Operationssjuksköterska till Dagkirurgisk operation Danderyds sjukhus

Dagoperation är en välfungerande dagkirurgisk operationsavdelning med tre operationssalar som organisatoriskt ligger inom verksamhetsområde Kirurgi och urologi. Personalgruppen är en fast grupp för verksamheten och vi är i nuläget fyra operationssköterskor, fyra undersköterskor och en sektionsledare samt vårdenhetschef. 

Verksamheten är öppen måndagar t.o.m. fredagar. Vi opererar företrädesvis ortopediska och kirurgiska ingrepp. 

Arbetsuppgifter: 


Sedvanliga arbetsuppgifter för en operationssjuksköterska.  

Anställningsform: 


Tillsvidareanställning som operationssjuksköterska. Tillträde enligt överenskommelse. 

Kvalifikationer: 


Du bör vara en operationssjuksköterska med stor erfarenhet av kirurgisk och ortopedisk kirurgi. Har du inte ovanstående erfarenhet är du ändå välkommen med din ansökan om det här känns lockande! 

Personliga egenskaper: 


Du behöver vara stresstålig, välorganiserad och vilja bidra till en god arbetsmiljö. Du kommer in i en mycket erfaren personalgrupp och stor vikt kommer att läggas vid din personliga lämplighet. Att trivas tillsammans på jobbet är jätteviktigt och du skall tycka att det här ska bli roligt! 

Information om tjänsten lämnas av: 


Vårdenhetschef Christina Gerdin
tel: 08-123 592 72
epost: christina.gerdin@sll.se

Fackliga företrädare: 


Vårdförbundet fackexpedition  
tel:08-123 570 70 

Övrigt:


Urval sker löpande så skicka därför in din ansökan så snart som möjligt då tjänsten kan komma att tillsättas tidigare, dock senast 2019-08-31.

 

Publicerad den

Kontakt

Om du har frågor om jobb-möjligheter inom ett specifikt verksamhetsområde eller vill skicka en spontanansökan är du välkommen att mejla till rekrytering.ds@sll.se där du anger i rubriken vad det är för typ av tjänst det gäller.