Sjuksköterska NATT till avd 94:a Hjärtkliniken sökes, DSAB.

Vi ser fram emot ditt CV efter att du läst denna annons. På vår avdelning fokuserar vi på utveckling, din arbetsmiljö och våra patienter. Efter ca två år kan du bli hjärtsjuksköterska (gäller på DSAB).

Avdelning 94 är en akutvårdsavdelning med 15 platser med inriktning ischemisk hjärtsjukdom – vi utreder bröstsmärtor och hjärtinfarkt, samt verkar i nära samarbete med Hjärtklinikens andra verksamheter och avdelningar. Vår patientgrupp är vuxna i alla åldrar vilket innebär en variation i medicinsk behandling och omvårdnad. Ofta är patienterna uppegående och stabila och vårdas i snitt 2,5 dygn på avdelningen innan hemgång.

Vi erbjuder dig en stimulerande arbetsplats inom en av Sveriges främsta och största hjärtkliniker. Vi arbetar aktivt med vår interna arbetsmiljö och lägger stor vikt vid personalsamanhållning och trivsel. Vi erbjuder kurser kontinuerligt till våra medarbetare. Vår personcentrerade vård för oss närmare patienten och i teamen tillsammans med patienten utformas vården utifrån dennes behov och önskemål.

Nattetid arbetar ni med 8-9 patienter/ team över hela planet dvs avd 94 och avd 95. (sjuksköterska & usk 3 och 3). Vi arbetar dag/kväll i team om 5-6 patienter/vårdlag. Nattetid finns alltid tillgång att nå läkarjour som stöd vid frågor och bedömningar och det finns också erfarna kollegor. Jouren går runt på klinikens 5 olika avdelningar och Våra nattrader är förövrigt täckta. Vid önskemål får du får gärna auskultera på avdelningen.

Arbetsteamet kan dagtid vid behov kompletteras med resurser som sjukgymnast, kurator, dietist och/eller vårdsamordnare. På kliniken finns också kvalitetsutvecklare och utbildningsledare.

Arbetsuppgifter:


Utöver sedvanliga arbetsuppgifter som sjuksköterska på vårdavdelning nattetid så granskar du EKG/hjärtövervakning och arbetar kontinuerligt med omvårdnad- och utvecklingsområden.
Du ingår i team, där samtliga medlemmars kompetens tas tillvara och tillsammans tar ni hand om era patienter.
Din fortsatta kompetensutveckling sker efter dina behov i samråd med vårdenhetschefen.

Anställningsform:


Tillsvidareanställning/vikariat. Natt.  Ev. 3-skift. Helgtjänstgöring.

Kvalifikationer:


Legitimerad sjuksköterska.
Goda kunskaper i svenska språkets olika delar.

Personliga egenskaper:


Vi söker dig som känner dig trygg i din sjuksköterskeroll, vill utvecklas inom kardiologi och omvårdnad. Du har gärna något års erfarenhet av nattarbete på avdelning. Du har god samarbetsförmåga då vi samarbetar i team och över klinikgränser, är flexibel i ditt arbetstänk, ansvarskännande och positiv i ditt synsätt samt har ett intresse för att vara delaktig i arbetet och omvårdnadsprocessen på avdelningen. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Publicerad den

Kontakt

Om du har frågor om jobb-möjligheter inom ett specifikt verksamhetsområde eller vill skicka en spontanansökan är du välkommen att mejla till rekrytering.ds@sll.se där du anger i rubriken vad det är för typ av tjänst det gäller.