Sjuksköterska natt till IMA/Avdelning 75

Avdelning 75/IMA tillhör medicinkliniken och har 11 vårdplatser. Vi söker dig som har minst två års erfarenhet, kan akut-vård och vill utvecklas på en IMA/MAVA avdelning.

Idag kan avdelning 75 beskrivas som en enhet, där den stora majoriteten av patienterna kommer direkt från akuten. Vi tar även emot patienter från andra avdelningar som där bedöms för svårt sjuka och har övervakningsbehov. Vi har emellanåt höga flöden och stor omsättning av patienterna.

På avdelningen vårdas patienter med sviktande organfunktion. Diagnoserna varierar inom ett brett spektrum och den ena dagen är sällan den andra lik. Exempel på sjukdomstillstånd kan dock vara respiratorisk insufficiens, ketoacidos, kramper, lungembolier, intoxikationer och sepsis.

Alla vårdplatser är utrustade med övervakningsmonitorer. Medelvårdtiden ligger i genomsnitt på 1,7 dygn. Vi har ett nära samarbete med IVA.

Arbetsuppgifter:


Som sjuksköterska sköter du omvårdnad av patienter med sviktande organfunktion och kritiska tillstånd. Du ansvarar för bland annat övervakning/monitorering.

Anställningsform:


Nattanställning, 32:20 timmar/vecka.

Kvalifikationer:


Legitimerad sjuksköterska med stort intresse av akutsjukvård.

Personliga egenskaper:


Vi söker dig som är en positiv människa och kan arbeta och prioritera i akuta och stressiga situationer. Du är även flexibel och bra på att samarbeta med olika människor i olika yrkeskategorier. Du ska känna dig stimulerad av att utvecklas och utveckla och förbättra.

 

Publicerad den

Liknande jobb

Titel Ansök senast

Medicinkliniken

Nattsjuksköterska till Diabetes och Endokrin på Danderyds sjukhus

Hjärt och Fysiologi

Sjuksköterskor sökes till avdelning 97 Hjärtklinikens studentavdelning.

Hjärt och Fysiologi

Vi söker sjuksköterska till avdelning 95

Hjärt och Fysiologi

Sjuksköterska till hjärtavdelning

Hjärt och Fysiologi

Är du den vi söker? Vi söker efter är dig med erfarenhet av arytmi- och akut hjärtsjukvård.

Medicinkliniken

Mottagningsjuksköterska med inriktining MS

Medicinkliniken

Sjuksköterskor till Akutvårdsavdelning (AVA) på Danderyds Sjukhus

Rehabiliteringsmedicin

Sjuksköterska/teamsamordnare sökes till Smärtcentrum - Högspecialiserad smärtrehabilitering på Huddinge sjukhus

Kontakt

Om du har frågor om jobb-möjligheter inom ett specifikt verksamhetsområde eller vill skicka en spontanansökan är du välkommen att mejla till rekrytering.ds@sll.se där du anger i rubriken vad det är för typ av tjänst det gäller.