Generellt besöksförbud

För att minska risken för smittspridning av covid-19 för Danderyds sjukhus patienter och medarbetare införs ett generellt besöksförbud. Undantag kan göras i särskilda fall.
Mer Info

Sjuksköterska till Hjärtsviktscentrum, Hjärtkliniken

Vi söker dig sjuksköterska som vill vara med och utveckla vårt nya hjärtsviktscentrum.

Vi erbjuder dig en stimulerande och spännande arbetsmiljö med stora möjligheter till såväl yrkesmässig som personlig utveckling inom en av Sveriges främsta hjärtkliniker. Vi erbjuder dig hjärtstegsutbildningar, föreläsningar och rotation inom kliniken är något vi välkomnar.

Hjärtsviktcentrum är en kardiologisk vårdenhet med inriktning hjärtsvikt, nydebuterad som kronisk. Hjärtsviktcentrum består av 14 slutenvårdsplatser tillsammans med en elektiv och akut dagvårdsverksamhet, vi tillämpar rotation mellan enheterna. Vi ger dig en bred kompetensutveckling där du ges möjligheten att möta både den inneliggande patienten och dagvårdspatienten.   

Vi har ett pedagogiskt fokus där patient och lärande står i centrum. Är du en engagerad sjuksköterska som aktivt vill bidra till att utveckla din arbetsplats, då är hjärtsviktcentrum platsen för dig. Vi arbetar i team med patientfokuserad handledning vilket innebär att man som handledare har två studenter som är placerade på fasta salar. Vi har studenter från termin 3 och 6.  

Som nyanställd får du en tydlig utbildningsplan och introduktion under handledning. Din kompetensutveckling sker i samråd med din närmsta chef.  På kliniken finns också kvalitetsutvecklare, utbildningsledare och vårdsamordnare

Och du… efter 2 år har du möjlighet att bli hjärtsjuksköterska eller efter 4 år avancerad hjärtsjuksköterska. Låter det spännande… hör av dig så berättar vi gärna mer!

Arbetsuppgifter:  

Arbetet som sjuksköterska sker professionellt med patienten i fokus. Höga krav ställs på både omvårdnad som medicinsk kompetens. Du lär dig granskar EKG och hjärtövervakning och arbetar kontinuerligt med omvårdnadsutveckling. Våra patienter är vuxna i alla åldrar vilket innebär en stor variation i medicinsk behandling och omvårdnad.

Anställningsform:  

Tillsvidareanställning, hel/deltid. 3-skift (valfritt) med dubbel natt OB enligt nya arbetstidsavtalet.  

Kvalifikationer:  

Legitimerad sjuksköterska. Meriterande med handledarutbildning och kardiologisk erfarenhet.

Arbetet kräver att du har god samarbetsförmåga och hög flexibilitet. Du har en förmåga att kunna leda och fördela arbetet även i pressade situationer. Du är ambitiös och ser möjligheter. Du tycker om att arbeta med utvecklings- och förändringsarbeten. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och ser till gruppdynamiken vid urvalet.

Övrig information:

Vi intervjuar löpande under ansökningsperioden och tjänsterna kan komma att tillsättas innan sista annonserade svarsdag, skicka därför gärna in din ansökan så snart som möjligt.   

Danderyds sjukhus kan erbjuda personalbostäder

 

Publicerad den

Liknande jobb

Titel Ansök senast

Geriatrik

Sjuksköterska

Hjärt och Fysiologi

Nu söker vi sjuksköterska till hjärtavdelning 95

Hjärt och Fysiologi

Sjuksköterska med diabeteskompetens till integrerad mottagning - deltid

Hud Reumatologi Infektion

Sjuksköterska till Infektionskliniken på Danderyds Sjukhus

Medicinkliniken

Sjuksköterska till palliativ avdelning på Danderyds Sjukhus AB

Akutkliniken

Vi söker sjuksköterska (natt) till vår akutmottagning

Akutkliniken

Sjuksköterskor med larmkompetens till framtidens akutmottagning

Hjärt och Fysiologi

Sjuksköterska NATT till avd 94:a Hjärtkliniken sökes, DSAB.

Kontakt

Om du har frågor om jobb-möjligheter inom ett specifikt verksamhetsområde eller vill skicka en spontanansökan är du välkommen att mejla till rekrytering.ds@sll.se där du anger i rubriken vad det är för typ av tjänst det gäller.