Operationsplanerare till Kirurgmottagningen, Danderyds sjukhus

Vårt anställningserbjudande

Välkommen till oss på Kirurgmottagningen! Vi söker en operationsplanerare med erfarenhet från kirurgi. Vi som arbetar här är sjuksköterskor, undersköterskor, kontaktsjuksköterskor, stomi- och uroterapeuter. Vi är 20 medarbetare och behöver nu ersätta en av våra operationsplanerare som går i pension.

Arbetsbeskrivning

Operationsplaneraren ansvarar för att samordna och planera operationer för inneliggande och dagkirurgiska patienter samt säkerställa att de får bästa möjliga vård och bemötande. Detta innebär bl.a. telefonkontakt med patienter och andra verksamheter inom och utanför kliniken. Som operationsplanerare är du "spindeln i nätet" inom organisationen och ansiktet utåt mot patienterna. Arbetet innebär ett nära samarbete med opererande specialister, anestesiläkare, operationsavdelningen samt övriga enheter på kliniken. Anställningen kräver goda kunskaper i vårdkedjans gång. Vi arbetar framför allt i systemen TakeCare, Orbit och TeleQ, varför det är önskvärt med kunskaper i dessa system. Du samarbetar med tre andra operationsplanerare.

Kvalifikationer

Legitimerad sjuksköterska eller operationssjuksköterska med några års erfarenhet av operationsplanering/vårdplanering och kirurgisk sjukvård är meriterande. Du kan också söka om du är undersköterska med minst 3 års erfarenhet av operationsplanering.

Personliga egenskaper

Arbetet kräver att du är strukturerad, välorganiserad och har känsla för logistik. Vi värdesätter egenskaper som personlig mognad, noggrannhet och engagemang. God samarbetsförmåga och ett flexibelt arbetssätt ser vi som en självklarhet. Du arbetar på ett professionellt sätt, har patienten i fokus och bidrar till ett gott arbetsklimat. Som person är du trygg, stabil och har förmågan att arbeta självständigt, men du ska även ha en stark känsla för teamarbete för att kunna vara med och utveckla verksamhetens mål. Du arbetar tillsammans med kollegor för att ständigt förbättra arbetssätt och flöden. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Övrigt

Tillsvidare, heltid. Måndag – fredag, dagtid.

Ansökan

Intervjuer sker löpande under ansökningstiden och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!Om verksamheten

Verksamhetsområdet Kirurgi och urologi bedriver både akut och elektiv kirurgi och urologi samt operationsverksamhet i öppen- och slutenvård dygnet runt. Vi behandlar och vårdar patienter från i huvudsak Stockholms län, men även utomläns och utlandspatienter med kirurgiska eller urologiska sjukdomar. Patienterna tas om hand på flera olika specialistmottagningar, två operationsavdelningar samt fyra vårdavdelningar med olika profilområden; kolorektalkirurgi, kirurgi i övre mag-tarmkanal, överviktskirurgi och levertumörer samt urologi. Här jobbar cirka 460 medarbetare.
Vid rekrytering av medarbetare till verksamhet som kan komma att hantera barn och/eller ungdomar upp till 18 år tar vi utdrag ur belastnings- och misstankeregistret inför eventuell anställning.

Om Danderyds Sjukhus

100 år i trygga, säkra händer. Danderyds sjukhus 1922-2022.

Danderyds Sjukhus AB är ett av Sveriges största akutsjukhus och tillsammans med BB Stockholm norra Europas största förlossningsklinik. Danderyds Sjukhus AB är ett helägt bolag inom Region Stockholm. Sjukhuset grundades 1922 som Stockholms läns centrallasarett i Mörby och namnändrades 1964 till Danderyds sjukhus. Här bedrivs universitetssjukvård fördelat på tolv verksamhetsområden och nio stödfunktioner. Hos oss arbetar omkring 4500 medarbetare och vi tar emot 2000 studenter varje år.

Kompetenta och engagerade medarbetare, tillsammans med ett öppet arbetsklimat, arbetsglädje och en god arbetsmiljö är avgörande grundstenar och en förutsättning för att vi ska kunna erbjuda patienterna en god vård. Här kan du läsa mer om oss på Danderyds sjukhus

Att söka jobb i Region Stockholm

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.

Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

Vårt rekryteringssystem kan inte hantera anonyma ansökningar eller sökande med skyddade personuppgifter. Om du har skyddade personuppgifter ber vi dig att kontakta den kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Din ansökan kommer då att hanteras utanför rekryteringssystemet. Du bör även vara försiktig med vilken information du lämnar i din ansökan och endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.

Läs mer om hur det är att jobba hos oss i Region Stockholm


Publicerad den

Liknande jobb

Lediga jobb
Titel Ansök senast

Hjärt-och fysiologi

Sjuksköterska till Vårdavdelning 90 (arytmi) Hjärtkliniken

Ortopedkliniken

Planerat och varierat - elektivt flöde men med sjukhusets snabba puls SSK

Hjärt-och fysiologi

Nattsjuksköterska till Hjärtsviktscentrum Danderyds sjukhus

Hjärt-och fysiologi

Sjuksköterska sökes, natt till avd 94 Hjärtkliniken, DSAB

Hjärt-och fysiologi

Sjuksköterska till Hjärtsviktscentrum, Danderyds sjukhus

Internmedicin och Infektion

Sjuksköterska MAVA Danderyds sjukhus

Internmedicin och Infektion

Sjuksköterska till Internmedicin avd 76, Danderyds sjukhus

Internmedicin och Infektion

Sjuksköterska natt eller treskift Internmedicin avd 76, Danderyds sjukhus