Sjuksköterska till Hjärtsviktscentrum avdelning 96, Hjärtkliniken

Vi erbjuder dig en stimulerande och spännande arbetsmiljö med stora möjligheter till såväl yrkesmässig som personlig utveckling inom en av Sveriges främsta hjärtkliniker.

Vi på avdelning 96 ger dig en tydlig utbildningsplan med en strukturerad introduktion redan från dag ett, där du efter två år kan bli Hjärtsjuksköterska. På kliniken finns kvalitetsutvecklade som stöd i ditt arbete. 
 
Hjärtsviktscentrum avdelning 96 tar emot patienter i behov av avancerad hjärtsviktsvård. Avdelningen består av 8 slutenvårdsplatser och 6 dagvårdsplatser månd-fred. Avdelningen är unik då vi har direktintagspatienter, de kommer direkt från hemmet och planeras in dagtid på avdelningen, Telemetriövervakning förekommer. 
 
Hjärtkliniken på Danderyds sjukhus disponerar ca 90 vårdplatser och har ca 350 medarbetare. Vi arbetar personcentrerat med patienten i fokus.Vi fokuserar på välfungerande patientprocesser och hög kompetensutveckling för alla yrkeskategorier. Forskning och undervisning ser vi som mycket viktiga och utvecklande uppdrag. Ett måtto för vår klinik är att vi visar respekt för varandra genom att ta del av varandras erfarenheter och kunskaper. 
 

Arbetsuppgifter: 

Arbetet innebär fortlöpande observationer och övervakning med hög omvårdnadskvalitet. Detta ställer krav på en hög kompetens såväl medicinskt som omvårdnadsmässigt samt att ge ett professionellt bemötande av patienter och deras närstående. Din fortsatta kompetensutveckling sker efter dina behov i samråd med chefsjuksköterskan. 

 

Anställningsform: 

Tillsvidareanställning som sjuksköterska dag/ kväll samt helgtjänstgöring. 
 

Kvalifikationer: 

Legitimerad sjuksköterska. Erfarenhet av kardiologisk vård är meriterande. 
 

Personliga egenskaper: 

Du har en god samarbetsförmåga och ett intresse för att vara delaktig i arbetet på avdelningen. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. 
 

Publicerad den

Liknande jobb

Titel Ansök senast

Hjärt och Fysiologi

Sjuksköterska med diabeteskompetens till integrerad mottagning - deltid

Njurmedicin

Vill du bli en spjutspets inom njurmedicinsk omvårdnad!

Kvinnosjukvård & Förlossning

Sjuksköterska, natt på gyn avd 14 på Kvinnokliniken på Danderyds sjukhus

Rehabiliteringsmedicin

Sjuksköterska till toppmodern vårdavdelning Hjärnskaderehabilitering

Medicinkliniken

Sjuksköterskor till Akutvårdsavdelning (AVA) på Danderyds Sjukhus

Hud Reumatologi Infektion

Sjuksköterska till Infektionskliniken på Danderyds Sjukhus

Medicinkliniken

Sjuksköterskor sökes till Danderyds Strokeenhet

Kvinnosjukvård & Förlossning

Barnmorska/Sjuksköterska

Kontakt

Om du har frågor om jobb-möjligheter inom ett specifikt verksamhetsområde eller vill skicka en spontanansökan är du välkommen att mejla till rekrytering.ds@sll.se där du anger i rubriken vad det är för typ av tjänst det gäller.