Besöksrestriktioner

För att minska risken för smittspridning av covid-19 råder generella besöksrestriktioner, med vissa undantag.
Mer Info

Sjuksköterska - var med på vår förändringsresa på ortopedkliniken!

Utveckling, tätt samarbete och goda förutsättningar för att göra ett bra jobb. Det karaktäriserar oss på avd 56 på Ortopedkliniken! Är du vår nya sjuksköterska?

Erbjudande och arbetsuppgifter

För oss är det oerhört viktigt att våra medarbetare trivs på jobbet! Därför försöker vi se till att du som sjuksköterska får möjlighet att fokusera på det patientnära arbetet. Vår förhoppning är att du känner att du räcker till för att hålla en hög och säker vård, både gentemot patienterna och deras anhöriga. Vi ser till individen och anser att alla är bra på olika saker. Därför bidrar en mix av kompetenser och erfarenheter till att utveckla vården. 

Som stöd i arbetet har kliniken ett flertal etablerade funktioner, tex vårdplatssamordnare, farmaceut, kliniska omvårdnadsledare, kvalitetsutvecklare, patientsäkerhetscontroller och utbildningsledare. Tillsammans hjälps vi alla åt att ge våra patienter den bästa tänkbara vården samtidigt som vi kontinuerligt utvecklar vården. 


Dina huvudsakliga arbetsuppgifter:

Som sjuksköterska på vårdavdelning planerar, leder och utför du specifikt ortopediskt omvårdnadsarbete. Du arbetar fortlöpande med observationer, ansvarar för pre- och postoperativ omvårdnad, smärtlindring, palliativ vård samt säkerställer att patienten är optimerad inför operation. I arbetsuppgifterna ingår även att göra självständiga bedömningar, samt att arbetsleda omvårdnadsteamet.

 


Vi erbjuder dig:

  • Individanpassad introduktion och ett sjukhusövergripande introduktionsprogram för nyexaminerade sjuksköterskor.
  • Tydliga arbetssätt och rutiner för att skapa smidighet i det dagliga arbetet.
  • Högst 5 patienter per sjuksköterska för att göra vården så säker som möjligt och för att ha en god arbetsmiljö.
  • Stora möjligheter till vidareutbildning både internt och specialistutbildningar.
  • Stödfunktioner såsom vårdsamordnare och kliniska omvårdnadsledare.
  • Härliga kollegor som du kan fråga om allt!
  • Individuell schemaplanering där du i stor mån kan påverka ditt schema.
  • Regelbundna, interna föreläsningar.
  • Möjlighet att gå utbildning i ortopedi och handledning.


Din profil

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska. Du har antingen ett par års erfarenhet eller är nyutexaminerad med hunger på att utvecklas i din yrkesroll. Du har fokus på att säkerställa den bästa omvårdnaden utifrån patientens behov. Vi söker dig som har ett starkt engagemang och ser möjligheter i det mesta. Du är nyfiken på att lära nytt, gillar att arbeta i team men kan även ta egna initiativ. Du stimuleras av varierande arbetsuppgifter och ett arbete där ingen dag är den andra lik.


Övrigt

Anställningsform: Tillsvidareanställning som sjuksköterska. Arbetstidsmåttet är heltid 38,25 tim/vecka.Dag/kväll/helg eller treskift.


Ansökan

Intervjuer sker löpande under ansökningstiden. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!


Om oss

Avd 56 på Ortopedkliniken på Danderyds sjukhus bedriver just nu ett stort förbättringsarbete för att säkerställa en hög kvalitet på vården och för att vara en attraktiv arbetsplats. Vi har under våren förtätat bemanningen så att varje sjuksköterska har högst 5 patienter i teamet och därmed kan hinna med sitt arbete på ett patientsäkert sätt. Tillsammans bygger vi vidare på styrkorna inom avdelningen och är öppna för nytänkande och förändringsarbete. Avdelning 56 har 15 vårdplatser och är en dygnet-runt avdelning. Vi vårdar patienter från 15 års ålder och skadepanoramat är alltifrån frakturer, höftskador, mjukdelsskador, sen- muskel och ledskador samt ortopediska komplikationer.

Publicerad den

Liknande jobb

Titel Ansök senast

Kvinnosjukvård & Förlossning

Barnmorska till Lätt BB, Danderyds sjukhus

Njurmedicin

Sjuksköterska till dialysmottagning Norrtälje Danderyds sjukhus

Njurmedicin

Njurmedicinska Kliniken söker sjuksköterskor till kombinationstjänst, Danderyds sjukhus

Hjärt och Fysiologi

Rotationstjänst Elfys, Hjärtintervention och avdelning 91 Danderyds Sjukhus

Geriatrik

Danderydsgeriatriken söker nattsjuksköterska

Geriatrik

Sjuksköterska sökes till Danderydsgeriatriken

Medicinkliniken

Sjuksköterskorna på lungmedicins trevliga vårdavdelning söker kollega

Medicinkliniken

Sjuksköterska till Internmedicin, Danderyds sjukhus

Kontakt

Om du har frågor om jobb-möjligheter inom ett specifikt verksamhetsområde eller vill skicka en spontanansökan är du välkommen att mejla till rekrytering.ds@sll.se där du anger i rubriken vad det är för typ av tjänst det gäller.