Sjuksköterska till avdelning 74, lungmedicin

Vill du arbeta på en arbetsplats där det är högt i tak, där arbetsglädje och prestigelöshet står högt i kurs? Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Vårt anställningserbjudande

Söker du efter en avdelning med god struktur och korta beslutsvägar, där du får vara med och förändra - på riktigt! Då kan vår arbetsplats på medicinkliniken vara något för just dig.

Arbetet på avdelningen genomsyras av ett gott samarbete och flexibelt tänkande. Hos oss får och känner du att det går att fråga om allt. Oavsett yrkeskategori så hjälps vi alltid åt och arbetar tillsammans på lösningar för att arbetet ska flyta på.

Du får en individuellt anpassad inskolning med uppföljning efter en månad, där vi tillsammans går igenom eventuellt behov av ytterligare inskolningsdagar.

Arbetsbeskrivning

Som sjuksköterska hos oss blir du del av ett stabilt team där vi ser till att alla professioner är delaktiga i arbetet för att våra patienter ska få den bästa möjliga vården. Vi vårdar och utreder patienter som har symtom från lungor och luftvägar; till exempel KOL, lungkollaps, lungfibros eller vätskeansamling i lungorna. Våra patienter är vuxna i alla åldrar vilket innebär en stor variation i medicinsk behandling och omvårdnad. Hos oss får du bland annat lära dig olika typer av dränagebehandling, Non Invasiv ventilatorsbehandling (NIV) och utvidgad provtagning vid vätskeansamling i lungorna.

Avdelning 74

Avdelning 74 är inriktad på lungmedicin och har 12 vårdplatser, med intag från akuten och övriga avdelningar dygnet runt. Vi har en stabil arbetsgrupp med låg personalomsättning.

Arbetet innefattar mycket medicinsk teknik då våra patienter ofta har pleuradränage med behandlingar kopplade till dessa eller Non Invasiv Ventilation (NIV). Blodgasdelegering ser vi gärna att du erhåller efter en tid på avdelningen. Bronkoskopiverksamheten är förlagd i avdelningens lokaler.

Kvalifikationer

Vi hoppas att du är en glad och trevlig person, som tycker om att samarbeta i team och lära av varandra. Tycker du om att testa nya arbetssätt och bidrar själv med förslag, då är du som klippt och skuren för oss.

Tidigare erfarenhet är meriterande, men inte ett krav.

Övrigt

  • Om du är sjuksköterskestudent i termin 6 så erbjuder vi studielön under de två sista månaderna av din utbildning. Du förbinder dig genom ett särskilt introduktionsavtal att arbeta inom vår verksamhet under 12 månader efter avslutad utbildning, med tillsvidareanställning i grunden.

Ansökan

Intervjuer sker löpande under ansökningstiden och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!Om verksamheten

Internmedicin och infektion är ett av sjukhusets största verksamhetsområden och har cirka 450 medarbetare. Vi är fördelade på sju vårdavdelningar, två öppenvårdsmottagningar samt en medicinsk akutvårdsavdelning (MAVA) där vi tar emot patienter för initial utredning och behandling. Hos oss på internmedicin och infektion utreder och behandlar vi patienter för några av de vanligaste folksjukdomarna.

Vid rekrytering av medarbetare till verksamhet som kan komma att hantera barn och/eller ungdomar upp till 18 år tar vi utdrag ur belastnings- och misstankeregistret inför eventuell anställning.

Om Danderyds Sjukhus

Danderyds Sjukhus AB är ett av Sveriges största akutsjukhus och tillsammans med BB Stockholm norra Europas största förlossningsklinik. Danderyds Sjukhus AB är ett helägt bolag inom Region Stockholm. Sjukhuset grundades 1922 som Stockholms läns centrallasarett i Mörby och namnändrades 1964 till Danderyds sjukhus. Här bedrivs universitetssjukvård fördelat på tolv verksamhetsområden och nio stödfunktioner. Hos oss arbetar omkring 4500 medarbetare och vi tar emot 2000 studenter varje år.

Kompetenta och engagerade medarbetare, tillsammans med ett öppet arbetsklimat, arbetsglädje och en god arbetsmiljö är avgörande grundstenar och en förutsättning för att vi ska kunna erbjuda patienterna en god vård. Här kan du läsa mer om oss på Danderyds sjukhus

Att söka jobb i Region Stockholm

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.

Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

Vårt rekryteringssystem kan inte hantera anonyma ansökningar eller sökande med skyddade personuppgifter. Om du har skyddade personuppgifter ber vi dig att kontakta den kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Din ansökan kommer då att hanteras utanför rekryteringssystemet. Du bör även vara försiktig med vilken information du lämnar i din ansökan och endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.

Läs mer om hur det är att jobba hos oss i Region Stockholm


Publicerad den

Liknande jobb

Lediga jobb
Titel Ansök senast

Ortopedkliniken

S.P.ORT (Sjuksköterska På Ortopedavdelning)

Hjärt-och fysiologi

Sjuksköterska, sign-on avd 91, "Lätt-HIA" , Hjärtkliniken, DS

Anestesi- och Intensivvård

Sjuksköterska Natt till postoperativ avdelning på Danderyds sjukhus

Hjärt-och fysiologi

Därför ska du jobba som sjuksköterska på Hjärtintensivvårdsavdelningen

Neurologkliniken

Vill du vara med och forma framtidens neurologi på Danderyds sjukhus?

Medicinsk specialistvård

Sjuksköterska till Njurcentrum Nord, Självdialysmottagning

Hjärt-och fysiologi

Nattsjuksköterska till Hjärtsviktscentrum Danderyds sjukhus

Akutmottagningen

Sjuksköterska till Akutmottagningen Danderyds Sjukhus