Objektspecialist/IT-samordnare till DS IT, Danderyds sjukhus

Enheten DS IT inom Teknik och digitalisering söker en serviceinriktad objektspecialist/IT-samordnare med projektledningsförmåga.

Vårt anställningserbjudande

Är du vår nästa projektledare/projektkoordinator med hälso- och sjukvård i bakgrunden som vill jobba som objektspecialist/IT-samordnare? Som objektspecialist/IT-samordnare kommer du att ingå i gruppen Verksamhetsnära systemförvaltning. Vi är 17 förvaltningsledare/objektspecialister/ IT-samordnare som med olika ansvarsområden förvaltar sjukhusets kritiska IT-system.

Arbetsbeskrivning

Som förvaltare/IT-samordnare av sjukvårdens IT-system, innebär arbetet att vidmakthålla och vidareutveckla förvaltningsobjekten. Objektspecialisterna tar det funktionella helhetsansvaret för förvaltningsobjekten och arbetar enligt förvaltningsmodellen PM3. Vi ansvarar för support, systemförvaltning, utveckling och utbildning i systemen. Vi följer utvecklingen, förvaltar och stödjer införandet av e-tjänster till vårdgivare och innevånare.

Som objektspecialist/IT-samordnare håller du dig informerad inom ditt ansvarsområde och tar eget ansvar för ditt nätverk och din kompetensförsörjning. Arbetet bedrivs i nära samarbete med verksamheten och medarbetare inom DS IT samt övriga lokala och regionala förvaltningar. Arbetsuppgifterna består i att leda och praktiskt delta i operativt förvaltningsarbete för vårdstödjande system.

Kvalifikationer

Högskoleutbildning inom hälso- och sjukvården, medicinsk informatik eller motsvarande kunskaper förvärvat på annat sätt samt god kunskap. En alternativ bakgrund är att du har arbetat inom ett vårdyrke och därmed skaffat dig god kännedom om vårdens processer, detta kombinerat med god datorvana och intresse för IT-frågor. Du har god förmåga att uttrycka dig muntligt och skriftligt på svenska.

Kunskaper och erfarenhet av förvaltningsarbete inom vårdstödjande system samt erfarenhet av arbete inom vårdverksamheten är meriterande.

Minst ett års dokumenterad erfarenhet av förvaltning/projektledning och/eller administration.
Dokumenterad erfarenhet av förvaltningsledning/projektledning/projektkoordinator. Kunskap och kompetens om TakeCare är meriterande.

Personliga egenskaper

Som person är du engagerad, självgående och drivande samt målinriktad med förmåga att se helheten. Du har lätt för att kommunicera och samarbeta, har ett positivt synsätt och en förståelse för verksamhetens behov. Du har serviceanda samt god samarbetsförmåga och kan prioritera mellan arbetsuppgifter samt har ett strukturerat arbetssätt. Vi lägger stor vikt vid samarbetsförmåga och personlig lämplighet.

Övrigt

På Danderyds sjukhus har vi friskvårdsbidrag och tillgång till gym med personliga instruktörer. Det finns goda kommunikationer med buss och tunnelbanan, bra cykelvägar och gott om cykelställ. Bilparkering finns, likaså tillgång till elsladdstolpar.

Information om tjänsten lämnas av:
Sanaz Namin, GruppchefTel 08-123583 00

Ansökan

Intervjuer sker löpande under ansökningstiden och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!Om verksamheten

Avdelningen Teknik och digitalisering upprätthåller och utvecklar ändamålsenlig och säker teknik, digitala lösningar och hållbar infrastruktur och har i uppdrag att bidra till att sjukhuset kan bedriva en högkvalitativ och säker vård. Vårt mål är att genom tillgänglighet och hög kompetens underlätta vardagen för vårdpersonalen. Inom Teknik och digitalisering återfinns enheterna DS IT, Innovation, Lokalförsörjning och Medicinsk teknik.
Vid rekrytering av medarbetare till verksamhet som kan komma att hantera barn och/eller ungdomar upp till 18 år tar vi utdrag ur belastnings- och misstankeregistret inför eventuell anställning.

Om Danderyds sjukhus

100 år i trygga, säkra händer. Danderyds sjukhus 1922-2022.

Danderyds Sjukhus AB är ett av Sveriges största akutsjukhus och tillsammans med BB Stockholm norra Europas största förlossningsklinik. Danderyds Sjukhus AB är ett helägt bolag inom Region Stockholm. Sjukhuset grundades 1922 som Stockholms läns centrallasarett i Mörby och namnändrades 1964 till Danderyds sjukhus. Här bedrivs universitetssjukvård fördelat på tolv verksamhetsområden och nio stödfunktioner. Hos oss arbetar omkring 4500 medarbetare och vi tar emot 2000 studenter varje år.

Kompetenta och engagerade medarbetare, tillsammans med ett öppet arbetsklimat, arbetsglädje och en god arbetsmiljö är avgörande grundstenar och en förutsättning för att vi ska kunna erbjuda patienterna en god vård. Här kan du läsa mer om oss på Danderyds sjukhus

Att söka jobb i Region Stockholm

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.

Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

Vårt rekryteringssystem kan inte hantera anonyma ansökningar eller sökande med skyddade personuppgifter. Om du har skyddade personuppgifter ber vi dig att kontakta den kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Din ansökan kommer då att hanteras utanför rekryteringssystemet. Du bör även vara försiktig med vilken information du lämnar i din ansökan och endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.

Läs mer om hur det är att jobba hos oss i Region Stockholm


Publicerad den

Liknande jobb

Lediga jobb
Titel Ansök senast

Medicinsk specialistvård

Medicinsk sekreterare till VO Medicinsk specialistvård.