Objektspecialist till Danderyds Sjukhus

Om du brinner för att utveckla den digitala informationshanteringen inom sjukhusets verksamhetsprocesser kan du vara den vi söker som vår nya objektspecialist!

Vårt anställningserbjudande

Som objektspecialist för dokumenthantering ansvarar du bl a för att utveckla processerna kring sjukhusets styrande, stödjande och redovisande dokument. Det innebär att du kommer att ha ett nära samarbete med sjukhusets samtliga verksamheter inklusive förvaltningsgruppen för ärende- och dokumenthantering.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att:

  • stödja verksamheterna i deras arbete med dokument- och ärendehantering.
  • arbeta med att skapa och kvalitetssäkra enhetliga arbetssätt kring digital informationshantering inklusive mallar, dokumentation och utbildningsmaterial.
  • informera och utbilda sjukhusets verksamheter om nya/ändrade regelverk, arbetssätt och funktioner inom digital informationshantering.
  • fånga upp förändringsförslag från verksamheten och bereda dem till regional förvaltning.
  • vara 1st line support för dokumenthanteringssystemet EDIT.
  • bereda ärenden och underlag till objektägare och objektstyrgrupp för uppföljning och rapportering.
  • säkerställa förvaltningsrutiner inom ex kravhantering, ändringshantering, incidenthantering, problemhantering, livscykelhantering, test och verifiering, releasehantering.
  • vara sjukhusets kontaktperson och kravställare mot driftleverantör och regional förvaltning.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har en relevant högskoleutbildning och har några års erfarenhet av en liknande roll. Du har tidigare erfarenhet av dokumenthanteringssystemet EDIT samt goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift.

Personliga egenskaper

Du har ett starkt intresse och förståelse för digital informationshantering och dess möjligheter ur ett verksamhetsperspektiv. Du trivs med många kontaktytor och är bra på att bemöta människor på ett professionellt, kommunikativt och pedagogiskt sätt. Du är noggrann, har god initiativförmåga och är van att både samarbeta och att arbeta självständigt. Det är en stor fördel om du är van vid att hålla utbildningar och driva utbildningsfrågor. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper.

Övrigt

  • Tillsvidare, heltid.
  • Tillträde enligt överenskommelse.


Ansökan

Intervjuer sker löpande under ansökningstiden och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!Om verksamheten
Sjukhusgemensam service (SGS) har som uppdrag att leda, utveckla och effektivisera servicetjänster tillsammans med verksamheter inom Danderyds sjukhus. SGS tjänster är vitala för sjukhuset och måste fungera för att patienterna ska få vård. Sjukhusgemensam service består av enheterna Arkiv, Säkerhet, Servicecenter, Logistikcentrum och Sängtransport. Hos oss arbetar cirka 100 personer.
Vid rekrytering av medarbetare till verksamhet som kan komma att hantera barn och/eller ungdomar upp till 18 år tar vi utdrag ur belastnings- och misstankeregistret inför eventuell anställning.

Om Danderyds sjukhus
Danderyds sjukhus är ett av landets största akutsjukhus. Hos oss arbetar cirka 4500 personer. I vårt uppdrag ingår utbildning, klinisk forskning och utveckling, bland annat i samarbete med Karolinska Institutet. Det viktigaste för oss är att våra patienter känner sig trygga och säkra och får bästa möjliga vård och behandling. Det målet arbetar vi mot varje dag – tillsammans. Läs mer om oss på Ds.se

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.

Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

Vårt rekryteringssystem kan inte hantera anonyma ansökningar eller sökande med skyddad identitet. Om du har skyddad identitet ber vi dig att kontakta den kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Din ansökan kommer då att hanteras utanför rekryteringssystemet. Du bör även vara försiktig med vilken information du lämnar i din ansökan och endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.

Läs mer om hur det är att jobba hos oss i Region Stockholm


Publicerad den

Liknande jobb

6 jobb i tabell
Titel Ansök senast

Hjärt-och fysiologi

Bemanningsassistent till Hjärtkliniken, Danderyds Sjukhus

HR- och kommunikationsavdelning

Lönekonsult sökes till Danderyds sjukhus

Kirurg- och Urologkliniken

Medicinsk sekreterare som är skarp som en skalpell till VO Kirurgi/Urologi

Rehabiliteringsmedicinska Universitetskliniken

Medicinsk sekreterare/Administratör till Rehabiltieringsmedicin

HR- och kommunikationsavdelning

Kompetensutvecklare till Danderyds sjukhus

HR- och kommunikationsavdelning

Erfaren lönekonsult med god systemvana, Danderyds sjukhus