Besöksrestriktioner

För att minska risken för smittspridning av covid-19 råder generella besöksrestriktioner, med vissa undantag.

Mer Info

Sjuksköterska, Danderyds sjukhus, Urologmottagningen

Vårt anställningserbjudande

Vi söker dig som vill vara en del av teamet på vår fina urologmottagning! Vill du utvecklas som sjuksköterska inom urologi finns det ingen bättre arbetsplats än hos oss. Här får du erfarna kollegor som brinner för urologi och som gärna stödjer dig i din utveckling. Hos oss arbetar vi i team tillsammans för patienter med sjukdomar i urinvägarna såsom cancer i njure, njurbäcken, urinledare, urinblåsa, prostata, penis och testiklar.

Alla är vi bra på något, därför söker vi dig som gemensamt med dina kollegor och chef vill bidra med dina specifika kunskaper och utveckla mottagningen vidare. Vi söker dig som värderar ett arbetsklimat med gott samarbete och anser att det är viktigt att bidra till förändrings- och förbättringsarbete med patientens bästa i fokus. Du har ett starkt engagemang, ser möjligheter och vill utvecklas i din roll som sjuksköterska.

Vi erbjuder dig:

  • En individuell introduktion på arbetsplatsen utifrån dina behov
  • Tydliga arbetssätt och rutiner för att skapa smidighet i det dagliga arbetet
  • Erfarna kollegor som du kan fråga om allt
  • Nya fina och ljusa lokaler som är anpassade efter verksamheten
  • Dagarbete måndag till fredag

Arbetsbeskrivning

Arbetet på urologmottagningen omfattar bland annat att assistera vid undersökningar och behandlingar i samband med läkarbesök såsom cystoskopier, TRUL och mindre kirurgiska ingrepp. I arbetet ingår även telefonrådgivning, remisshantering och tidsbokning till planerade mottagningar. Som sjuksköterska ansvarar du självständigt för vissa undersökningar och behandlingar av patienter, tex. blåsinstillationer, kateterbyten. På mottagningen får du stöd av andra yrkesgrupper, hos oss arbetar även uroterapeut, operationsplanerare, kontaktsjuksköterska och ESWL sköterskor.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med några års erfarenhet i yrket. Vi ser gärna att du har erfarenhet av liknande verksamhet. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet så som god samarbetsförmåga, flexibilitet, drivkraft, engagemang och ett gott bemötande.

Övrigt

Som månadsanställd vid Danderyds sjukhus har du fri sjukvård, ett generöst friskvårdsbidrag samt en egen idrottsförening med ett välutrustat personalgym. Du har tjänstepension samt möjlighet till löneväxling för individuellt pensionssparande.

Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstidens utgång, så skicka in din ansökan redan idag. Varmt välkommen!Om verksamheten
Verksamhetsområdet Kirurgi och urologi bedriver både akut och elektiv kirurgi och urologi samt operationsverksamhet i öppen- och slutenvård dygnet runt. Vi behandlar och vårdar patienter från i huvudsak Stockholms län, men även utomläns och utlandspatienter med kirurgiska eller urologiska sjukdomar. Patienterna tas om hand på flera olika specialistmottagningar, två operationsavdelningar samt fyra vårdavdelningar med olika profilområden; kolorektalkirurgi, kirurgi i övre mag-tarmkanal, överviktskirurgi och levertumörer samt urologi. Här jobbar cirka 460 medarbetare.

Om Danderyds sjukhus
Danderyds sjukhus är ett av landets största akutsjukhus. Hos oss arbetar cirka 4500 personer. I vårt uppdrag ingår utbildning, klinisk forskning och utveckling, bland annat i samarbete med Karolinska Institutet. Det viktigaste för oss är att våra patienter känner sig trygga och säkra och får bästa möjliga vård och behandling. Det målet arbetar vi mot varje dag – tillsammans. Läs mer om oss här

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.

Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.
Läs mer här


Publicerad den

Liknande jobb

Titel Ansök senast

Medicinsk specialistvård

Sjuksköterska till Diabetes och Endokrin på Danderyds sjukhus

Hjärt-och fysiologi

Hjärtavdelning 94, Danderyds sjukhus, söker nu sjuksköterska

Kirurg- och Urologkliniken

Sjuksköterska till avancerad endoskopi Danderyds sjukhus

Kirurg- och Urologkliniken

Sjuksköterska med uppdrag som utbildningsledare till Danderyds sjukhus

Medicinsk specialistvård

Sjuksköterska/Utbildningsledare till VO Medicinsk specialistvård

Danderydsgeriatriken

Sjuksköterska till Danderydsgeriatriken

Medicinsk specialistvård

Sjuksköterskor till Hemodialysen på Danderyds Sjukhus

Internmedicin och Infektion

Sjuksköterska natt till Internmedicin avd 76, Danderyds sjukhus

Kontakt

Om du har frågor om jobb-möjligheter inom ett specifikt verksamhetsområde eller vill skicka en spontanansökan är du välkommen att mejla till rekrytering.ds@regionstockholm.se där du anger i rubriken vad det är för typ av tjänst det gäller.