Besöksrestriktioner

För att minska risken för smittspridning av covid-19 råder generella besöksrestriktioner, med vissa undantag.

Mer Info

Sjuksköterska för deltidstjänst till Minnesmottagningen, Danderyds Sjukhus

Vårt anställningserbjudande

Här har du möjlighet att jobba deltid på mottagningen alternativt kombinera mottagningsarbete med vårdavdelningsarbete i slutenvården. Arbetet hos oss kommer ge dig ökad kunskap kring kognitiva sjukdomar och väljer du en kombinerad tjänst även kunskap om en hel del somatiska sjukdomar som drabbar den äldre patienten. Självklart erbjuder vår arbetsplats också ett gäng härliga kollegor!

Du kan välja att arbeta 50% på minnesmottagningen eller kombinera detta med 50% slutenvården på Danderydsgeriatriken

Arbetsbeskrivning

På minnesmottagningen arbetar du med patientnära kontakt genom självständiga sjuksköterskebesök med provtagning och läkemedelsuppföljning. Du utför telefonrådgivning, utför enklare minnestester, planerar in patienter samt assisterar vid lumbalpunktion.
Du ingår i ett team av läkare, neuropsykolog, arbetsterapeut, sjuksköterska, undersköterska och medicinsk sekreterare.
Väljer du att kombinera din tjänst med arbete i slutenvården så arbetar du där med hela omvårdnadsprocessen kring patienten. Läkemedelsbehandling, rehabilitering och kontakt med kommun och primärvård ingår också i ditt dagliga arbete. Handledning av sjuksköterskestudenter ges på alla geriatrikens vårdavdelningar. Teamet på vårdavdelningen består av läkare, sjuksköterska, undersköterska, vårdsamordnare, fysioterapeut, arbetsterapeut, kurator samt dietist och logoped vid behov.

Kvalifikationer

Legitimerad sjuksköterska med kandidatexamen i omvårdnad.

Vidareutbildning med magisterexamen inom vård av äldre eller till Silviasjuksköterska.

Yrkeserfarenhet som sjuksköterska

Tidigare arbetslivserfarenhet av att bemöta och vårda personer med sviktande kognition.

Tidigare erfarenhet av mottagningsarbete.

Personliga egenskaper

Personlig mognad
Stabil
Samarbetsförmåga
Relationsskapande
Empatisk förmåga
Muntlig kommunikation
Strukturerad
Kvalitetsmedveten
Problemlösande analysförmågaOm verksamheten
Danderydsgeriatriken är specialiserad på akuta och kroniska sjukdomar som bland annat uppstår till följd av åldrande. Kliniken har cirka 200 medarbetare fördelade på en öppenvårdsmottagning för minnesutredningar och tre slutenvårdsavdelningar med olika inriktning; Akutgeriatrisk, Ortopedisk rehabilitering och Strokerehabilitering samt svårare sjuka geriatriska patienter. På alla vårdavdelningar får du erfarenhet inom många olika specialiteter, exempelvis endokrinologi, hjärtsjukvård, kirurgi och ortopedi.

Om Danderyds sjukhus
Danderyds sjukhus är ett av landets största akutsjukhus. Hos oss arbetar cirka 4500 personer. I vårt uppdrag ingår utbildning, klinisk forskning och utveckling, bland annat i samarbete med Karolinska Institutet. Det viktigaste för oss är att våra patienter känner sig trygga och säkra och får bästa möjliga vård och behandling. Det målet arbetar vi mot varje dag – tillsammans. Läs mer om oss här

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.

Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.
Läs mer här


Publicerad den

Liknande jobb

Titel Ansök senast

Medicinsk specialistvård

Sjuksköterska till Diabetes och Endokrin på Danderyds sjukhus

Hjärt-och fysiologi

Hjärtavdelning 94, Danderyds sjukhus, söker nu sjuksköterska

Kirurg- och Urologkliniken

Sjuksköterska till avancerad endoskopi Danderyds sjukhus

Kirurg- och Urologkliniken

Sjuksköterska med uppdrag som utbildningsledare till Danderyds sjukhus

Medicinsk specialistvård

Sjuksköterska/Utbildningsledare till VO Medicinsk specialistvård

Kirurg- och Urologkliniken

Sjuksköterska, Danderyds sjukhus, Urologmottagningen

Danderydsgeriatriken

Sjuksköterska till Danderydsgeriatriken

Medicinsk specialistvård

Sjuksköterskor till Hemodialysen på Danderyds Sjukhus

Kontakt

Om du har frågor om jobb-möjligheter inom ett specifikt verksamhetsområde eller vill skicka en spontanansökan är du välkommen att mejla till rekrytering.ds@regionstockholm.se där du anger i rubriken vad det är för typ av tjänst det gäller.