Besöksrestriktioner

För att minska risken för smittspridning av covid-19 råder generella besöksrestriktioner, med vissa undantag.

Mer Info

Sjuksköterska med uppdrag som utbildningsledare till Danderyds sjukhus

Vårt anställningserbjudande

Vi söker en erfaren sjuksköterska som vill arbeta som utbildningsledare i ett klinikövergripande uppdrag, med fokus på slutenvård. Som utbildningsledare har du en strategisk roll i utbildnings- och kompetensfrågor på kliniken. Du verkar som pedagogiskt stöd för chefer och medarbetare, analyserar kompetensutvecklingsbehov, planerar och håller i egna utbildningar samt följer upp utbildningsinsatser utifrån framtagna verksamhetsplaner, uppsatta mål och beslut. Arbetet sker i nära samarbete med klinikens kvalitets- och patientsäkerhetsansvariga, och du kommer att ingå i Danderyds sjukhus utbildningsledarråd. Du kombinerar ditt uppdrag som utbildningsledare (60%) med att arbeta kliniskt som sjuksköterska (40%) på en av våra vårdavdelningar.

Arbetsbeskrivning

 • Ansvara tillsammans med ledningen för årlig planering, genomföring och uppföljning av
  utbildningsinsatser samt kompetensutveckling inom verksamhetsområdet.
 • Samordna och genomföra introduktionsutbildning för nya medarbetare.
 • Tillsammans med ansvariga chefer arbeta med SLL:s kompetensstege för sjuksköterskor och undersköterskor.
 • Utbilda medarbetare i Pro Competence
 • Ansvara för medarbetarutbildning i sjukhusets webbaserade lärplattform både gällande
  skapande av kurser och administration.
 • Samverka med kvalitets- och patientsäkerhetsansvariga för att planera, samordna och
  följa upp sjukhusgemensamma utbildningssatsningar.

Kvalifikationer

Du är erfaren i din yrkesprofession som sjuksköterska med ett pedagogiskt intresse. I kompetensstegen befinner du dig i minst nivå 4.

Det är meriterande om du har magisterexamen eller påbörjad magisterutbildning. Det är även meriterande om du har praktisk erfarenhet av utbildning och/eller projektarbete,

Personliga egenskaper

Vi tror att du har ett starkt intresse för utbildning och utveckling. Som person är det viktigt att du är pedagogisk, strukturerad samt analytisk. Du tar ansvar både när du arbetar självständigt och i grupp, är noggrann och följer de regelverk och kvalitetskrav som uppdraget innebär.

Du har en god förmåga att skapa och etablera kontakter internt och externt, samt är intresserad av att utveckla framtida utbildningar. Din förmåga att kommunicera i tal och skrift är god. En social förmåga är viktig i denna roll, eftersom det krävs att du kan entusiasmera chefer och medarbetare.

Övrigt

Tjänsten är på heltid 38,15 tim/veckan, helgtjänstgöring där du arbetar en helg av fem. Tjänsten omfattar 60% som utbildningsledare och 40% klinisk tjänstgöring på vårdavdelning

Intervjuer sker löpande under ansökningstiden, och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstidens utgång.Om verksamheten
Verksamhetsområdet Kirurgi och urologi bedriver både akut och elektiv kirurgi och urologi samt operationsverksamhet i öppen- och slutenvård dygnet runt. Vi behandlar och vårdar patienter från i huvudsak Stockholms län, men även utomläns och utlandspatienter med kirurgiska eller urologiska sjukdomar. Patienterna tas om hand på flera olika specialistmottagningar, två operationsavdelningar samt fyra vårdavdelningar med olika profilområden; kolorektalkirurgi, kirurgi i övre mag-tarmkanal, överviktskirurgi och levertumörer samt urologi. Här jobbar cirka 460 medarbetare.

Om Danderyds sjukhus
Danderyds sjukhus är ett av landets största akutsjukhus. Hos oss arbetar cirka 4500 personer. I vårt uppdrag ingår utbildning, klinisk forskning och utveckling, bland annat i samarbete med Karolinska Institutet. Det viktigaste för oss är att våra patienter känner sig trygga och säkra och får bästa möjliga vård och behandling. Det målet arbetar vi mot varje dag – tillsammans. Läs mer om oss här

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.

Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.
Läs mer här


Publicerad den

Liknande jobb

Titel Ansök senast

Medicinsk specialistvård

Sjuksköterska till Diabetes och Endokrin på Danderyds sjukhus

Hjärt-och fysiologi

Hjärtavdelning 94, Danderyds sjukhus, söker nu sjuksköterska

Kirurg- och Urologkliniken

Sjuksköterska till avancerad endoskopi Danderyds sjukhus

Medicinsk specialistvård

Sjuksköterska/Utbildningsledare till VO Medicinsk specialistvård

Kirurg- och Urologkliniken

Sjuksköterska, Danderyds sjukhus, Urologmottagningen

Danderydsgeriatriken

Sjuksköterska till Danderydsgeriatriken

Medicinsk specialistvård

Sjuksköterskor till Hemodialysen på Danderyds Sjukhus

Internmedicin och Infektion

Sjuksköterska natt till Internmedicin avd 76, Danderyds sjukhus

Kontakt

Om du har frågor om jobb-möjligheter inom ett specifikt verksamhetsområde eller vill skicka en spontanansökan är du välkommen att mejla till rekrytering.ds@regionstockholm.se där du anger i rubriken vad det är för typ av tjänst det gäller.