Höjt beredskapsläge och besöksförbud

Sjukhuset är i höjt beredskapsläge på grund av covid-19. Du som är i behov av akut vård ska söka som vanligt, via 1177 eller 112.
För att minska risken för smittspridning av covid-19 råder ett generellt besöksförbud, med vissa undantag.
Viss planerad vård utförs fortfarande och du som har fått en kallelse är välkommen.
Mer Info

PTP-psykolog till Rehabiliteringsmedicinska Universitetskliniken Stockholm

Vi söker nu en PTP till hjärnskaderehabilitering dagvård. Vi tar emot patienter med medelsvåra konsekvenser av förvärvad hjärnskada vilka bedöms vara i behov av högspecialiserad rehabilitering. De flesta patienterna kommer till oss för att få hjälp att återgå i arbete. Vi tar emot personer som är 18 år och äldre. 

Du kommer att arbeta med bedömning och behandling. Arbetet sker interdisciplinärt och teamet består av läkare, sjuksköterska, psykolog, kurator, sjukgymnast, arbetsterapeut, logoped och medicinsk sekreterare. Teamets arbete baseras på helhetssyn och patienten i centrum vilket återspeglas i patienternas utvärdering av rehabiliteringen där 97% är mycket nöjda/nöjda med sitt inflytande över rehabiliteringen.

 

Arbetsuppgifter


Psykologens roll i teamet är att stå för den psykologiska och kognitiva kompetensen

.


Huvudsakliga arbetsuppgifter är neuropsykologiska utredningar, psykologisk behandling individuellt och i grupp samt kognitiv träning. I arbetet ingår även utvecklingsarbete


Kvalifikationer


Erlagd psykologexamen. Önskvärt med erfarenhet av och intresse för neuropsykologiskt utrednings- och behandlingsarbete samt teamarbete. Deltagit i kliniska forskningsprojekt.


Personliga egenskaper


Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och god samarbetsförmåga.
 

Anställningsform


AVA (allmän visstidsanställning) heltid under ett år med start i april. Fast lön i enlighet med Landstingsövergripande nivå.
 

Övrigt


Urval och intervjuer kommer att ske löpande under ansökningstiden.


Information om tjänsten lämnas av: 


Psykolog Isa Gustin tel: 072-987 54 09
Enhetschef Marit Lundgren dagvården tel: 072-582 20 08


Om oss 


Rehabiliteringsmedicinska Universitetskliniken Stockholm, Danderyds sjukhus AB är en länsövergripande klinik. Vi bedriver högspecialiserad rehabilitering av patienter inom områdena hjärnskada, kronisk smärta, postpolio, neuromuskulära sjukdomar, vuxenhabilitering samt försäkringsmedicin. Rehabiliteringsmedicinska Universitetskliniken Stockholm är ackrediterad enligt CARF (Commission on Accreditation of Rehabilitation Facilities).  

Välkommen med din ansökan! 

Publicerad den

Liknande jobb

Titel Ansök senast

Rehabiliteringsmedicin

Samordnare till projekt inom Högspecialiserad smärtrehabilitering Danderyds sjukhus

Geriatrik

Fysioterapeut till Danderydsgeriatriken

Rehabiliteringsmedicin

Fysioterapeut/Sjukgymnast till Postpoliomottagningen på Rehabiliteringsmedicinska Universitetskliniken

Ortopedi

Leg sjukgymnast/fysioterapeut inom område ortopedi

Ortopedi

Arbetsterapeut till slutenvård neuro

Kontakt

Om du har frågor om jobb-möjligheter inom ett specifikt verksamhetsområde eller vill skicka en spontanansökan är du välkommen att mejla till rekrytering.ds@sll.se där du anger i rubriken vad det är för typ av tjänst det gäller.