkliniken, Danderyds Sjukhus

Kirurg- och Urologkliniken

Vass medicinsk sekreterare sökes för timanställning

Internmedicin och Infektion

Medicinsk sekreterare till Verksamhetsområde Internmedicin och infektion

HR- och kommunikationsavdelning

HR-partner till Danderyds sjukhus

Rehabiliteringsmedicinska Universitetskliniken

Medicinsk sekreterare avd 80/84 Danderyds sjukhus AB