Sjuksköterska som vill jobba inom hela vårdkedjan!

Vi söker fler engagerade sjuksköterskor som vill vara med och forma och verka inom akutsjukvårdens alla områden, allt från Akutmottagning till Geriatrik (läs mer på www.ds.se) 

Du anställs på DSAB:s interna Bemanningscenter och får upptäcka alla våra intressanta verksamheter, där du får möjlighet till en stimulerande och omväxlande arbetsmiljö med fokus på det patientnära arbetet.

Du som söker är legitimerad sjuksköterska och gillar teamkänsla, gemenskap och känner glädje av att arbeta med andra människor. Du är ödmjuk, ansvarsfull och har stor initiativförmåga. Har du dessutom en stor portion humor att möta vårdens allvar med dess lösningar, då är Bemanningscenter rätt för dig.

Vi lägger stor vikt vid kompetensutveckling och har årliga utbildningsdagar. Vi arbetar aktivt med kompetensstege för att skapa tydliga karriärvägar och förutsättningar för kompetensutveckling.  Vi anpassar din introduktion efter behov och ger dig möjlighet till påverkningsbar arbetstid med önskeschema. Här kan du arbeta med stor flexibilitet men inom ett och samma sjukhus.

För dig som vill arbeta natt erbjuder vi dubbelt ob och vår kvarstannande bonus inträder efter att du har tjänstgjort ett år. Vi kan också erbjuda personalbostad på Danderyds sjukhus, om du saknar boende.

Du väljer anställningsform; Tillsvidareanställning, heltid eller deltid, alternativt timanställning. Vi tillämpar individuell lönesättning och erbjuder flera olika förmåner. 

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Har du frågor eller funderingar, tveka inte att kontakta Tina Trujillo, enhetschef för bemanningscenter, 08–12356186.

 

Varmt välkommen med din ansökan! 

(Urval sker löpande under ansökningstiden) 

 

 

 

 

Publicerad den

Kontakt

Om du har frågor om jobb-möjligheter inom ett specifikt verksamhetsområde eller vill skicka en spontanansökan är du välkommen att mejla till rekrytering.ds@sll.se där du anger i rubriken vad det är för typ av tjänst det gäller.