Sjuksköterska natt Ava Danderyds sjukhus

Vårt anställningserbjudande

AVA har 10 ordinarie vårdplatser och hos oss vårdas patienter från 15 år och uppåt som har ett brett spektrum av diagnoser. Vi arbetar teambaserat med stödresurser för teamen, vi lär av varandra och varje rond är ett lärotillfälle, har ett gott samarbete mellan professionerna där patienten är i centrum. Nattskiftet består av två team med en sjuksköterska och en undersköterska som arbetar i team med max 6 patienter per team. Nattetid har man nära kontakt med och stöd av jourläkare på sjukhuset som ansvarar för IMA och AVA nattetid.

Arbetsbeskrivning

AVA (akutvårdsavdelning) är en avdelning där du kommer möta patienter med många olika tillstånd och diagnoser. Avdelningen tillhör internmedicin- och infektionskliniken men du kommer vårda patienter med medicinska, kirurgiska, ortopediska och kardiologiska tillstånd. Arbetet innehåller många medicintekniska moment såsom, BiPAP, telemetri, sonder etc. Flödena är oftast snabba med korta vårdtider. Då vi möter många olika medicinska diagnoser och sjukdomstillstånd kommer din kompetens att berikas och utvecklas och vi satsar på individuella utvecklingsplaner och utbildning för att du ska kunna arbeta på toppen av din kompetens.

Vid en anställning här så får du individuell inskolning för att du ska få en så bra start som möjligt.Vi tar främst emot inläggningar från akutmottagningen dygnet runt men även från IVA, IMA och övriga sjukhuset.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med intresse för akutsjukvården. Vi ser gärna att du arbetat en tid som sjuksköterska och är trygg i din roll.

Specialistutbildning inom akutsjukvård eller liknande är meriterande och lönegrundande.

Personliga egenskaper

Vi söker en sjuksköterska med personlig mognad som är trygg i sin yrkesroll men vill fortsätta utvecklas inom akutsjukvården.

Övrigt

Veckoarbetstid 32:20

Tjänstgöringsgrad 50-100% efter överenskommelse

Dubbelt ob-tillägg nattetidOm verksamheten

Internmedicin och infektion är ett av sjukhusets största verksamhetsområden och har cirka 450 medarbetare. Vi är fördelade på sju vårdavdelningar, två öppenvårdsmottagningar samt en akut vårdavdelning (AVA) där vi tar emot patienter för initial utredning och behandling. Hos oss på internmedicin och infektion utreder och behandlar vi patienter för några av de vanligaste folksjukdomarna.

Vid rekrytering av medarbetare till verksamhet som kan komma att hantera barn och/eller ungdomar upp till 18 år tar vi utdrag ur belastnings- och misstankeregistret inför eventuell anställning.

Om Danderyds sjukhus

100 år i trygga, säkra händer. Danderyds sjukhus 1922-2022.

Danderyds Sjukhus AB är ett av Sveriges största akutsjukhus och tillsammans med BB Stockholm norra Europas största förlossningsklinik. Danderyds Sjukhus AB är ett helägt bolag inom Region Stockholm. Sjukhuset grundades 1922 som Stockholms läns centrallasarett i Mörby och namnändrades 1964 till Danderyds sjukhus. Här bedrivs universitetssjukvård fördelat på tolv verksamhetsområden och nio stödfunktioner. Hos oss arbetar omkring 4500 medarbetare och vi tar emot 2000 studenter varje år.

Kompetenta och engagerade medarbetare, tillsammans med ett öppet arbetsklimat, arbetsglädje och en god arbetsmiljö är avgörande grundstenar och en förutsättning för att vi ska kunna erbjuda patienterna en god vård. Här kan du läsa mer om oss på Danderyds sjukhus

Att söka jobb i Region Stockholm

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.

Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

Vårt rekryteringssystem kan inte hantera anonyma ansökningar eller sökande med skyddade personuppgifter. Om du har skyddade personuppgifter ber vi dig att kontakta den kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Din ansökan kommer då att hanteras utanför rekryteringssystemet. Du bör även vara försiktig med vilken information du lämnar i din ansökan och endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.

Läs mer om hur det är att jobba hos oss i Region Stockholm


Publicerad den

Liknande jobb

Lediga jobb
Titel Ansök senast

HR- och kommunikationsavdelning

Sjuksköterska med erfarenhet till Bemanningscenter, Danderyds sjukhus

Hjärt-och fysiologi

Sjuksköterska till Hjärtintensivvårdsavdelningen (HIA), Danderyds Sjukhus

Internmedicin och Infektion

Sjuksköterska till Internmedicin avd 76, Danderyds sjukhus

HR- och kommunikationsavdelning

Sjuksköterska natt med erfarenhet till Bemanningscenter, Danderyds sjukhus

Internmedicin och Infektion

Sjuksköterska natt eller treskift Internmedicin avd 76, Danderyds sjukhus

Hjärt-och fysiologi

Sjuksköterska natt och dag till avd 91 på Hjärtkliniken, Danderyds sjukhus.

Kvinnosjukvård och förlossning

Sjuksköterska Natt till Gynavdelning 14, Danderyds sjukhus

Internmedicin och Infektion

Sjuksköterska till palliativ vårdavdelning inom akutsjukvården