Operationssjuksköterska till Dagkirurgisk operation Danderyds sjukhus

På verksamhetsområdet Kirurgi och Urologi får du arbeta självständigt med en bred patientgrupp som behöver både operationsomvårdnad och medicinteknisk kirurgis expertis. Verksamheten är spännande och utmanande med snabba flöden vilket gör att vi lär oss att vara på tårna för att hänga med i svängarna.

Välkommen till oss på Kirurgen och Urologen – här lägger du värdefulla erfarenheter till ditt CV!

Vårt anställningserbjudande

Dagoperation är en välfungerande dagkirurgisk operationsavdelning med tre operationssalar som organisatoriskt ligger inom verksamhetsområde Kirurgi och urologi, där vi arbetar både med kirurgi och ortopedi. Personalgruppen är en fast grupp för verksamheten och vi är i nuläget sex operationssköterskor, fyra undersköterskor och en sektionsledare samt vårdenhetschef.

Som operationssjuksköterska erbjuds du schemalagd kompetensutveckling i form av studiedagar, föreläsningar och på sikt finns även möjlighet till rotation mellan operationsavdelningarna. Vi har ett nära samarbete mellan operationsavdelningarna som leds av engagerade, närvarande och kompetenta chefer. Inom verksamheten sker ständigt insatser för att göra arbetsmiljön ännu bättre.

Några röster:

” Det är en rolig arbetsplats där alla medverkar och alla syns!”

”Att få samarbeta på det sätt som vi gör med teamen både utanför men inne på operationssalen gör att man känner sig nöjd när man går hem för dagen”

”När man får arbeta i en liten grupp kommer man varandra nära vilket gör att det blir så självklart att man finns för varandra och att man tillhör ett sammanhang”

Om detta känns lockande är du välkommen att söka tjänsten!

Arbetsbeskrivning

Sedvanliga arbetsuppgifter för en operationssjuksköterska. Verksamheten är öppen måndagar t.o.m. fredagar. Vi opererar företrädesvis ortopediska och kirurgiska ingrepp.

Kvalifikationer

Du bör vara en operationssjuksköterska med erfarenhet och kompetens av kirurgi och ortopedi. Om du har erfarenheter från andra områden är du naturligtvis välkommen med din ansökan.

Personliga egenskaper

Du behöver vara stresstålig, välorganiserad och vilja bidra till en god arbetsmiljö. Vi tänker bra flöden för patienten och samarbetar nära anestesin. Du kommer in i en mycket erfaren personalgrupp och stor vikt kommer att läggas vid din personliga lämplighet. Att trivas tillsammans på jobbet är jätteviktigt och du som person och din kompetens är viktiga komponenter tillsammans med hela operationsteamet. Vår grupp igen kännetecknas av humor, kunskap och tillhörighet samt viljan att dela med sig.

Övrigt

Tillsvidareanställning som operationssjuksköterska. Tillträdeenligt överenskommelse.Ansökan

Intervjuer sker löpande under ansökningstiden och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!Om verksamheten

Verksamhetsområdet Kirurgi och urologi bedriver både akut och elektiv kirurgi och urologi samt operationsverksamhet i öppen- och slutenvård dygnet runt. Vi behandlar och vårdar patienter från i huvudsak Stockholms län, men även utomläns och utlandspatienter med kirurgiska eller urologiska sjukdomar. Patienterna tas om hand på flera olika specialistmottagningar, två operationsavdelningar samt fyra vårdavdelningar med olika profilområden; kolorektalkirurgi, kirurgi i övre mag-tarmkanal, överviktskirurgi och levertumörer samt urologi. Här jobbar cirka 460 medarbetare.
Vid rekrytering av medarbetare till verksamhet som kan komma att hantera barn och/eller ungdomar upp till 18 år tar vi utdrag ur belastnings- och misstankeregistret inför eventuell anställning.

Om Danderyds Sjukhus

100 år i trygga, säkra händer. Danderyds sjukhus 1922-2022.

Danderyds Sjukhus AB är ett av Sveriges största akutsjukhus och tillsammans med BB Stockholm norra Europas största förlossningsklinik. Danderyds Sjukhus AB är ett helägt bolag inom Region Stockholm. Sjukhuset grundades 1922 som Stockholms läns centrallasarett i Mörby och namnändrades 1964 till Danderyds sjukhus. Här bedrivs universitetssjukvård fördelat på tolv verksamhetsområden och nio stödfunktioner. Hos oss arbetar omkring 4500 medarbetare och vi tar emot 2000 studenter varje år.

Kompetenta och engagerade medarbetare, tillsammans med ett öppet arbetsklimat, arbetsglädje och en god arbetsmiljö är avgörande grundstenar och en förutsättning för att vi ska kunna erbjuda patienterna en god vård. Här kan du läsa mer om oss på Danderyds sjukhus

Att söka jobb i Region Stockholm

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.

Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

Vårt rekryteringssystem kan inte hantera anonyma ansökningar eller sökande med skyddade personuppgifter. Om du har skyddade personuppgifter ber vi dig att kontakta den kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Din ansökan kommer då att hanteras utanför rekryteringssystemet. Du bör även vara försiktig med vilken information du lämnar i din ansökan och endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.

Läs mer om hur det är att jobba hos oss i Region Stockholm


Publicerad den

Liknande jobb

Lediga jobb
Titel Ansök senast

Hjärt-och fysiologi

Sjuksköterska till Vårdavdelning 90 (arytmi) Hjärtkliniken

Ortopedkliniken

Planerat och varierat - elektivt flöde men med sjukhusets snabba puls SSK

Hjärt-och fysiologi

Nattsjuksköterska till Hjärtsviktscentrum Danderyds sjukhus

Hjärt-och fysiologi

Sjuksköterska sökes, natt till avd 94 Hjärtkliniken, DSAB

Hjärt-och fysiologi

Sjuksköterska till Hjärtsviktscentrum, Danderyds sjukhus

Internmedicin och Infektion

Sjuksköterska MAVA Danderyds sjukhus

Internmedicin och Infektion

Sjuksköterska till Internmedicin avd 76, Danderyds sjukhus

Internmedicin och Infektion

Sjuksköterska natt eller treskift Internmedicin avd 76, Danderyds sjukhus