Ortopedmottagningen söker dig som är Gipstekniker eller har gipskometens

Är du gipstekniker eller har hög gipskompetens samt kunskap och erfarenhet av sårvård?

Vi på Ortopedmottagningen söker en ny kollega som tillsammans med oss vill fortsätta bygga upp vår trygga och trevliga arbetsplats!

Vårt anställningserbjudande

Ortopedmottagningen är en av de största i Stockholm, där vi tar emot cirka 100 patienter varje dag. Vi som arbetar här är ett glatt gäng med sjuksköterskor, undersköterskor, gipstekniker, läkare, fysioterapeuter, rehabkoordinator och sekreterare.

Patienterna som kommer till oss på mottagningen vårdas för sjukdomar och skador i skelett, muskler eller leder och bokas från akutmottagningen, någon av våra vårdavdelningar eller för bedömning inför planerad operation. Det innebär att bokningarna består av nybesök /återbesök till läkare, sårmottagning för omläggning av sår eller gipsning av frakturer.

Vi erbjuder bland annat friskvårdbidrag på hela 5000 kr per år, förmånligt gym på sjukhuset och ytterligare fler fördelaktiga förmåner.

Läs mer om våra förmåner här: Dina förmåner - Danderyds sjukhus

Arbetsbeskrivning

Hos oss som gipstekniker arbetar du med gipsning av skelett/mjukdelsskador och såromläggningar. Du ansvarar för utbildning i gipsteknik samt säkerställa gipskompetens i medarbetargruppen. Kontinuerlig uppdatering av material, gipsteknik samt utbildningsmaterial.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är undersköterska och är utbildad gipstekniker eller har hög gipskompetens med goda kunskaper i svenska språket i tal och skrift. Tidigare erfarenhet från mottagningsarbete, sårvård och telefonrådgivning är meriterande.

Personliga egenskaper

Vi söker dig som är en ansvarstagande och självständig person som vill vara med och driva vår mottagning framåt! Egenskaper som flexibilitet, lyhördhet, serviceinriktad och en vilja att lära samt utvecklas är värdefullt och viktigt för att fungera väl i vårt team. Då gipsning är fysiskt krävande är det fördelaktigt att du erhåller en god fysik. Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Övrigt -

Våra arbetstider

  • Heltid 40 timmar/ vecka
  • Måndag – Torsdag kl. 07.30 – 16.30
  • Fredagar kl. 07.30 – 14.00
  • Röda dagar stängt.

Ansökan

Intervjuer sker löpande under ansökningstiden och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!Om verksamheten

På verksamhetsområdet Ortopedi har vi stor erfarenhet av basal till komplex fraktur och ledproteskirurgi, samt ligger i framkant gällande behandling av andra skador och sjukdomar i både skelett och mjukdelar. På Ortopedkliniken finns fyra ortopediska slutenvårdsavdelningar samt operationsavdelning, mottagning, paramedicin och dietister. På vårdavdelningarna vårdar vi såväl akuta som elektiva patienter med olika skador i skelettet eller mjukdelar runt skelettet. Vi är en dygnet-runt-verksamhet där cirka 275 personer arbetar.
Vid rekrytering av medarbetare till verksamhet som kan komma att hantera barn och/eller ungdomar upp till 18 år tar vi utdrag ur belastnings- och misstankeregistret inför eventuell anställning.

Om Danderyds Sjukhus

Danderyds Sjukhus AB är ett av Sveriges största akutsjukhus och tillsammans med BB Stockholm norra Europas största förlossningsklinik. Danderyds Sjukhus AB är ett helägt bolag inom Region Stockholm. Sjukhuset grundades 1922 som Stockholms läns centrallasarett i Mörby och namnändrades 1964 till Danderyds sjukhus. Här bedrivs universitetssjukvård fördelat på tolv verksamhetsområden och nio stödfunktioner. Hos oss arbetar omkring 4500 medarbetare och vi tar emot 2000 studenter varje år.

Kompetenta och engagerade medarbetare, tillsammans med ett öppet arbetsklimat, arbetsglädje och en god arbetsmiljö är avgörande grundstenar och en förutsättning för att vi ska kunna erbjuda patienterna en god vård. Här kan du läsa mer om oss på Danderyds sjukhus

Att söka jobb i Region Stockholm

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.

Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

Vårt rekryteringssystem kan inte hantera anonyma ansökningar eller sökande med skyddade personuppgifter. Om du har skyddade personuppgifter ber vi dig att kontakta den kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Din ansökan kommer då att hanteras utanför rekryteringssystemet. Du bör även vara försiktig med vilken information du lämnar i din ansökan och endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.

Läs mer om hur det är att jobba hos oss i Region Stockholm


Publicerad den

Liknande jobb

Lediga jobb
Titel Ansök senast

Medicinsk specialistvård

Undersköterskor till Diabetes/Endokrin i sommar

Ortopedkliniken

Undersköterska till Ortopedmottagningen, Danderyds sjukhus

Internmedicin och Infektion

Undersköterska till Internmedicin avd 76, Danderyds sjukhus

Internmedicin och Infektion

Undersköterska till Internmedicin avd. 76 i sommar

Rehabiliteringsmedicinska Universitetskliniken

Undersköterska till Hjärnskaderehab avd 84, Danderyds sjukhus

Hjärt-och fysiologi

Undersköterska till Hjärtsviktscentrum, Danderyds sjukhus

Bemanningscenter

Intresseanmälan till Bemanningscenter, Danderyds sjukhus

Ortopedkliniken

Gipstekniker/har gipskompetens, Ortopedmottagning Danderyd