Operationssjuksköterska till Centraloperation, Ortopedisektionen

Nu stärker vi vårt operationsteam med ytterligare två operationssjuksköterskor. Om du söker en trygg arbetsplats med suveräna arbetskamrater är det här platsen för dig! Du får arbeta med spännande, utvecklande arbetsuppgifter i en verksamhet med stor bredd.

Vårt anställningserbjudande

  • Nybyggda, toppmoderna operationslokaler, rutiner som utgår från patientens bästa samt teamorienterad miljö ger en lättarbetad och attraktiv operationsavdelning.
  • Ett kunnigt, sammansvetsat gäng med mycket glädje och värme.
  • Öppen och tydlig kommunikation.
  • Bra samarbete med operationsteamet, läkarna, ortopedavdelningarna och mottagningen.
  • Pågående spännande utveckling av våra flöden och rutiner för att kunna erbjuda både patienter och medarbetare en fortsatt trygg miljö.
  • Ständigt arbete med utbildning och utveckling för att ha en hög kompetensnivå på arbetsplatsen. Verksamhetsanpassad, tydlig kompetensstege.

Som anställd på Danderyds sjukhus får du ersättning för sjukvård, ett friskvårdsbidrag på 5000 kr per år och tillgång till det välutrustade personalgymmet Lyftet för endast 540 kr per år. Du erbjuds personalparkering till förmånligt pris samt personalbostad vid behov. Vi har förmånliga ersättningar för dig som är föräldraledig. Utöver det finns pension, semester, företagshälsovård, försäkringar och löneväxling.

Allt om dina förmåner

Varför ska du jobba med oss? Så här säger några ur personalgruppen

Du kommer med i ortopedteamet från första dagen och det är en trevlig arbetsplats med kollegor som tar hand om varandra”

”Lyhörd ledning”

” Brett utbud av operationer och stimulerande att arbeta med olika operationer”

”Ständig kompetensutveckling, interna och externa utbildningar för att hela tiden få in den senaste kunskapen i gruppen”

”Välkommen till en stabil och trygg arbetsplats med mycket trevliga kollegor!”

Här kan du se filmen om vår arbetsplats

Läs artikeln om oss i tidningen Uppdukat (nr1 2023).

Arbetsbeskrivning

PåCentraloperation vid Danderyds sjukhus bedriver Ortopedkliniken en integrerad verksamhet med Kirurgi- och Urologkliniken. Vi har både elektiv och akut ortopedi, vilket ger dig möjlighet att fördjupa och bredda dina kunskaper inom området men även lära dig mer om kirurgi då vi jobbar blocköverskridande framför allt under jourtid. Teamet består av såväl erfarna som juniora kollegor. Vi arbetar i totalt 12 ljusa operationssalar (sex för ortopedisk verksamhet och sex för kirurgiska och urologiska operationer). Vi har också ett nära samarbete med anestesikliniken och sterilcentralen.

Nu finns en ledig tjänst till dig som vill vara med och driva vår härliga operationsavdelning framåt. I arbetet ingår sedvanliga arbetsuppgifter för i första hand ortopedisk operationsverksamhet men även kirurgi och urologiska ingrepp.

Kvalifikationer

Legitimerad sjuksköterska med specialistutbildning inom operationssjukvård. Gärna några års erfarenhet inom yrket.

Personliga egenskaper

Vi söker dig som har ett genuint intresse för allt som sker på en operationsavdelning samt trivs med att arbeta i grupp. Du gillar utmaningar och är lösningsfokuserad. Du är en bra lagkamrat som värnar om att bibehålla ett härligt arbetsklimat.Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Övrigt

Schemalagd arbetstid dag, kväll och helg enligt önskemålschema. Heltidsmått 38,20 h/v. Vi har även ATK (ArbetsTidsKompensation). Exempel på personalförmåner är friskvårdsbidrag, välutrustat personalgym, arbetsskor, fruktkorg samt interna och externa utbildningstillfällen.

Ansökan

Intervjuer sker löpande under ansökningstiden och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!Om verksamheten

På verksamhetsområdet Ortopedi har vi stor erfarenhet av basal till komplex fraktur och ledproteskirurgi, samt ligger i framkant gällande behandling av andra skador och sjukdomar i både skelett och mjukdelar. På Ortopedkliniken finns fyra ortopediska slutenvårdsavdelningar samt operationsavdelning, mottagning, paramedicin och dietister. På vårdavdelningarna vårdar vi såväl akuta som elektiva patienter med olika skador i skelettet eller mjukdelar runt skelettet. Vi är en dygnet-runt-verksamhet där cirka 275 personer arbetar.
Vid rekrytering av medarbetare till verksamhet som kan komma att hantera barn och/eller ungdomar upp till 18 år tar vi utdrag ur belastnings- och misstankeregistret inför eventuell anställning.

Om Danderyds Sjukhus

Danderyds Sjukhus AB är ett av Sveriges största akutsjukhus och tillsammans med BB Stockholm norra Europas största förlossningsklinik. Danderyds Sjukhus AB är ett helägt bolag inom Region Stockholm. Sjukhuset grundades 1922 som Stockholms läns centrallasarett i Mörby och namnändrades 1964 till Danderyds sjukhus. Här bedrivs universitetssjukvård fördelat på tolv verksamhetsområden och nio stödfunktioner. Hos oss arbetar omkring 4500 medarbetare och vi tar emot 2000 studenter varje år.

Kompetenta och engagerade medarbetare, tillsammans med ett öppet arbetsklimat, arbetsglädje och en god arbetsmiljö är avgörande grundstenar och en förutsättning för att vi ska kunna erbjuda patienterna en god vård. Här kan du läsa mer om oss på Danderyds sjukhus

Att söka jobb i Region Stockholm

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.

Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

Vårt rekryteringssystem kan inte hantera anonyma ansökningar eller sökande med skyddade personuppgifter. Om du har skyddade personuppgifter ber vi dig att kontakta den kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Din ansökan kommer då att hanteras utanför rekryteringssystemet. Du bör även vara försiktig med vilken information du lämnar i din ansökan och endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.

Läs mer om hur det är att jobba hos oss i Region Stockholm


Publicerad den

Liknande jobb

Lediga jobb
Titel Ansök senast

Hjärt-och fysiologi

Därför ska du jobba som sjuksköterska på Hjärtintensivvårdsavdelningen

Kvinnosjukvård och förlossning

Sjuksköterska/barnmorska Natt till Gynavdelning 14, Danderyds sjukhus

Kirurg- och Urologkliniken

Sjuksköterska till obesitasmottagning och eftervård

Medicinsk specialistvård

Sjuksköterska till Hudkliniken på Danderyds sjukhus

Akutmottagningen

Sjuksköterska till Akutmottagningen Danderyds Sjukhus

Neurologkliniken

Vill du vara med och forma framtidens neurologi på Danderyds sjukhus?

Danderydsgeriatriken

Sjuksköterska till Akutgeriatriken

Medicinsk specialistvård

Sjuksköterska dagtjänst på Dialysmottagning Norrtälje, Danderyds sjukhus