Generellt besöksförbud

För att minska risken för smittspridning av covid-19 för Danderyds sjukhus patienter och medarbetare införs ett generellt besöksförbud. Undantag kan göras i särskilda fall.
Mer Info

Operationssjuksköterska Natt till Centraloperation DS

Gillar du när det är högt i tak? Tycker du om att utveckla och är en bra lagspelare? Då skulle du absolut passa i vårt härliga gäng på Centraloperation Ortopedi. Centraloperation är i ett spännande skede där vi från oktober arbetar i nya, fräscha, lättarbetade lokaler på Danderyds sjukhus. Vi söker Dig som vill vara med på en spännande resa och vill vara en del av vårt nattgäng på C-op.

Vi söker dig som är operationssjuksköterska och vill arbeta natt på en ny, fräsch operationsavdelning tillsammans med härliga kollegor.

Hos oss på centraloperation får du chans att jobba i nybyggda, toppmoderna operationslokaler. Detta, tillsammans med rutiner som utgår från patientens bästa i en teamorientrad miljö, ger oss en lättarbetad och attraktiv operationsavdelning.

Vi erbjuder   

Ett kunnigt och sammansvetsat gäng med mycket glädje och värme och en öppen och tydlig kommunikation. Centraloperation befinner sig en spännande utvecklingsfas där vi arbetar med våra flöden och rutiner för att kunna erbjuda våra patienter en trygg miljö samtidigt som förutsättningar finns för en god arbetsmiljö. Vi ser även att det är viktigt att hela tiden ha en hög kompetensnivå och därför är det viktigt för oss att arbeta med kompetensutveckling i verksamheten. Vi har också implementerat en verksamhetsanpassad kompetensstege med tydliga utvecklingssteg.

Personalförmåner som erbjuds är bla  friskvårdsbidrag, välutrustat personalgym, arbetsskor, fruktkorg, interna och externa utbildningstillfällen men framförallt finns det en härlig arbetsplats med högt i tak

Om tjänsten  

 

På centraloperation vid Danderyds sjukhus bedriver Ortopedkliniken en integrerad verksamhet med kirurg- och urologkliniken. Du kan därför få en fantastisk möjlighet att rotera mellan ortopedi, kirurgi och urologi och du får arbeta i team med så väl erfarna som juniora kollegor. Vi arbetar i totalt 12 operationssalar, sex för ortopedi o0ch sex för kirurgiska och urologiska operationer  

Vi erbjuder nu en nattjänst på heltid till dig som vill vara med och driva och utveckla vår härliga operationsavdelning framåt. I arbetet ingår sedvanliga arbetsuppgifter för ortopedi, kirurgi och urologi för operationssjuksköterskor

Anställning 

  

Vi erbjuder dubbelt natt ob och ATK (ArbetsTidsKompensation)   

Heltidsmått 32,20h/v

Kvalifikationer

  

Legitimerad sjuksköterska med specialistutbildning inom operationssjukvård med några års erfarenhet. 

Personliga egenskaper   

Du ska tycka om utmaningar och att hitta lösningar på dessa. Vi söker dig som har ett genuint intresse för allt som sker på en operationsavdelning samt trivs att arbeta i grupp. Oavsett erfarenhet ser vi att du som är en bra lagkamrat som värnar om att bibehålla ett härligt arbetsklimat kommer att trivas i vårt team.  Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Varför trivs dina framtida kollegor på arbetsplatsen?

” Bra och trevliga arbetskamrater”

”Lyhörd ledning”

” Brett utbud av operationer, mindre risk att bli uttråkad”

 

Varmt välkommen med din ansökan!

 

Kontakt

Veronica Ringsäter

Vårdenhetschef

08 123 583 21

 

Fackliga representanter:

Vårdförbundet 08 123 57070

 

 

Publicerad den

Liknande jobb

Titel Ansök senast

Geriatrik

Sjuksköterska/natt

Geriatrik

Sjuksköterska

Kvinnosjukvård & Förlossning

Erfarna barnmorskor till DS förlossning och/eller antenatala och medicinska eftervården

Medicinkliniken

Rotationstjänst dagvård/ vårdavdelning på Gastroenterologiska sektionen på Danderyds Sjukhus AB

Medicinkliniken

Sjuksköterska till palliativ avdelning på Danderyds Sjukhus AB

Akutkliniken

Framtidens Akutklinik på Danderyds Sjukhus växer fram!

Ortopedi

Operationssjuksköterska till ortopedsektionen

Medicinkliniken

Mottagningsjuksköterska dagtid med inriktning Epilepsi och Parkinson

Kontakt

Om du har frågor om jobb-möjligheter inom ett specifikt verksamhetsområde eller vill skicka en spontanansökan är du välkommen att mejla till rekrytering.ds@sll.se där du anger i rubriken vad det är för typ av tjänst det gäller.