Generellt besöksförbud

För att minska risken för smittspridning av covid-19 för Danderyds sjukhus patienter och medarbetare införs ett generellt besöksförbud. Undantag kan göras i särskilda fall.
Mer Info

Psykolog till Högspecialiserad Smärtrehabilitering på Danderyds Sjukhus

Om oss:


Högspecialiserad smärtrehabilitering är en länsövergripande öppenvårdsverksamhet för personer med långvariga smärttillstånd med verksamhet på Danderyds och Huddinge sjukhus.

Hos oss präglas verksamheten av kontinuerlig metodutveckling där alla är med och ansvarar för verksamhetens mål, utveckling och resultat.

Teamarbete är kärnan i vår verksamhet. Teamets mål med rehabiliteringen är att skapa förutsättningar för patienter med långvarig smärta att uppnå varaktig förändring som möjliggör ökad funktion, aktivitet och delaktighet i samhället.

Vi söker nu en ny psykolog till vår verksamhet med placering Danderyds sjukhus.

Arbetsuppgifter:

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är psykologiska bedömningar och rehabilitering individuellt och i grupp i nära samarbete med övriga professioner i teamet. Undervisning och handledning av studenter ingår i uppdraget.

Anställningsform:

Tillsvidare anställning 100 % med tillträde i augusti månad.

Kvalifikationer:


Legitimerad psykolog med minst några års yrkeserfarenhet. Önskvärd inriktning KBT. Du har god förmåga att bedöma och analysera patienters psykologiska förutsättningar för utbyte av rehabiliteringsinsatser.

Tidigare erfarenhet av arbete med smärtproblematik och erfarenhet av teamarbete är meriterande.

Vi ser gärna att du är en trygg person som för det psykologiska utvecklingsarbetet framåt inom vår verksamhet.

Personliga egenskaper:


Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och egenskaper som engagemang, flexibilitet och god samarbetsförmåga värderas högt. Du är intresserad av att lära dig nya saker och av att dela med dig av kunskap och erfarenhet till andra.

Stor hänsyn tas till personlig lämplighet.

Intervjuer kommer att ske löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan.

Information om tjänsten lämnas av:

Enhetschef Åsa Arvidsson, 070 089 12 41

Leg psykolog Emma Eklöf, 08 123 55 98

Fackliga företrädare:

Sveriges Psykologförbund Tel. 08-567 06 400

Publicerad den

Kontakt

Om du har frågor om jobb-möjligheter inom ett specifikt verksamhetsområde eller vill skicka en spontanansökan är du välkommen att mejla till rekrytering.ds@sll.se där du anger i rubriken vad det är för typ av tjänst det gäller.