Generellt besöksförbud

För att minska risken för smittspridning av covid-19 för Danderyds sjukhus patienter och medarbetare införs ett generellt besöksförbud. Undantag kan göras i särskilda fall.
Mer Info

Röntgensjuksköterska till Danderyds Sjukhus AB

Vi söker engagerade och drivna röntgensjuksköterskor som vill vara med och utveckla vår nya moderna röntgenavdelning.

Vill du arbeta och utvecklas i en nybyggd röntgenavdelning med ljusa lokaler, nyinstallerad utrustning och tillsammans med ett gäng glada och kompetenta kollegor är detta en arbetsplats för dig! Röntgenavdelningen på Danderyds sjukhus utför drygt 115 000 undersökningar årligen, mestadels akuta. I verksamheten arbetar ca 135 personer, fördelade på läkare, röntgensjuksköterskor och undersköterskor. På kliniken finns modaliteter som MR, DT, angiografi, konventionell röntgen, genomlysning, ultraljud samt en ablationsverksamhet.  

Arbetsuppgifter:

 

Du arbetar med sedvanliga arbetsuppgifter som Röntgensjuksköterska på konventionell röntgen, DT och genomlysning. Vi utför undersökningar av alla organ vilket ger möjlighet till bred kompetens. Om du har erfarenhet av MR, angio och/eller ablation kan även det bli aktuellt. Vi söker engagerade och drivna röntgensjuksköterskor som vill vara delaktiga i utvecklingen av vår nya avdelning som är uppdelad på två våningsplan, akutröntgen som ligger vägg i vägg med akuten på plan två och röntgenavdelningen på plan tre. Alla röntgensjuksköterskor roterar mellan olika modaliteter på båda våningsplanen både dagtid och jourtid.

Anställningsform:

   

Tillsvidareanställning heltid, kvällar och helger ingår. 

Kvalifikationer:  

Vi söker dig som är legitimerad röntgensjuksköterska och ser gärna att du har några års erfarenhet inom Radiologi. Kompetens inom DT och/eller MR är meriterande. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.  

Personliga egenskaper: 

  

Som person tycker du om att arbeta både självständigt och i grupp och du bidrar till ett positivt arbetsklimat. Du är initiativrik, lösningsfokuserad och ser möjligheter till förbättringar. Gott bemötande gentemot övrig personal och patienter, att du arbetar flexibelt samt är flytande i svenska i tal och skrift är andra personliga egenskaper som värderas högt. Vi rekryterar löpande så skicka in din ansökan nu!

Information om tjänsten lämnas av: 

 

Enhetschef Marie Dyberg  

tel:08-123 586 58  

Enhetschef Rebeka Gregov

tel: 08-123 597 18

Fackliga företrädare:  

Vårdförbundet fackexpedition   

tel:08-123 570 70  

 

Besök gärna vårt Instagramkonto rontgen_danderyd och/eller läs på www.ds.se om du vill veta mer om oss.

 

 

 

Publicerad den

Liknande jobb

Titel Ansök senast

Kvinnosjukvård & Förlossning

Barnmorska eller Sjuksköterska, dag på gyn avd 14 på Kvinnokliniken på Danderyds sjukhus

Hud Reumatologi Infektion

Sjuksköterska till Reumatologmottagningen

Medicinkliniken

Diabetessjuksköterska

Hud Reumatologi Infektion

Timanställda sjuksköterskor till Hudmottagningen på Danderyds sjukhus

Radiologi

Röntgensjuksköterska till MR sektionen, Danderyds sjukhus

Kvinnosjukvård & Förlossning

Barnmorska/Sjuksköterska, natt på gyn avd 14 på Kvinnokliniken på Danderyds sjukhus

Ortopedi

Operationssjuksköterska till ortopedsektionen

Medicinkliniken

Sjuksköterskor till Strokeenheten

Kontakt

Om du har frågor om jobb-möjligheter inom ett specifikt verksamhetsområde eller vill skicka en spontanansökan är du välkommen att mejla till rekrytering.ds@sll.se där du anger i rubriken vad det är för typ av tjänst det gäller.