Höjt beredskapsläge och besöksförbud

Sjukhuset är i höjt beredskapsläge på grund av covid-19. Du som är i behov av akut vård ska söka som vanligt, via 1177 eller 112.
För att minska risken för smittspridning av covid-19 råder ett generellt besöksförbud, med vissa undantag.
Viss planerad vård utförs fortfarande och du som har fått en kallelse är välkommen.
Mer Info

Operationssjuksköterska till vår härliga centraloperation

Om du vill ha suveräna arbetskamrater, spännande och varierande arbetsuppgifter och möjligheter till egen utveckling är det här platsen för dig. Vi söker dig som är operationssjuksköterska som har ett intresse för ortopedi och vill vara en del i vårt härliga gäng!

Vi erbjuder

Ett kunnigt och sammansvetsat gäng med  mycket glädje, värme och en öppen, tydlig kommunikation. Vi arbetar i nybyggda, toppmoderna lokaler. Vi har rutiner som utgår från patientens bästa samt en teamorienterad miljö som ger oss en lättarbetad och attraktiv operationsavdelning.

Utöver detta finns ett bra samarbete med anestesikliniken, ortopedläkarna, avdelningen och ortopedmottagningen. Centraloperation befinner sig i en spännande utvecklingsfas där vi arbetar med våra flöden och rutiner för  att erbjuda våra patienter en trygg miljö samtidigt som förutsättningar finns för en god arbetsmiljö.Vi strävar också mot att ha en hög kompetensnivå på vår arbetsplats och vi har en utbildningsansvarig i verksamheten vars fokus är utbildningsinsatser och kompetensförsörjning. Vi arbetar även utifrån en verksamhetsanpassad kompetensstege med tydliga utvecklingssteg där du kan påverka din egen utveckling.

Vi har också sektionsansvariga på plats måndag till fredag  som handhar planering och salsfördelning vilket innebär en smidig och lättarbetad dag.

De förmåner vi kan erbjuda är b.la friskvårdsbidrag, välutrustat personalgym, arbetsskor, fruktkorg, interna och externa utbildningstillfällen men framför allt en härlig arbetsplats med högt i tak.

Om tjänsten

På centraloperation vid Danderys sjukhus bedriver ortopedkliniken en integrerad verksamhet med kirurg- och urologkliniken. Det finns därför möjligheter att rotera mellan ortopedi, kirurgi och urologi och att arbeta i team med så väl mera erfarna som juniora kollegor. Vi arbetar i totalt 12 ljusa, lättarbetade och fina operationssalar; sex för ortopedsik verksamhet (elektiv och akut ortopedi) samt sex operationssalar för kirurgiska och urologiska operationer. Vi har också ett nära samarbete med sterilcentralen som befinner sig nära operationsavdelningen vilket underlättar det dagliga flödet.

Vi har nu en ledig tjänst till dig som vill vara med för att driva och utveckla vår härliga operationsavdelning framåt. I arbetet ingår sedvanliga arbetuppgifter för i första hand ortopedisk operationsverksamhet men även kirurgi och urologiska ingrepp. På jourtid stöttar vi också kvinnokliniken om behov finns.

Vi söker

Vi ser gärna att du som söker har några års erfarenhet som operationssjuksköterska men även du som är nyutexaminerad och är intresserad av ortopedi är hjärtligt välkommen med din ansökan. Vi lägger stor vikt vid att  du har en god samarbetsförmåga och att du har ett genuint intresse för allt som sker på en operationsavdelning. Vi letar efter dig som tycker om att arbeta i team och utveckla detta arbete med ett intresse för allas kunskaper och erfarenheter. Vi lägger stor vikt vid att du har en god samarbetsförmåga och ett öppet bemötande och förhållningssätt. Oavsett erfenhet ser vi att du som är en bra lagkamrat som värnar om att bibehålla ett härligt arbetsklimat kommer trivas i vårt gäng. Titta gärna på vår film från centraloperation, se film här.

Kvalifikationer

Legitimerad sjuksköterska med specialistutbildning inom operationssjukvård. Meriterande är några års erfarenhet av operationsverksamhet och ortopedi

Anställning

Vi tillämpar individuell schemaplanering och du har en arbetstid på 38,15 tim/v. 

Vi har individuell inskolning efter ditt personliga behov.

Vi arbetar även med ATK, arbetstidskompensation.

Intervjuer kommer ske löpande, så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag! 

Varför trivs dina framtida kollegor på arbetsplatsen?

" Bra och trevliga arbetskamrater"

"Lyhörd ledning"

"brett utbud av operationer, mindre risk att bli uttråkad"

Välkommen med din ansökan!

Publicerad den

Liknande jobb

Titel Ansök senast

Hjärt och Fysiologi

Bli vår nästa Forskningssjuksköterska för kliniska studier på Hjärtkliniken

Geriatrik

Danderydsgeriatriken söker nattsjuksköterska

Geriatrik

Sjuksköterska sökes till Danderydsgeriatriken

Medicinkliniken

Biträdande vårdenhetschef till Diabetes och Endokrin på Danderyds sjukhus

HR

Timanställda sjuksköterskor/specialistsjuksköterskor/barnmorskor till Danderyds Sjukhus

Rehabiliteringsmedicin

Sjuksköterska till Högspecialiserad Hjärnskaderehabilitering

Medicinkliniken

Lungavdelning 74/lungmottagning söker kollega

Kvinnosjukvård & Förlossning

Barnmorska till medicinsk eftervårdsavdelning

Kontakt

Om du har frågor om jobb-möjligheter inom ett specifikt verksamhetsområde eller vill skicka en spontanansökan är du välkommen att mejla till rekrytering.ds@sll.se där du anger i rubriken vad det är för typ av tjänst det gäller.