Generellt besöksförbud

För att minska risken för smittspridning av covid-19 för Danderyds sjukhus patienter och medarbetare införs ett generellt besöksförbud. Undantag kan göras i särskilda fall.
Mer Info

Operationssjuksköterska till ortopedsektionen

Vi söker dig som är operationssjuksköterska och vill arbeta på en ny, fräsch operationsavdelning tillsammans med härliga kollegor.

Hos oss på centraloperation får du chans att jobba i nybyggda, toppmoderna operationslokaler. Detta, tillsammans med rutiner som utgår från patientens bästa i en teamorientrad miljö, ger oss en lättarbetad och attraktiv operationsavdelning.

Vi erbjuder   

Ett kunnigt och sammansvetsat gäng med mycket glädje och värme och en öppen och tydlig kommunikation. Centraloperation befinner sig en spännande utvecklingsfas där vi arbetar med våra flöden och rutiner för att kunna erbjuda våra patienter en trygg miljö samtidigt som förutsättningar finns för en god arbetsmiljö. Vi ser även att det är viktigt att hela tiden ha en hög kompetensnivå och därför är det viktigt för oss att arbeta med kompetensutveckling i verksamheten. Vi har också implementerat en verksamhetsanpassad kompetensstege med tydliga utvecklingssteg.

Personalförmåner som erbjuds är bla  friskvårdsbidrag, välutrustat personalgym med möjlighet till PT, arbetsskor, fruktkorg, interna och externa utbildningstillfällen via bla en utbildningsansvarig i verksamheten men framförallt finns det en härlig arbetsplats med högt i tak

Danderyds sjukhus ligger lättillgängligt nära tunnelbana och bussar.

Om tjänsten  

 

På centraloperation vid Danderyds sjukhus arbetar ortopedsektionen i nära samarbete med  kirurg- och urologkliniken och anestesikliniken. Du får därför en fantastisk möjlighet att lära känna fantastiska arbetskamrater och arbeta i team med så väl erfarna som juniora kollegor. Vi har totalt 12 operationssalar, sex för ortopedi och sex för kirurgiska och urologiska operationer. 

Vi erbjuder nu en tjänst på heltid till dig som tycker det är roligt och spännande med ortopediska operationer och har vana från detta. Du kommer att ha din plavering på ortopedoperation men vid behov hjälps vi självklart åt över gränserna. Vi söker dig som vill vara med och driva och utveckla vår härliga operationsavdelning framåt. I arbetet ingår sedvanliga arbetsuppgifter för ortopedi, kirurgi och urologi för operationssjuksköterskor

Anställning 

  

Heltidsmått 38.15 h/v

Dag, kväll och helgtjänstgöring

Vi erbjuder ATK (ArbetsTidsKompensation)   

Kvalifikationer

  

Legitimerad sjuksköterska med specialistutbildning inom operationssjukvård. Meriterande är tidigare erfarenhet inom operations- och akutsjukvård.

 

Personliga egenskaper   

Du ska tycka om utmaningar och att hitta lösningar på dessa. Vi söker dig som har ett genuint intresse för allt som sker på en operationsavdelning samt trivs att arbeta i grupp. Oavsett erfarenhet ser vi att du som är en bra lagkamrat som värnar om att bibehålla ett härligt arbetsklimat kommer att trivas i vårt team.  Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Varför trivs dina framtida kollegor på arbetsplatsen?

” Bra och trevliga arbetskamrater”

”Lyhörd ledning”

” Brett utbud av operationer, mindre risk att bli uttråkad”

 

 

 

 

Publicerad den

Liknande jobb

Titel Ansök senast

Kirurgi & Urologi

Operationssjuksköterska till Dagkirurgisk operation Danderyds sjukhus

Kirurgi & Urologi

Endoskopicentrum söker sjuksköterska, dagtid

Kirurgi & Urologi

Är du en sjuksköterska som vänt på dygnet och föredrar att sova på dagarna?

Geriatrik

Sjuksköterska/natt

Geriatrik

Sjuksköterska

Anestesi- & Intensivvård

Anestesisjuksköterska till Kvinnoklinikens operationsavdelning på Danderyds Sjukhus

Anestesi- & Intensivvård

Anestesisjuksköterska till Danderyds Sjukhus AB

Akutkliniken

Engagerad utbildningsledare till Akuten på Danderyds sjukhus

Kontakt

Om du har frågor om jobb-möjligheter inom ett specifikt verksamhetsområde eller vill skicka en spontanansökan är du välkommen att mejla till rekrytering.ds@sll.se där du anger i rubriken vad det är för typ av tjänst det gäller.