Redovisningsekonom med systemintresse

Redovisningsekonom med intresse för processer och system? Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Vårt anställningserbjudande

Danderyds sjukhus AB är ett av landets största akutsjukhus och har ca 4500 anställda. Bolaget ägs av Region Stockholm och verksamheten leds av vd Christophe Pedroletti. Ekonomiavdelningen består av totalt 45 personer och är uppdelad på tre enheter; Redovisnings- och Controllerenheten samt Inköp & Juridik. På Redovisningen arbetar 12 personer varav 4

redovisningsekonomer.

Arbetsbeskrivning

Arbetsuppgifterna i den här rollen är varierande och omfattar allt från bokslutsarbete med kontoavstämningar och tillhörande utredningar/analyser till viss hantering av både kund och leverantörsfakturering. En viktig del är också projektadministration som görs i samarbete med projektadministratör på Controllerenheten.

Vi ser även att den här personen tar en aktiv del i både nytt och pågående effektiviserings- och digitaliseringsarbete.

Kvalifikationer

Du behöver ha goda kunskaper i redovisning och bokslutsarbete och vi ser helst att du har en universitetsutbildning i ekonomi (med redovisningsinriktning). En gymnasial ekonomiutbildning kompletterad med relevant arbetslivserfarenhet kan också fungera.

Vi utgår ifrån att du goda kunskaper i MS Office, framför allt Excel, och gärna ha erfarenhet av flera olika ekonomisystem. Du uttrycker dig väl på svenska i både tal och skrift.

Personliga egenskaper

Vi lägger mycket stor vikt vid personliga egenskaper och söker en nyfiken och lösningsorienterad ekonom med stort intresse för processer och system. Du behöver kunna både samarbeta med andra och arbeta enskilt. Du tar självklart ansvar för dina arbetsuppgifter och förstår vikten av att arbeta mot deadlines i bokslut. Dessutom behöver du ha förmågan att driva och slutföra påbörjade projekt.

Övrigt

Tjänsten är en heltids- tillsvidareanställning och vi vill gärna att du börjar snarast. Urval och intervjuer sker löpande. Ansök så snart som möjligt.

Ansökan

Intervjuer sker löpande under ansökningstiden och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!Om verksamheten

Danderyds sjukhus ekonomiavdelning består av cirka 40 personer och är uppdelad på tre enheter; Enheten för Inköp & Juridik, Redovisningsenheten och Controllerenheten. Ekonomiavdelningen ska genom ett välutvecklat och professionellt stöd underlätta för verksamhetsområdena att bedriva en sjukvård av bästa möjliga kvalitet för patienter inom de områden som sjukhuset arbetar för.
Vid rekrytering av medarbetare till verksamhet som kan komma att hantera barn och/eller ungdomar upp till 18 år tar vi utdrag ur belastnings- och misstankeregistret inför eventuell anställning.

Om Danderyds sjukhus

100 år i trygga, säkra händer. Danderyds sjukhus 1922-2022.

Danderyds Sjukhus AB är ett av Sveriges största akutsjukhus och tillsammans med BB Stockholm norra Europas största förlossningsklinik. Danderyds Sjukhus AB är ett helägt bolag inom Region Stockholm. Sjukhuset grundades 1922 som Stockholms läns centrallasarett i Mörby och namnändrades 1964 till Danderyds sjukhus. Här bedrivs universitetssjukvård fördelat på tolv verksamhetsområden och nio stödfunktioner. Hos oss arbetar omkring 4500 medarbetare och vi tar emot 2000 studenter varje år.

Kompetenta och engagerade medarbetare, tillsammans med ett öppet arbetsklimat, arbetsglädje och en god arbetsmiljö är avgörande grundstenar och en förutsättning för att vi ska kunna erbjuda patienterna en god vård. Här kan du läsa mer om oss på Danderyds sjukhus

Att söka jobb i Region Stockholm

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.

Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

Vårt rekryteringssystem kan inte hantera anonyma ansökningar eller sökande med skyddade personuppgifter. Om du har skyddade personuppgifter ber vi dig att kontakta den kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Din ansökan kommer då att hanteras utanför rekryteringssystemet. Du bör även vara försiktig med vilken information du lämnar i din ansökan och endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.

Läs mer om hur det är att jobba hos oss i Region Stockholm


Publicerad den

Liknande jobb

Lediga jobb
Titel Ansök senast

HR- och kommunikationsavdelning

Lönespecialist till Danderyds sjukhus AB

Medicinsk specialistvård

Medicinsk sekreterare till Medicinsk specialistvård, Danderyds sjukhus

Hjärt-och fysiologi

Medicinsk sekreterare med hjärtat på rätta stället!

HR- och kommunikationsavdelning

Lönespecialist med intresse och goda kunskaper av systemförvaltning

Teknik och digitalisering

Objektspecialist till Teknik och Digitalisering, DS IT, Danderyds sjukhus

Teknik och digitalisering

IT-samordnare/ Teknik och digitalisering / Danderyds sjukhus

HR- och kommunikationsavdelning

Administratör, Bemanningscenter, Danderyds sjukhus

Teknik och digitalisering

Timanställda växeltelefonister till DS IT på Danderyds sjukhus