Sjuksköterska till Danderyds sjukhus dialysmottagning i Norrtälje

Dialysmottagningen i Norrtälje är en hemodialysmottagning som tillhör Njurmedicinska kliniken på Danderyds sjukhus AB, som ansvarar för all njurmedicinsk specialistvård i norra Stockholm. I samband med NKS öppnande har Njurmedicinska kliniken vid Danderyds sjukhus fått ett utökat uppdrag. Idag består kliniken av en slutenvårdsavdelning, en mottagning samt hemodialysmottagningar på Danderyds sjukhus, Löwenströmska sjukhuset och i Norrtälje. Våra öppettider är dagtid, måndag – lördag. Dialysmottagningen har 14 behandlingsplatser och utför ca 80 behandlingar i veckan. Vi har ett gott samarbetsklimat och mycket goda resultat i patientnöjdhetsenkäter. Vi är dessutom en miljöcertifierad (- ISO 14001) och rökfri arbetsplats.

Norrtälje kommun är hjärtat i Roslagen. Du når oss med ca en timmes bussfärd från Stockholm, Uppsala och Arlanda. Här hittar du ett öppet landskap, en fantastisk skärgård och Norrtäljes idylliska stadskärna. Dialysmottagningen är belägen i natursköna Campus Roslagen.

Arbetsuppgifter

Vi erbjuder dig ett självständigt, spännande arbete med inriktning på omvårdnadsutveckling, kvalitetsarbete och kompetensutveckling. Vi lägger stort fokus på personcentrerad vård och patientutbildning. Du erbjuds att arbeta i en arbetsgrupp, som präglas av en bra teamkänsla och hög kompetens. Arbetet är stimulerande med en blandning av omvårdnad och avancerade tekniska arbetsuppgifter.  Om du inte har tidigare erfarenhet inom hemodialys erbjuds du en inskolning på 8 veckor med en erfaren handledare. Vi har en långsiktig och tydlig introduktionsplan samt att det finns stora möjligheter till yrkesmässig och personlig utveckling. Tjänstgöring dagtid, måndag – lördag, 38,25 timmar/vecka. Det finns även möjlighet till rotationstjänst mot vår slutenvårdsavdelning.

Kvalifikationer

Du är legitimerad sjuksköterska gärna med några års erfarenhet. Kunskap och intresse för patientens lärande är önskvärt då vi arbetar för att patienten skall ta del av sin behandling efter individuell förmåga. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet för dialysmottagning eller njurmedicin, men det är inget krav. Du har intresse för kvalitét och verksamhetsutveckling. Goda kunskaper i svenska både i tal och skrift.

Personliga egenskaper

Vi söker dig som är ansvarstagande, utvecklingsinriktad, prestigelös, trygg i dig själv och har en god samarbetsförmåga. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Tillträde enligt överenskommelse.

Intervjuer kommer att genomföras löpande under annonseringstiden.

 

Kontakt

Vårdenhetschef Stina Malmgren: 08-12355898

Fackliga representanter, Vårdförbundet: 08-123 70 70

 

Publicerad den

Liknande jobb

Titel Ansök senast

Medicinkliniken

Sjuksköterska till AVA med möjlighet till rotationstjänst!

Medicinkliniken

Sjuksköterska till IMA/Avdelning 75

HR

Intresseanmälan Sophiahemmets jobbtorg

Rehabiliteringsmedicin

Sjuksköterska/teamsamordnare sökes till Högspecialiserad smärtrehabilitering på Huddinge sjukhus

Akutkliniken

Vi söker dig som är sjuksköterska (natt) till vår akutmottagning

Radiologi

Röntgensjuksköterska Danderyds sjukhus

Njurmedicin

Vill du bli en spjutspets inom njurmedicinsk omvårdnad?

Rehabiliteringsmedicin

Sjuksköterska till Högspecialiserad Hjärnskaderehabilitering

Kontakt

Om du har frågor om jobb-möjligheter inom ett specifikt verksamhetsområde eller vill skicka en spontanansökan är du välkommen att mejla till rekrytering.ds@sll.se där du anger i rubriken vad det är för typ av tjänst det gäller.