Operationssjuksköterska ortopedi till Danderyds sjukhus

Vi söker en operationssjuksköterska som vill ingå i en välfungerande verksamhet som utgörs av våra kompetenta operationssjuksköterskor. Här på Danderyds sjukhus får du chans att jobba i nybyggda, toppmoderna operationslokaler. Detta, tillsammans med rutiner som utgår från patientens bästa i en teamorientrad miljö, ger oss en lättarbetad och attraktiv operationsavdelning.

Som sjuksköterska på vår operationsavdelning kommer du att arbeta med ledplastiker, trauman samt hand och fotortopedi. Du deltar i både stora ortopediska operationer, tex större revisioner och mindre, akuta operationer. Du kommer att få arbeta med en ortopedisk bredd och få vara del av utförandet i ett viktigt hantverk hos oss.

Vi tror att du är en sjuksköterska med ett genuint intresse av opererande verksamhet och stark lust att utvecklas och dela med dig av dina kunskaper för att skapa en ännu bättre verksamhet tillsammans med oss. Vår arbetsplats präglas av en god kommunikation, hög kompetens och bra stämning. Vi arbetar tvärprofessionellt och söker vi dig som har ett teamorienterat förhållningsätt. Att vara en del i helheten är för oss självklart, vi hjälps åt och samarbetar över alla gränser. I anslutning till operationslokalerna finns också nya fina personalytor och en stor takterrass med vacker utsikt över Edsviken.

Som medarbetar på Danderyds sjukhus erbjuds du

- Trygga anställningsförhållanden

- Önskeschema

- Individanpassad introduktion utifrån din erfarenhet

- Kompetensutveckling inom vår opererande specialitet

- Kvarstannandebonus som kan tas ut i ledighet, pengar eller pension

- Friskvårdsbidrag

- Tillgång till gym och olika pass i form av yoga och pulsaktiviteter

- Tre studie-/planeringsdagar per termin

Ortopedoperation tillhör ortopedkliniken och ligger i samma lokaler som centraloperation som även utgörs av kirurg och urologkliniken. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid (38,15 timmar per vecka) med tjänstgöring dag/kväll och helg.

Kvalifikationer

Legitimerad sjuksköterska med specialistutbildning inom operationssjukvård. Vi ser det som meriterande om du har tidigare erfarenhet inom akutsjukvård eller erfarenhet som sjuksköterska inom ortopedi.

Ansökan

Hör gärna av dig till oss om du har frågor kring rollen. Intervjuer kommer att ske löpande under ansökningstiden. Skicka därför gärna in din ansökan så snart som möjligt.

 

 

 

 

 

Publicerad den

Kontakt

Om du har frågor om jobb-möjligheter inom ett specifikt verksamhetsområde eller vill skicka en spontanansökan är du välkommen att mejla till rekrytering.ds@sll.se där du anger i rubriken vad det är för typ av tjänst det gäller.