Höjt beredskapsläge och besöksförbud

Sjukhuset är i höjt beredskapsläge på grund av covid-19. Du som är i behov av akut vård ska söka som vanligt, via 1177 eller 112.
För att minska risken för smittspridning av covid-19 råder ett generellt besöksförbud, med vissa undantag.
Viss planerad vård utförs fortfarande och du som har fått en kallelse är välkommen.
Mer Info

Operationssjuksköterska Natt till Centraloperation DS

Gillar du när det är högt i tak? Tycker du om att utveckla och är en bra lagspelare? Då skulle du absolut passa i vårt härliga gäng på Centraloperation Ortopedi. Centraloperation är i ett spännande skede där vi från oktober arbetar i nya, fräscha, lättarbetade lokaler på Danderyds sjukhus. Vi söker Dig som vill vara med på en spännande resa och vill vara en del av vårt nattgäng på C-op.

Vi söker dig som är operationssjuksköterska och vill arbeta natt på en ny, fräsch operationsavdelning tillsammans med härliga kollegor.

Hos oss på centraloperation får du chans att jobba i nybyggda, toppmoderna operationslokaler. Detta, tillsammans med rutiner som utgår från patientens bästa i en teamorientrad miljö, ger oss en lättarbetad och attraktiv operationsavdelning.

Vi erbjuder   

Ett kunnigt och sammansvetsat gäng med mycket glädje och värme och en öppen och tydlig kommunikation. Centraloperation befinner sig en spännande utvecklingsfas där vi arbetar med våra flöden och rutiner för att kunna erbjuda våra patienter en trygg miljö samtidigt som förutsättningar finns för en god arbetsmiljö. Vi ser även att det är viktigt att hela tiden ha en hög kompetensnivå och därför är det viktigt för oss att arbeta med kompetensutveckling i verksamheten. Vi har också implementerat en verksamhetsanpassad kompetensstege med tydliga utvecklingssteg.

Personalförmåner som erbjuds är bla  friskvårdsbidrag, välutrustat personalgym, arbetsskor, fruktkorg, interna och externa utbildningstillfällen men framförallt finns det en härlig arbetsplats med högt i tak

Om tjänsten  

 

På centraloperation vid Danderyds sjukhus bedriver Ortopedkliniken en integrerad verksamhet med kirurg- och urologkliniken. Du kan därför få en fantastisk möjlighet att rotera mellan ortopedi, kirurgi och urologi och du får arbeta i team med så väl erfarna som juniora kollegor. Vi arbetar i totalt 12 operationssalar, sex för ortopedi o0ch sex för kirurgiska och urologiska operationer  

Vi erbjuder nu en nattjänst  till dig som vill vara med och driva och utveckla vår härliga operationsavdelning framåt. I arbetet ingår sedvanliga arbetsuppgifter för ortopedi, kirurgi och urologi för operationssjuksköterskor

Anställning 

  

Vi erbjuder dubbelt natt ob och ATK (ArbetsTidsKompensation)   

Deltid: 70 %. Möjlighet finns att fylla upp med dagpass

Heltidsmått 32,20h/v

Kvalifikationer

  

Legitimerad sjuksköterska med specialistutbildning inom operationssjukvård med några års erfarenhet. Meriterande är ortopederfarenhet 

Personliga egenskaper   

Du ska tycka om utmaningar och att hitta lösningar på dessa. Vi söker dig som har ett genuint intresse för allt som sker på en operationsavdelning samt trivs att arbeta i grupp. Oavsett erfarenhet ser vi att du som är en bra lagkamrat som värnar om att bibehålla ett härligt arbetsklimat kommer att trivas i vårt team.  Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Varför trivs dina framtida kollegor på arbetsplatsen?

” Bra och trevliga arbetskamrater”

”Lyhörd ledning”

” Brett utbud av operationer, mindre risk att bli uttråkad”

 

Varmt välkommen med din ansökan!

 

 

 

Publicerad den

Liknande jobb

Titel Ansök senast

Akutkliniken

Framtidens Akutklinik på Danderyds Sjukhus växer fram

Rehabiliteringsmedicin

Sjuksköterska till Högspecialiserad Hjärnskaderehabilitering

Ortopedi

Relationsskapande sjuksköterska till ortopedens utbildningsavdelning

Hud Reumatologi Infektion

Infektionskliniken Danderyds Sjukhus söker sjuksköterska

Hud Reumatologi Infektion

Infektionskliniken på Danderyds Sjukhus söker nattsjuksköterska

HR

Timanställda sjuksköterskor/specialistsjuksköterskor/barnmorskor till Danderyds Sjukhus

Hud Reumatologi Infektion

Infektionskliniken söker ledningssjuksköterska

Medicinkliniken

Sjuksköterska till Allmän Internmedicins avd 76

Kontakt

Om du har frågor om jobb-möjligheter inom ett specifikt verksamhetsområde eller vill skicka en spontanansökan är du välkommen att mejla till rekrytering.ds@sll.se där du anger i rubriken vad det är för typ av tjänst det gäller.