Sjuksköterska till Hematologisektionen Danderyds sjukhus

Under 2024 återöppnar Danderyds sjukhus en Hematologimottagning och söker därför engagerade och kompetenta sjuksköterskor

Vid Hematologimottagningen kommer patienter med behov av specialiserad hematologisk vård att utredas och behandlas. Detta gäller patienter inom lymfom-, myelom- och myeloida-flöden liksom benign hematologi. Utöver mottagning kommer vi att erbjuda dagvård i samband med utredning och behandling. Eftersom vi är i ett uppbyggnadsskede söker vi dig som både har en bred omvårdnadskompetens och en vilja att bygga upp en ny verksamhet med patientnyttan i centrum. Du har en god förmåga att arbete både självständigt och i team.

Vi arbetar i team med sjuksköterskor, kontaktsjuksköterskor, hematolog, internmedicinare och undersköterska. Vi har multidisciplinära konferenser med patologer och radiologer.

Arbetsbeskrivning

Som sjuksköterska har du egen mottagning för behandling samt uppföljning av sektionens patienter samt assisterar vid benmärgsprovtagning. På dagvården kommer du att transfundera patienter, genomföra venesectio och ge systemisk behandling med bland annat monoklonala antikroppar och cytostatika. Du kommer ha mycket kontakt med patienter och anhöriga liksom med övriga vårdgivare så som röntgen, patologen och andra specialister.

Arbetet ställer höga krav påatt du kanagera självständigt, att du har stor vana vid att bemöta och utreda hematologisk sjuka patienter samt att du tilltalas av attdriva och utveckla verksamheten.

Kvalifikationer

Legitimerad sjuksköterska. Kontaktsjuksköterskeutbildning är meriterande liksom tidigare erfarenheter av hematologisk vård och cytostatikabehandling liksom genomgången onkologi VUB.

Personliga egenskaper

För att trivas behöver du vara trygg i din roll som sjuksköterska och säker i dina bedömningar och prioriteringar. Du behöver ha en god kommunikationsförmåga och förmedla struktur till patienter och medarbetare. Som kandidat är du team-orienterad och trivs att arbeta med andra. Vi sätter stor vikt vid personlig lämplighet.

Anställningsform:

Heltids tillsvidareanställning med tillträde 2024-01-01 eller enligt överenskommelse. Heltid i första hand men deltid kan diskuteras. Provanställning kan komma att tillämpas. Arbetet är förlagt dagtid. Vi söker även sjuksköterska med erfarenhet av hematologisk vård för timanställning.

Ansökan

Intervjuer sker löpande under ansökningstiden och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Vårt anställningserbjudande

Som anställd på Danderyds sjukhus får du ersättning för sjukvård, ett friskvårdsbidrag på 5000 kr per år och tillgång till det välutrustade personalgymmet Lyftet för endast 540 kr per år. Du erbjuds personalparkering till förmånligt pris samt personalbostad vid behov. Vi har förmånliga ersättningar för dig som är föräldraledig. Utöver det finns pension, semester, företagshälsovård, försäkringar och löneväxling.

Allt om dina förmåner

Att söka jobb i Region Stockholm

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.

Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

Vårt rekryteringssystem kan inte hantera anonyma ansökningar eller sökande med skyddade personuppgifter. Om du har skyddade personuppgifter ber vi dig att kontakta den kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Din ansökan kommer då att hanteras utanför rekryteringssystemet. Du bör även vara försiktig med vilken information du lämnar i din ansökan och endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.

Läs mer om hur det är att jobba hos oss i Region Stockholm


Publicerad den

Liknande jobb

Lediga jobb
Titel Ansök senast

Internmedicin och Infektion

Sjuksköterska till Infektion Danderyds Sjukhus

Internmedicin och Infektion

Är du vår nya nattsjuksköterska på Infektionskliniken Danderyds Sjukhus AB?

Medicinsk specialistvård

Sjuksköterska till Avdelning 1, Njurmedicin på Danderyds sjukhus

Neurologkliniken

Sjuksköterskor till Neurologkliniken, Danderyds sjukhus

Hjärt-och fysiologi

Sjuksköterska till Hjärtsviktscentrum, Danderyds sjukhus

Hjärt-och fysiologi

Nattsjuksköterska till Hjärtsviktscentrum Danderyds sjukhus

Internmedicin och Infektion

Erfaren Sjuksköterska Natt MAVA Danderyds sjukhus

Kirurgi- och Urologkliniken

Sjuksköterska inom Kirurgi – Arbetsmiljö och kompetensutveckling!