Höjt beredskapsläge och besöksförbud

Sjukhuset är i höjt beredskapsläge på grund av covid-19. Du som är i behov av akut vård ska söka som vanligt, via 1177 eller 112.
För att minska risken för smittspridning av covid-19 råder ett generellt besöksförbud, med vissa undantag.
Viss planerad vård utförs fortfarande och du som har fått en kallelse är välkommen.
Mer Info

Sjuksköterska på Kirurgavdelning-söker du ett jobb med perfekt matchning?

Hos oss behöver man inte vara bäst på allt, då vi alla har olikheter som kompletterar varandra. Vi söker dig som tillsammans med kollegor och chefer vill bidra med dina kunskaper för att vara med och utveckla avdelningen framåt. 

 

Du värderar ett arbetsklimat med gott samarbete och anser att det är viktigt att bidra till förändrings- och förbättringsarbete med patientens bästa i fokus. Du har ett starkt engagemang, ser möjligheter och vill utvecklas i din roll som sjuksköterska. Som nyexaminerad sjuksköterska får du hos oss en bra grund att stå på för din framtida karriär inom yrket. Och som redan erfaren sjuksköterska får du möjlighet att vidareutveckla och fördjupa dina kunskaper. Svarar du ja på frågorna nedan så ser vi fram emot att få din ansökan!

 

 • Vill du ha en bra introduktion på arbetsplatsen?

  Vi erbjuder individanpassad introduktion och ett sjukhusövergripande introduktionsprogram för nyexaminerade sjuksköterskor.
 • Vill du arbeta efter tydliga rutiner?

  Vi erbjuder tydliga arbetssätt och rutiner för att skapa smidighet i det dagliga arbetet.
 • Vill hinna med ditt jobb?

  Vi vårdar 5 patienter per sjuksköterska för att göra vården så säker som möjligt, och för att ha en god arbetsmiljö.
 • Vill du kompetensutvecklas?

  Vi erbjuder stora möjligheter till kompetensutveckling och vidareutbildning, både internt och genom specialistutbildningar.
 • Vill du ha stöd i ditt dagliga arbete som sjuksköterska?

  Vi har stödfunktioner såsom farmaceuter, vårdsamordnare, kontaktsjuksköterskor samt chefer. Vi finns alla på plats och hjälper dig både i din långsiktiga utveckling samt genom att oftast hoppa in direkt i den dagliga vården och stötta dig i tex medicintekniska moment eller andra frågeställningar - just där och då.  
 • Vill du arbeta i ett öppet klimat med erfarna kollegor?

  Vi erbjuder kollegor som du kan fråga om allt!
 • Vill du påverka ditt schema?

  Vi erbjuder individuell schemaplanering där du i stor mån kan påverka ditt schema.

 

Vårdavdelning 63 är en akutvårdsavdelning med inriktning mot sjukdomar i övre mag-tarmkanalen. På våra 14 vårdplatser vårdar och behandlar vi patienter som genomgår planerade operationer inom leverkirurgi, överviktskirurgi, ljumskbråckskirurgi och gallstenskirurgi.

  

Som sjuksköterska

I din roll som sjuksköterska på vårdavdelning planerar, leder och utför du specifikt kirurgiskt och ibland urologiskt omvårdnadsarbete. Du arbetar fortlöpande med observationer, ansvarar för pre- och postoperativ omvårdnad, smärtlindring, palliativ vård samt säkerställer att patienten är optimerad inför operation. I arbetsuppgifterna ingår även att göra självständiga bedömningar, samt att arbetsleda omvårdnadsteamet.  

 

Anställningsform  

Tillsvidareanställning 38,25 timmar/vecka. Möjlighet till 3-skift finns om så önskas. Tillträde enligt överenskommelse.  

 

Kvalifikationer  

Du är eller är snart legitimerad sjuksköterska.  

Det är önskvärt att du har tidigare erfarenhet inom akutsjukvård eller erfarenhet som sjuksköterska inom kirurgi/urologi, men inget krav.   

 

 

 

Information om tjänsten lämnas av:  

Ingrid Lindgren, Vårdenhetschef, tel: 08-123 588 06 

 

 

Publicerad den

Kontakt

Om du har frågor om jobb-möjligheter inom ett specifikt verksamhetsområde eller vill skicka en spontanansökan är du välkommen att mejla till rekrytering.ds@sll.se där du anger i rubriken vad det är för typ av tjänst det gäller.