Sjuksköterska natt och dag till avd 91 på Hjärtkliniken, Danderyds sjukhus.

Välkommen till en av sex hjärtavdelningar på Danderyds sjukhus. Vi är en stor klinik som hela tiden strävar efter att utvecklas och förbättras. Avdelning 91 har 10 vårdplatser alla med möjlighet till kontinuerlig övervakning av vitalparametrar.

Vårt anställningserbjudande

På avdelning 91 vårdar vi patienter med akut koronart syndrom, allvarliga hjärtarytmier, hjärtsvikt mm. Avdelningen går under namnet lätt-HIA och har en något högre vårdnivå än övriga hjärtavdelningar men under hjärtintensivens vård. Vi tar emot stabila STEMI patienter som är i behov av nitroinfusion likaså arytmipatienter som behöver Isoprelinfusion. Det är ett nära samarbete med HIA, PCI/angiolabb och pacemakeroperation. Vi tar emot patienter som kommer direkt från akutmottagningens larmrum för fortsatt utredning och behandling.

Som ny medarbetare erbjuder vi en grundlig introduktion med teori och praktisk handledning, med målet att du ska känna dig trygg och trivas på vår enhet. Som anställd på hjärtkliniken får du kontinuerlig utbildning inom hjärtsjukvård för att efter två år kunna axla rollen som hjärtsjuksköterska.

Eftersom kliniken är stor finns det möjligheten att i framtiden, när du är varm i kläderna, rotera till andra enheter så som elektiva hjärtdagvården, Interventionslabb eller hjärtakuten som inläggningssamordnare.

  • Stödfunktioner som underlättar ditt dagliga arbete bla. Vårdsamordnare, kurator, sjukgymnast, dietist, logoped
  • Ett öppet och kamratligt arbetsklimat med erfarna kollegor.
  • Ett friskvårdsbidrag, upp till 3000 kr/år.
  • En introduktion anpassad efter dina tidigare erfarenheter.
  • Individuell schemaplanering.
  • Kompetensutveckling till att bli hjärtsjuksköterska med ett lönepåslag.
  • Dubbel natt-ob-ersättning.
  • Kvarstannandebonus i form av tid som antingen kan tas ut i pengar eller ledighet.
  • En klinik som alltid strävar efter bästa resultat och att ligga i framkant när det gäller forskning och utveckling.
  • Närvarande chef som ser sina medarbetar och vet att personalen är den viktigaste tillgången i verksamheten.

Arbetsbeskrivning

Vi söker dig som trivs och vill arbeta i team kring den svårt sjuka hjärtpatienten. Teamet består av sjuksköterska, undersköterska, läkare med ansvar för ett vårdlag med 5-6 patienter.
Du kommer att ansvara för omvårdnadsplanering, medicindelning och kontinuerligt bevaka hjärtövervakningen. Vi har Philips hjärtövervakningssystem med både ischemi och arytmi övervakning.
Dagligen är det förberedelser inför pacemakeroperation och kranskärlsröntgen och sedan omvårdnad och observation efter dessa ingrepp.

Kvalifikationer

Leg sjuksköterska gärna med erfarenhet av hjärtsjukvård.
Arbetet kräver att du har god samarbetsförmåga och hög flexibilitet. Du är ambitiös och har en positiv framtoning. Du tycker om att arbeta med utvecklings- och förändringsarbeten. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och ser till gruppdynamiken vid urvalet.
Goda kunskaper i svenska språket – både i tal och i skrift.

Övrigt

Danderyds sjukhus kan bland annat erbjuda personalbostäder, kvarstannandebonus och friskvårdsbidrag –läs mer om dina förmåner som anställd.

Ansökan

Intervjuer sker löpande under ansökningstiden och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!
Om verksamheten

Hjärtkliniken är en av Sveriges största sett till antal medarbetare och patienter. Vi har de senaste åren legat i topp i nationella kvalitetsindex för omhändertagande och uppföljning av hjärtpatienter. Kliniken disponerar sex vårdavdelningar, två dagvårdsavdelningar, fyra interventionslab samt en stor öppenvårdsverksamhet. Fysiologkliniken bedriver diagnostik i framkant, har bland annat en omfattande ekokardiografi- och arytmiverksamhet, hjärt-MR, nuklearmedicin samt är ackrediterade enligt Swedac. Verksamhetsområdet bedriver internationellt ledande forskning och har en tradition av innovation och förbättringsarbete.Att söka jobb i Region Stockholm

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.

Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

Vårt rekryteringssystem kan inte hantera anonyma ansökningar eller sökande med skyddade personuppgifter. Om du har skyddade personuppgifter ber vi dig att kontakta den kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Din ansökan kommer då att hanteras utanför rekryteringssystemet. Du bör även vara försiktig med vilken information du lämnar i din ansökan och endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.

Läs mer om hur det är att jobba hos oss i Region Stockholm


Publicerad den

Liknande jobb

Lediga jobb
Titel Ansök senast

Hjärt-och fysiologi

Sjuksköterska till Vårdavdelning 90 (arytmi) Hjärtkliniken

Ortopedkliniken

Planerat och varierat - elektivt flöde men med sjukhusets snabba puls SSK

Hjärt-och fysiologi

Nattsjuksköterska till Hjärtsviktscentrum Danderyds sjukhus

Internmedicin och Infektion

Sjuksköterska MAVA Danderyds sjukhus

Hjärt-och fysiologi

Sjuksköterska sökes, natt till avd 94 Hjärtkliniken, DSAB

Hjärt-och fysiologi

Sjuksköterska till Hjärtsviktscentrum, Danderyds sjukhus

Internmedicin och Infektion

Sjuksköterska till Internmedicin avd 76, Danderyds sjukhus

Internmedicin och Infektion

Sjuksköterska natt eller treskift Internmedicin avd 76, Danderyds sjukhus