Senior HR-partner till Danderyds sjukhus

Danderyds Sjukhus AB har en starkt verksamhetsförankrad HR-funktion med ett utvecklingsorienterat förhållningssätt. En av våra medarbetare kommer att gå vidare mot nya utmaningar och vi söker därför en ny kollega som vill bli en del av vårt kompetenta HR-team.

Vårt anställningserbjudande:

Vi söker en senior HR-partner till sjukhusets största verksamhetsområde, Kvinnosjukvård och Förlossning. Verksamhetsområdet kan bäst beskrivas som ett litet sjukhus i sjukhuset då det innefattar allt från operation, förlossning, BB, akutmottagning, mottagningsverksamhet samt slutenvård. Kliniken leds av en erfaren och mycket uppskattad verksamhetschef, Maria Persson, och tillsammans med övriga chefer leder hon verksamheten för en god kvinnohälsa.

Trivs du i en verksamhetsnära roll med möjlighet till fördjupning inom ett eller flera HR-områden kan detta vara rollen för dig!

Din roll:

Som HR-partner arbetar du som verksamhetsnära generalist och du utgör ett viktigt stöd för cheferna i den kliniska verksamheten. Rollen är bred och du stöttar chefer i HR-relaterade frågor kring bl.a. kompetensförsörjning, arbetsrätt, arbetsmiljö, rehabilitering, lönesättning och ledarskap. Du ger verksamhetens chefer och ledningsgrupper ett professionellt stöd, fungerar som bollplank/samtalspartner, fångar upp behov och ställer rätt frågor. Med kunskap om verksamheten omsätter du dess utmaningar i konkreta och välfungerande HR-strategier. Du ingår i ett team med flera andra HR-partners och en del av uppdraget är att arbeta med utveckling av våra HR-processer.

Kvalifikationer:

Vi söker dig med akademisk examen inom HR-området. Du har erfarenhet av en bred HR-roll och är van vid att arbeta självständigt och åstadkomma resultat. Ditt arbetssätt är proaktivt och du har ett möjlighetsorienterat förhållningssätt och erfarenhet av att på ett pedagogiskt sätt koppla HR-arbetet till verksamhetsnytta. Vi ser gärna att du har erfarenhet av att arbeta med ledarutveckling och organisationsfrågor.

Personliga egenskaper:

Som person är du utvecklingsorienterad och har en god förmåga att självständigt driva ditt arbete och dina projekt framåt. Du har en väl utvecklad kommunikativ förmåga och har lätt för att skapa kontakter och bygga långsiktiga relationer. För att lyckas i rollen som HR-partner behöver du ha förmågan att fånga upp verksamhetens behov och omsätta dessa till konkreta aktiviteter och nå resultat. Du har integritet och är lojal med organisationen och de beslut som fattas.

Anställningsform:

  • Tillsvidareanställning, provanställning kan komma att tillämpas
  • Sysselsättningsgrad 100 %
  • 39:50 timmar/vecka.

Ansökan

Intervjuer sker löpande under ansökningstiden och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!Om verksamheten

HR-och kommunikationsavdelningens främsta uppdrag är att proaktivt bidra till sjukhusets utveckling och stödja verksamhetens chefer och medarbetare i HR- och kommunikationsfrågor så att de har rätt förutsättningar för att ta hand om våra patienter och närstående på bästa sätt. HR- och kommunikationsavdelningen är en viktig partner i diskussionen om hur vi bäst är rustade för att möta framtidens utmaningar. Avdelningen består av följande enheter; Arbetsrätt och löner, Personal och utveckling, Bemanningscenter, Clinicum, Kommunikation, AT-organisationen och Medicinska biblioteket. HR-och kommunikationsavdelningen har cirka 100 medarbetare.
Vid rekrytering av medarbetare till verksamhet som kan komma att hantera barn och/eller ungdomar upp till 18 år tar vi utdrag ur belastnings- och misstankeregistret inför eventuell anställning.

Om Danderyds Sjukhus

Danderyds Sjukhus AB är ett av Sveriges största akutsjukhus och tillsammans med BB Stockholm norra Europas största förlossningsklinik. Danderyds Sjukhus AB är ett helägt bolag inom Region Stockholm. Sjukhuset grundades 1922 som Stockholms läns centrallasarett i Mörby och namnändrades 1964 till Danderyds sjukhus. Här bedrivs universitetssjukvård fördelat på tolv verksamhetsområden och nio stödfunktioner. Hos oss arbetar omkring 4500 medarbetare och vi tar emot 2000 studenter varje år.

Kompetenta och engagerade medarbetare, tillsammans med ett öppet arbetsklimat, arbetsglädje och en god arbetsmiljö är avgörande grundstenar och en förutsättning för att vi ska kunna erbjuda patienterna en god vård. Här kan du läsa mer om oss på Danderyds sjukhus

Att söka jobb i Region Stockholm

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.

Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

Vårt rekryteringssystem kan inte hantera anonyma ansökningar eller sökande med skyddade personuppgifter. Om du har skyddade personuppgifter ber vi dig att kontakta den kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Din ansökan kommer då att hanteras utanför rekryteringssystemet. Du bör även vara försiktig med vilken information du lämnar i din ansökan och endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.

Läs mer om hur det är att jobba hos oss i Region Stockholm


Publicerad den

Liknande jobb

Lediga jobb
Titel Ansök senast

Medicinsk specialistvård

Administratör/teamsamordnare till Reumatologenheten vid Danderyds sjukhus

Medicinsk specialistvård

Medicinsk sekreterare till Medicinsk specialistvård, Danderyds sjukhus

Kvinnosjukvård och förlossning

Bemanningsassistenter till Kvinnosjukvård och förlossning

Teknik och digitalisering

Objektspecialist till Teknik och Digitalisering, DS IT, Danderyds sjukhus

Anestesi- och Intensivvård

Chefsassistent VO Anestesi / Intensivvård, Danderyds sjukhus