Röntgensjuksköterska till röntgenavdelningen på Danderyds sjukhus

Är du vår nya röntgensjuksköterskekollega som letar efter nästa utmaning och önskar bredda din kompetens inom flera olika modaliteter.

Då är du välkommen att arbeta tillsammans med ett gäng glada och kompetenta kollegor där du också har möjligheten att vara med i utvecklingen av den nya röntgenavdelningen. På vår röntgenavdelning erbjuder vi både elektiva – och akuta undersökningar inom konventionell röntgen, DT, genomlysning, MR, ultraljud, angiografi/intervention och ablation.

Vi erbjuder internutbildning för all personal och uppmuntrar till vidareutbildning inom radiologi. Det finns även personalbostäder att tillgå. Vi använder oss av individuell schemaplanering vilket innebär att du får större möjlighet att påverka vilka dagar du önskar vara ledig eller arbeta på.

Om tjänsten

Du roterar inom flera modaliteter på två våningsplan, akutröntgen på plan 2 i anslutning till akutmottagningen och röntgenavdelningen på plan 3. Som röntgensjuksköterska hos oss arbetar du i ett variationsrikt flöde med både akuta- och elektiva undersökningar och i ett nära samarbete med både undersköterskor och radiologer. Vår akutröntgen på plan 2 är öppen för akuta undersökningar dygnet runt, den elektiva och akuta delen på plan 3 är öppen dagtid.

Arbetstiden är förlagd till vardagar samt helger med dag/ kväll eller nattjänstgöring.

Kvalifikationer


Krav

Vi söker dig som är legitimerad röntgensjuksköterska.

Meriterande

Vi lägger stor vikt vid att du har några års erfarenhet samt klinisk erfarenhet av DT.

Personliga egenskaper


Du behöver vara trygg och bibehålla ett lugn i en föränderlig vardag med ett högt tempo. Du behöver kunna ta ansvar fört ditt eget arbete och söka information om så krävs för att åstadkomma ett gott resultat. Du följer planering och struktur, men behöver också kunna ställa om och frångå dessa rutiner om så krävs om nya situationer uppstår. Du behärskar svenska flytande i både tal och skrift. Har goda kollegiala egenskaper och värdesätter ett gott samarbete.

Anställningsform

Tillsvidare- eller tidsbegränsad anställning.

Ansökan

Vi rekryterar löpande, välkommen in med din ansökan idag!
Besök gärna vårt Instagramkonto rontgen_danderyd och/eller läs på www.ds.se om du vill veta mer om oss. Vid rekrytering av medarbetare till verksamhet som kan komma att hantera barn och/eller ungdomar upp till 18 år tar vi utdrag ur belastnings- och misstankeregistret inför eventuell anställning.Om verksamheten

Verksamhetsområdet Radiologi omfattar röntgen, nuklearmedicin och sjukhusfysik. På röntgenavdelningen utför vi olika avancerade undersökningar, med hjälp av modern teknik inom röntgen, ultraljud och magnetkamera. Vi gör årligen 122 000 röntgenundersökningar och mer än hälften av alla leverablationer i Sverige. På kliniken finns modaliteter som MR, DT, angiografi, konventionell röntgen, genomlysning, ultraljud samt en ablationsverksamhet. I verksamheten arbetar cirka 150 personer.
Vid rekrytering av medarbetare till verksamhet som kan komma att hantera barn och/eller ungdomar upp till 18 år tar vi utdrag ur belastnings- och misstankeregistret inför eventuell anställning.

Om Danderyds sjukhus

100 år i trygga, säkra händer. Danderyds sjukhus 1922-2022.

Danderyds Sjukhus AB är ett av Sveriges största akutsjukhus och tillsammans med BB Stockholm norra Europas största förlossningsklinik. Danderyds Sjukhus AB är ett helägt bolag inom Region Stockholm. Sjukhuset grundades 1922 som Stockholms läns centrallasarett i Mörby och namnändrades 1964 till Danderyds sjukhus. Här bedrivs universitetssjukvård fördelat på tolv verksamhetsområden och nio stödfunktioner. Hos oss arbetar omkring 4500 medarbetare och vi tar emot 2000 studenter varje år.

Kompetenta och engagerade medarbetare, tillsammans med ett öppet arbetsklimat, arbetsglädje och en god arbetsmiljö är avgörande grundstenar och en förutsättning för att vi ska kunna erbjuda patienterna en god vård. Här kan du läsa mer om oss på Danderyds sjukhus

Att söka jobb i Region Stockholm

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.

Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

Vårt rekryteringssystem kan inte hantera anonyma ansökningar eller sökande med skyddade personuppgifter. Om du har skyddade personuppgifter ber vi dig att kontakta den kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Din ansökan kommer då att hanteras utanför rekryteringssystemet. Du bör även vara försiktig med vilken information du lämnar i din ansökan och endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.

Läs mer om hur det är att jobba hos oss i Region Stockholm


Publicerad den

Liknande jobb

1 jobb i tabell
Titel Ansök senast

Neurologkliniken

Läs-skrivutredningslogoped till Logopedkliniken Danderyds Sjukhus