Receptionist/kassapersonal

Har du erfarenhet inom reception och administration och söker nya utmaningar? Ortopedmottagningen söker omgående en receptionist till vår mottagning. Skulle du beskriva dig själv som strukturerad, initiativtagande och serviceinriktad? Då har vi nästa uppdrag för dig och hoppas på din ansökan redan idag!

Ortopedkliniken på Danderyds sjukhus består av fyra vårdavdelningar och en mottagning. Till tre av avdelningarna kommer patienter med akuta skador som tex. fot-, axel- och höftfrakturer. Vid sidan av de tre akuta avdelningarna har vi också en välfungerande och strukturerad elektiv enhet. Vi har ett gott samarbete mellan de olika avdelningarna och akutmottagningen.

Ortopedkliniken är en av de största ortopedklinikerna i Stockholm där fi var emot ca x antal patienter varje dag och vi som arbetar där är ett glatt gäng med sjuksköterskor, undersköterskor, läkare, fysioterapeuter och sekreterare. Patienterna som kommer till oss vårdas för skador i skelettet och det innebär att det är nybesök, återbesök, sårmottagning och gipsning av frakturer. Vi planerar också operationer både de som opereras under dagtid och de som stannar kvar på vårdavdelningar.

Arbetsbeskrivning:

Rollen är bred och innebär en variation av uppgifter inom både administration och all service kopplat till mottagningens reception.

Som receptionist är du vårt ansikte utåt och tar emot alla patienter som passerar mottagningen. Du har ett brett och varierat arbete, både administrativt och patientnära.

Några av dina arbetsuppgifter är:

  • Ta emot och välkomna besökare i receptionen samt ta emot samtal från växeln.
  • Post- och budhantering med tillhörande administration.
  • DRG
  • Beställa material.
  • Ingå i schemagruppen som lägger upp mottagningsbesöken i Take-Care
  • Boka sjukresor.
  • Handha växelkassa.
  • Ordna med reservnummer osv.

Kvalifikationer:

Här behöver du minst 1-2 års erfarenhet av receptionistyrket, en avklarad gymnasieexamen och vara bekväm med uttrycka dig väl i såväl svenska som engelska i både tal och skrift.

  • Take-Care
  • Ortopedi eller annan sjukvårdserfarenhet

För att lyckas i rollen är du utåtriktad och strukturerad i ditt arbetssätt. Du är öppen och tillmötesgående samt har en god serviceanda. Du drivs av att kombinera flera arbetsuppgifter parallellt. Beskriver du dig även som lösningsorienterad och anpassningsbar med ett gott ordningssinne kommer du bli en uppskattad kollega och receptionist.

Uppdragsgivare:

Ortopedmottagningen Danderyds Sjukhus

Ort:

Stockholm

Omfattning:

Heltid (mån-tors 07.30-16.30 fre 07.30-14.00)

Uppdraget är tillsvidare och tillträde omgående.

 

Publicerad den

Liknande jobb

Titel Ansök senast

Rehabiliteringsmedicin

Medicinsk sekreterare till Vuxenhabiliteringen

Rehabiliteringsmedicin

Medicinsk sekreterare till Vuxenhabiliteringen

Hjärt och Fysiologi

Medicinsk sekreterare med hjärtat på rätta stället!

Sjukhusgemensam service SGS

eTjänstekortadministratör till Servicecenter på Danderyds Sjukhus AB

Ortopedi

Medicinsk sekreterare till ortopedkliniken

Njurmedicin

Medicinsk sekreterare till Njurmedicinska kliniken

Sjukhusledning

Vi söker en patientvägledare till Danderyds sjukhus

Kontakt

Om du har frågor om jobb-möjligheter inom ett specifikt verksamhetsområde eller vill skicka en spontanansökan är du välkommen att mejla till rekrytering.ds@sll.se där du anger i rubriken vad det är för typ av tjänst det gäller.