Sjuksköterska som gillar interprofessionellt lärande? – sök jobbet som sjuksköterska på KUA!

Vi söker nu dig som har ett par års erfarenhet som sjuksköterska och har ett professionellt och kunskapstörstande förhållningsätt för att navigera dig fram ifrån det okända till det kända utifrån patientens bästa.

En utav våra fyra vårdavdelningar på Ortopedkliniken på Danderyds Sjukhus är en klinisk utbildningsavdelning (KUA). På vår KUA-avdelning är vi ett team med sjuksköterskor, undersköterskor, arbetsterapeuter, fysioterapeuter och läkare som handleder dessa yrkesprofessioner i slutet av deras utbildning, då de har en gemensam kurs i interprofessionellt lärande hos oss. Vi vill att vården präglas av kvalitet och omtanke och vi erbjuder en trevlig arbetsplats med varierad vård där patientgruppen är spridd i åldrarna. 

 På KUA eftersträvar vi sjukskötersketeam med en kompetensmix för att hålla en hög och kvalitetssäker kunskapsnivå i behandlingen av våra patienter. Som sjuksköterska och handledare på KUA har man ett varierande och stimulerande arbete med fokus på god, effektiv och säker vård samt vårdpedagogik. Vi vägleder och stöttar blivande kollegor i deras utbildning för att de ska bli rustade för sitt kommande yrke samt att de ska se vikten av att vårdteamet samarbetar med hjälp av sin egen professions kompetens.

KUA har åtta vårdplatser med såväl akuta som elektiva patienter. Avdelningen har öppet alla dagar i veckan men vi har studenter under terminerna på dag- och kvällspass under vardagarna. Som sjuksköterska och handledare hos oss jobbar du som vanligt i slutenvården och helgtjänstgöring ingår. Som handledare på KUA har du ett lönetillägg.  

För att du ska trivas hos oss vet vi att det är viktigt att du som sjuksköterska och handledare känner att du kan fokusera på det kliniska arbetet för att räcka till och för att ha möjlighet att hålla en hög vårdnivå gentemot våra patienter och anhöriga. För att möjliggöra detta har vi ett flertal etablerade funktioner som stöttar dig som sjuksköterska i det dagliga arbetet. Vi har därför rekryterat skickliga medarbetare som arbetar som vårdsamordnare, kliniska omvårdnadsledare, farmaceuter, utbildningsledare, patientsäkerhetscontroller och kvalitetsutvecklare. Många medarbetare uttrycker våra stödfunktioner som en styrka i att arbeta hos oss på KUA och på ortopedkliniken.

Kvalifikationer  

Du som söker ska vara legitimerad sjuksköterska med erfarenhet av akutsjukvård. Du ska vara trygg i din yrkesroll och tycka om att handleda på ett pedagogiskt sätt. Erfarenhet av ortopedi och någon typ av handledarerfarenhet/utbildning är meriterande. 

Anställningsform  

Tillsvidareanställning 38,25 timmar/vecka. Möjlighet till 3-skift finns om så önskas, med förkortning av veckoarbetstiden. Tillträde enligt överenskommelse.  

 

 

Publicerad den

Kontakt

Om du har frågor om jobb-möjligheter inom ett specifikt verksamhetsområde eller vill skicka en spontanansökan är du välkommen att mejla till rekrytering.ds@sll.se där du anger i rubriken vad det är för typ av tjänst det gäller.