Operationssjuksköterska ortopedi till Danderyds sjukhus

Danderyds sjukhus är ett av landets största akutsjukhus. Just nu befinner vi oss i ett spännande läge där en ny toppmodern akutsjukvårdsbyggnad efter många år äntligen står klar. Vi på ortopedoperation har precis flyttat in i våra nya och attraktiva lokaler. Vi kan därmed erbjuda dig en modern och lättarbetad operationsavdelning, med toppmoderna operationssalar, nyutvecklade rutiner som utgår från patientens bästa i en teamorientrad miljö. Vi kan också erbjuda fina personalytor samt en stor takterrass med vacker utsikt över Edsviken.

Vi söker nu dig som vill ingå i en välfungerande verksamhet som utgörs av våra kompetenta operationssjuksköterskor. Vår arbetsplats präglas av en god kommunikation och hög kompetens och en bra stämning. Vi arbetar tvärprofessionellt och vi söker vi dig som har ett teamorienterat förhållningsätt. Att vara en del i helheten är för oss självklart, vi hjälps åt och samarbetar över alla gränser!

Som operationssjuksköterska hos oss kommer du att arbeta med ledplastiker, trauman samt hand och fotortopedi. Du deltar med andra ord i såväl stora ortopediska operationer, tex större revisioner samt mindre akuta operationer. Du kommer att få arbeta med en ortopedisk bredd och få vara del av utförandet i ett viktigt hantverk hos oss.

Utöver ett stimulerande arbete erbjuder vi:

- Trygga anställningsförhållanden

- Önskeschema

- Individanpassad introduktion utifrån din erfarenhet

- Kompetensutveckling inom vår opererande specialitet

- Kvarstannande bonus som kan tas ut i ledighet, pengar eller pension

- Friskvårdsbidrag

- Tillgång till gym och olika pass i form av yoga och pulsaktiviteter

- 3 studie-/planeringsdagar per termin

Ortopedoperation tillhör ortopedkliniken men ligger på centraloperation som även utgörs av kirurg och urologkliniken. Anställningen är tillsvidare på heltid 38:15 h/v. Tjänstgöring dag/kväll och helg.

Kvalifikationer

Legitimerad sjuksköterska med specialistutbildning inom operationssjukvård. Vi ser det som meriterande om du har tidigare erfarenhet inom akutsjukvård eller erfarenhet som sjuksköterska inom ortopedi.

Personliga egenskaper

Vi söker dig som har ett genuint intresse av opererande verksamhet med stark lust att utvecklas och delge dina kunskaper för att utveckla verksamheten. För att trivas hos oss behöver du kunna uppvisa ett empatiskt förhållningsätt och ha en utvecklad förmåga att arbeta teambaserat. Vidare är det viktigt att du värdesätter ett positivt arbetsklimat.

Ansökan

Hör gärna av dig till oss om du har frågor kring rollen. Intervjuer kommer att ske löpande under ansökningstiden. Skicka därför gärna in din ansökan så snart som möjligt.

Publicerad den

Kontakt

Om du har frågor om jobb-möjligheter inom ett specifikt verksamhetsområde eller vill skicka en spontanansökan är du välkommen att mejla till rekrytering.ds@sll.se där du anger i rubriken vad det är för typ av tjänst det gäller.