Operationsplanerare, vikariat med stora möjligheter till förlängning!

Centraloperation ingår i Danderyds sjukhus Kirurg- och urologklinik. Här utförs ca 11 000 större kirurgiska, ortopediska, och urologiska operationer varje år. Vi är ca 70 medarbetare, framförallt operationssjuksköterskor och undersköterskor, med hög kompetens och stort ansvar. Vid centraloperation bedrivs också forskning och vi utbildar framtidens medarbetare i samarbete med flera högskolor. Aktuell tjänst utgår från Kirurgmottagningen, rollen innebär att man som operationsplanerare arbetar både mot central och dagoperation.

Kirurg- och urologklinikens verksamhet består av öppen- och slutenvård, kirurgmottagning, urologmottagning, endoskopicentrum, obesitasmottagning, kolorektalmottagning, dagvårdsavdelning samt 4 slutenvårdavdelningar.Arbetsuppgifter:

 
Kirurgmottagningen söker nu en Operationsplanerare/koordinator. Arbetet innebär att du tillsammans med tre kollegor har ansvar för att, i samråd med sektionschefer och chefer för operationsverksamheten, planerar och kallar patienter till operation. I arbetet ingår kort- och långtidsplanering av operationsverksamheten samt produktionsplanering för respektive sektion.
 

Arbetstid:

Heltid, måndag-fredag, 40 timmar/vecka vikariat ett år med möjlighet till förlängning.

 

Kvalifikationer:

 
Vi söker dig som är sjuksköterska och meriterande för tjänsten är att du har erfarenhet av liknande arbete, är operationssköterska samt kan arbeta i våra datasystem Orbit eller något annat operationsplaneringssystem samt Take Care.  
 

Personliga egenskaper:

 
Vi söker en person som är strukturerad, och van att arbeta i en föränderlig verksamhet med ett högt tempo. Du är ett viktigt ansikte utåt för vår verksamhet varför vi sätter stor vikt vid din personlighet. Som person är du positiv, drivande, lösningsfokuserad och tycker om att arbeta i team. Du har intresse för utveckling och är mån om att bidra till en god arbetsmiljö. Stämmer denna beskrivning in på dig är du välkommen med din ansökan.  

 

Information om tjänsten lämnas av:

Lilian Rosén Vårdenhetschef, tel. 08-123 589 22

 

Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Publicerad den

Kontakt

Om du har frågor om jobb-möjligheter inom ett specifikt verksamhetsområde eller vill skicka en spontanansökan är du välkommen att mejla till rekrytering.ds@sll.se där du anger i rubriken vad det är för typ av tjänst det gäller.